Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לידיעת המזמינים כפל רישיון רכב במענה הקולי של משרד התחבורה - תקלה מוזרה ברישיונות

Tzvika-Pick
שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בשבוע שעבר הזמנתי כפל רישיון רכב מהמענה הקולי של משרד התחבורה.

אתמול הגיע הרישיון החדש בדואר, ולהפתעתי גיליתי שמספר השילדה התקצר משמעותית בעוד מספר המנוע התארך מאוד.

מבט זריז ברישיון הישן גילה את הטעות. מסתבר שמישהו החליף את מספר השילדה עם מספר המנוע ברישיון החדש.

טלפון למענה האנושי של המשרד לא הניב תוצאות, הם לא יודעים במה מדובר ושלחו אותי למשרד הרישוי. אני חושב שהבחור החביב שענה לי זרק איזו מילה על עמדה מספר 1, מה שכמובן גרם לי לרעד בלתי נשלט בברכיים.

הערב הגעתי למשרד הרישוי בחולון וניגשתי לאחת הפקידות. אם לשפוט לפי התגובה שלה היא לא התרגשה מהתופעה ומיד הראתה לי שבמחשב הנתונים מופיעים בצורה הנכונה והפיקה לי רישיון חדש ומתוקן. לדבריה שינו את התוכנה שמדפיסה את הרישיונות והזיזו בה את המקומות בהם מודפסים מספר השילדה והמנוע אבל טרם שינו את הטפסים ולכן התוצאות ההפוכות.

מזל שאפשר להאשים את המחשב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפחות קיבלת את הרשיון.

אני הזמנתי פעמיים באמצעות המענה הקולי ופעמיים באמצעות המענה האנושי והרשיון פשוט לא הגיע.

כי כנראה בשל מעבר דירה הרשיון המקורי נשלח ליעד בלתי ידוע.

בסוף, יומיים לפני הטסט עמדתי בתורות האינסופיים והוציאו לי רשיון על המקום.

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפחות קיבלת את הרשיון.

אני הזמנתי פעמיים באמצעות המענה הקולי ופעמיים באמצעות המענה האנושי והרשיון פשוט לא הגיע.

כי כנראה בשל מעבר דירה הרשיון המקורי נשלח ליעד בלתי ידוע.

בסוף, יומיים לפני הטסט עמדתי בתורות האינסופיים והוציאו לי רשיון על המקום.

אסור להם לשלוח לכתובת שונה מהרשום במרשם.

אם שינית כבר את הכתובת במשרד הפנים, ובכל זאת לא הגיע, זאת כבר בעיה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבקש ממשרד הרישוי שירשום לך מזכר שחור על גבי לבן שיש טעות, שלא יבוא שוטר ויטען שזייפת לו את מספר המנוע. עם הצעירים של היום שמפרקים את המכוניות ומרכיבים אותן מחדש כבר אי אפשר לדעת.

Xbox12341

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוצאתי בשבוע שעבר קטנוע חדש מהחברה עם אותה הבעיה

ברשיון .כשבאתי לעשות ביטוח הם לא התרגשו ואמרו ככה זה אצל כולם עכשיו :?:

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר פרטים על הרישיון החדש?

שבוע שעבר שילמתי אגרת טסט באיטרנט, ונסעתי למשרד הרישוי בנתניה הדפיסו לי את הרישיון מחדש. אבל לא קיבלתי שום רישיון שונה מהישן והרגיל.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...