Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הזמן שחולף והתינוק החדש, הפליסיה מרגישה יותר ויותר קטנה וצפופה לנו, למרות שמכל בחינה אחרת הרכב מתאים מצויין לדרישות המשפחה.

בתקציב שציינתי יש כמה אפשרויות שעלו בדעתי ונשמעות מתאימות :

1. הפייבוריט מבחינת תמורה לשקל - פיאט דובלו JTD ממודל 2003 בערך.

2. האפשרות לחובבת הנוחות שבבית - קסארה HDI אוטומטית 2002-2003

3. האפשרות לחובבת הנוחות והיצוגיות אך עם חשש מה מעלויות אחזקה - C5 HDI מודל 2002

4. הנדירה על הכביש - אופל אסטרה DTI, אם נמצא אז סטיישן

ברלינגו לא בא לי כי כבר יש לנו אחד במשפחה.

אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד על השילוב HDI ו AL4 ב C5 ובקסארה מבחינת אמינות, עלויות אחזקה וטיפולים והאם שווה "לעלות קומה" ל C5 ולרדת בשנה אחת במודל. לגבי האסטרה - כמה באמת גרוע מוניטין עלויות האחזקה שלה (מנסיון בבקשה).

נתוני צריכת דלק מהחיים האמיתיים של כל הרביעייה יתקבלו גם הם בברכה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מולטיפלה מאוד מרווחת בפנים ויש לה 6 מקומות. לפי דעתי כדאי להוסיף גם אותה לרשימה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש מצב למצוא אוקטביה TDI סטיישין. העיקר שיהיה לא מונית לשעבר, אחרת היא תהיה עם 700K ק"מ.

גם הצ'בק, יש לו תא מטען ענק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא נכנס במגבלת המחיר, אחרת הייתי לוקח בשמחה. פשוט אין אוקטביה נורמלית (לא מונית או ניידת לשעבר) למכירה כמעט בכלל, ובפרט לא בסכומים האלה.

פורסם

ניתן למצוא במחיר כזה אוקטביה בנזין 1.6. אני יודע שהמנוע קצת (מאוד) עייף בעליות עם מזגן, אבל סה"כ מנוע אמין. אם אתה עובר עד 15-18K בשנה, יכולה להיות גם אופצייה עבורך.

פורסם

חמי רכש לאחרונה סיטרואן קסנטיה דיזל- רכב מרווח ומפנק מאוד במחיר מצויין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לגבי אסטרה DTI- נקודה "חלשה" שלה זה משאבת הזרקה שעלות החלפתה מתקרבת ל 10K ש"ח.

אני לא אומר שלכל אסטרה משאבה צפויה להתקלקל אבל יש סיכוי שמוכרים את הרכב עקב הבעיה הזאת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי הסקודה בנזין - מצטער, רק דיזל.

אם קסנטיה - אז בתקציב שלי אפשר כבר C5, לא עדיף ?

האסטרה DTI - איך אפשר לדעת אם המשאבה בסוף ימיה והרכב נמכר בגלל זה ? יש סימנים כלשהם ?

והסיאט ואריו בהחלט באה בחשבון, רק צריך לראות פיזית את האוטו ולוודא שהכל נכנס.

פורסם

מקפיץ כדי לקבל חוו"ד ממוקדת על C5 HDI ממודל 2002-2003 (הבנתי שכמה שיותר מאוחר יותר טוב, בגל שבוצעו עדכונים שונים) : צריכת דלק, תקלות נפוצות וכד'.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לדעתי אם תקנה קסנטיה שמורה - תחסוך הרבה כסף ועדיין תקבל מכונית שלא נופלת (אולי רק בשנתון) מרכבים חדשים יחסית.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...