Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגלל ילדים שלא יודעים לנוהג ואנשים שנרדמים על ההגה יש תאונות בדרך לאילת.

בגלל מי שיוצא לעקיפה ומנסה לעשות פוזה על החברה שלו בגלל עוד ועד סיבות שלא קשורות למהירות......

שחרון

לא נראה לי שמדובר פה בשומאכר, מהירות גורמת לאובדן שליטה, ביזבוז זמן תגובה במקרה של הפתעה על הכביש ועוד שלל סיבות שכולנו מכירים..

חסר סיבות לתאונות?

כן אני חנון, מקווה שיהיו לי חיים ארוכים מעצם היותי כזה.

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, 2 ש"ח מתנה ממני:

מגיל 17 נסעתי לאילת לפחות 12 פעמים מאחורי ההגה, אני יכול לאמר לכם שפעם אחת עשיתי את זה "בטיסה" כי היה אמצע הלילה, כל שאר הפעמים: המיקום של המכמונות משתנה, פעם אחרונה שאני נסעתי מאחורי ההגה זה היה עם הקטנוע ואז היו מכמונות והרבה, גם באיזור כבישי הדרום ולא רק בערבה.

המלצה שלי מי שרוצה לחזור הביתה עם הרשיון, שיסע כמו בנאדם על 100, בלי חרטאות.

ולא, אני לא טלית שכולה תכלת, אבל מסוכן לנסוע מהר בערבה, ביחוד בגלל שמישהו עלול לצאת לכם מאחורי משאית כשאתם על 150 ולכו עכשיו תתחמקו מזה.

(אם אתה כ"כ רוצה לנסוע מהר, אז צא מהבית בשעה 3 לפנות בוקר, אין מכמונות ואין סכנות, אתה תהיה ל-ב-ד בערבה !!!)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בגלל זה אני ממליץ לך אם אתה רוצה להנות יותר מהנהיגה וגם דרך ללא משטרה סע דרך מצפה רמון כבישים מעולים ומשטרות לא ממש קיימות שם כי רוב המרביצים נוסעים בערבה תרוויח משני הכיוונים :)

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לפותח השרשור שלא תבין לא נכון לא חסר אנשים שנוסעים מעל המותר(אני מאמין שאפילו מחברי הפורום) אבל כל אותם לוקחים את האחריות על עצמם במקרה שיתפסו.

זה פשוט לא מוסרי לתת לך עצות על גבי דפי הפורום כיצד להתחמק מהמשטרה ולעבור על החוק.

פורסם
בגלל זה אני ממליץ לך אם אתה רוצה להנות יותר מהנהיגה וגם דרך ללא משטרה סע דרך מצפה רמון כבישים מעולים ומשטרות לא ממש קיימות שם כי רוב המרביצים נוסעים בערבה תרוויח משני הכיוונים :)

+1

אחלה כבישים! אומנם פחות מהירים אבל יותר מענינים ומאתגרים. ומסוכנים מאוד!!! שם ממש סע בזהירות.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אם אתה לא רוצה לראות את מי שנסע לידך מרוסק בתוך קופסאת פח שנקראה פעם אוטו.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

קח את אשתי אתך

כל פעם שהיא באוטו איתי אין מצב שאני יכול לעבור את ה 110 גם כשהיא ישנה היא פותחת עיניים :shock:

וישר אומרת לי אני מרגישה שאתה נוסע מהר תרגיע.

אז אם אתה מעוניין בקרוז קונטרול אנושי...:lol:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תקנה מאזדה 3, לא תהיה לה אפשרות לראות בכלל את המד מהירות :-)

מזכיר לי מישהו מהצבא שקנה את ההונדה סיווק החדשה וטען שזו ממש בעיה, מכיוון שהמד שם דיגיטלי ואפילו מאחורה רואים על כמה הוא נוסע.

פורסם

התשובה לשאלה פשוטה מאוד

סע דרך מצפה רמון, שום ניידות, כביש כמעט ריק המון סיבובים אפשר להנות הרבה מאוד

מה שכן הכביש מאוד גלי ולא הכי חלק בעולם כמעט כל הדרך (יש שם גם חלקים שסלולים היטב)

בערבה אין מקום קבוע בו עומדת משטרה, הם כל הזמן זזים, בכל הערבה בשעות היום בדרך כלל פוגשים בדרך 6-7

שנסעתי שם פעם ביולי אוגוסט ביום שבת בצהריים אני לא מגזים - ראיתי באזור ה 15

פורסם

בערבה, באופן קבוע, יש ניידת עם "דבורה".

ככה שמומלץ, לאורך כל כביש הערבה, לנסוע כחוק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עוד משהו בעניין הדבורה - כשהכביש עמוס, מאוד קשה להם לתפוס אותך, תחשוב שהם ( ב90 אחוז מהפעמים נוסעים מולך), הם לרוב מעמעמים לך, הם צריכים להאט, לעשות פרסה באמצע הכביש (לא פעם ראיתי אותם עושים את זה בפס לבן שתוך שניה רכב יצוץ ויעיף אותם) לאיץ ולהגיע אליך, לרוב אחרי שהם מעמעמים אתה עוצר, אבל היום מקרים שברחו ולרוב מצילחים לברוח כי צוברים מהם מרחק אדיר, אז מה שעושים פשוט נכנסים לאיזה קיבוץ קטן בערבה לכמה שעות טובות ויוצאים בחזרה לדרך.

למרות זאת חשוב לי מאוד לציין שכביש הערבה הוא כביש מסוכן מאוד בבסיסו, מאוד מונוטוני, אנשים מתעייפים, מאבדים חושים לפעמים, עוקפים בחוסר שיקול דעת וכל יום יש ניסים בכביש הזה (פעם ראיתי מצב שהכביש הפך ל 4 נתיבים, 4 מכוניות ביחד לרוחב הכביש עקב טיפש שעקף כמו חמסניק, ממש נס).

זה לא כמו כביש 6 ששם אפשר ליסוע 220 בלי להרגיש איזה חשש מיוחד (חוץ ממשטרות) - כל מי שנוסע משם ההמלצה שלי להיזהר מאוד, הכביש נראה מאוד שקט ופשוט, אבל רק נראה, במציאות זה לא כך בכלל, במיוחד כשעמוס.

פורסם

למה לא תהנה מהנוף ,תיזהר מהמשוגעים ומהמשאיות ממול שתופסות יותר מחצי כביש ותגיע רגוע ובריא ב-90 קמ"ש כמה דקות אחרי שאר החבר'ה שנוהגים מכווצים מפחד המשטרה ? (במקום מהפחד מעצמם ?)

במדינות מתוקנות אדם לא נמדד רק לפי הזוית שהוא יודע להחזיק בין העקב הימני לרצפה.

פורסם

הדרום מ-ל-א באמצעי אכיפה.

בקטעים המנהלתיים חבל לנסוע מהר, בסופו של דבר ישנה סבירות גבוהה שתתפס - וחבל על הרישיון שלך.

תשלים את הזמנים בסיבובים, שם אין לייזרים ואם שוטר עומד בקצב שלך מאחורה - כנראה שיש עוד לאן להשתפר... :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בשנתיים האחרונות נהגתי לאילת 5 פעמים, כל פעם דרך מכתש רמון ודרך בסיסי צה"ל באזור עובדה. לא מתקרב לכביש הערבה.

• בכל הפעמים המהירות היתה גבוהה בהרבה מהמותר בחוק (לשוטרים שקוראים את הפורום ורוצים להפליל אותי, דעו שאני שקרן פתלוגי!)
  • בכל הפעמים ראיתי מכמונות רק מצפון לבאר שבע כאשר מדרום לה הכל חלק.
  • הדרך בה אני נוסע מעניינת יותר, פחות עמוסה וגם מסוכנת פחות.
  • חשוב לבדוק את הנושא הביטחוני בדרך הזו, היום אולי יש שם בעיות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...