Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

הייתי עכשיו אצל מומחה פרונט מוכר והוא נתן ל הצעת מחיר של כ-420 ש"ח לפני מע"מ על החלפת זוג כריות בולמים,החלפת מוטות היגוי וכיוון גלגלים (לא פרונט).יש לציין שאני הבאתי את החלקים.

יש לי תחושה שהוא ניסה לקרוע במחיר....האם זה מחיר הגיוני או סביר?

תודה ויום טוב

פורסם

יש מכוניות שבהם כדי להחליף כריות בולמים יש לכווץ את הבולמים עצמם (זה קרה לי במיצובישי לנסר ושם שלא נדע,אחרי שהכריות הלכו מהכיס שלי הלכו למעלה מ-900 ש"ח,טבין ותקילין).

לא בטוח שזה המקרה אצלך אבל אם אכן צריך לכווץ את הבולמים בעזרת מכשיר ייעודי לוקחים יחסית לןא מעט כסף על העבודה הזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אהלן קולאוטי

אני לא חושב שצריך לעשות כזה דבר כי היה נאמר לי במידה וכן. לכן אני שואל ספציפית לגבי החלפת כריות בלבד+החלפת מוטות היגוי+כיוון גלגלים. יש לי טסט בקרוב ואמרתי שאני לא אלך למורשה הפעם כי בין כה אני מביא את החלקים אז אנסה לחסוך בעלויות התיקון (כי זה לא ייעשה כביכול במורשה) אבל יש לי תחושה שהבחור רצה לקחת לי אותו מחיר בערך.

אני אציין שהוא מכוו פרונט ומתקן מע' היגוי וכד' מוכר (בחיפה) קוראים לו דוד שוקרון למי שמכיר. גם הרבה מוסכים שולחים אנשים אליו.

פורסם

חיים בוקר טוב,

המחיר שקבלת הוא מחיר סביר , כל כרית להחליף לוקחים 200 שח עבודה, מחיר טוב ,כנס ובצע את ההחלפות !

דוד

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ערב טוב

אכן הוחלפו הכריות ומוטות ההיגוי,אצל דוד שוקרון המדובר...

אף פעם לא "התנסתי" במצב בו החלפתי כריות לבולמים ומפתיע כמה שפיסת הגומי הזאת עושה את ההבדל בשיכוך ובשקט בעת השיכוך.אני אפילו אפריז ואומר ממש הבדל גדול בין הנסיעה עם גומיות יבשות שסיימו את חייהן לבין חדשות.

תודה לכל המסייעים,המשך ערב טוב

• תוכן חדש...