Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מתלבט בנוגע לרכב חדש, רכב בשווי 110 אלף ש"ח (בערך).

האם ללכת על המאזדה 3? או לדוגמא על הניסן טידה החדשה, סאדן ביסנאס שמגיעה בשבוע הבא לארץ?

על מה הייתם ממליצים ולמה בארץ אנשים ממליצים רק עם טיוטא ומאזדה?

או בכלל על ה - B 3 החדשה?

תודה מראש.

פורסם

תפרט מה הן הדרישות שלך מהרכב,

- ידני אוטומט

- כמה ק"מ בשנה

- סדר עדיפויות בבטיחות\חסכון\אמינות\אבזור\התנהגות

תקציב..?

פורסם
שלום.

אני מתלבט בנוגע לרכב חדש, רכב בשווי 110 אלף ש"ח (בערך).

האם ללכת על המאזדה 3? או לדוגמא על הניסן טידה החדשה, סאדן ביסנאס שמגיעה בשבוע הבא לארץ?

על מה הייתם ממליצים ולמה בארץ אנשים ממליצים רק עם טיוטא ומאזדה?

או בכלל על ה - B 3 החדשה?

תודה מראש.

אולי אני לא יגיד לך הרבה,

אבל היתי בתוך ה NISSAN TIIDA היום, ובתוך המאזדה3 לפני חודש, וממש התלהבתי מהמאזדה3, הרבה יותר מהTIIDA...

חוץ מזה, למאזדה יש שוק, ולNISSAN לא.

המוכרת של NISSAN אולי התפארה בתא המטען הענקי שיש לו, אבל זה ממש לא עשה רושם...

חוץ מזה, ב 110K אתה יכול לחשוב על רכבים אחרים, אולי אפילו קטנים 5 דלתות כדוגמת סוזוקי סוויפט..

השאלה מה הדרישות שלך

פורסם

גם אני לא מתלהב המטידה- משעממת מדי מבחינתי.

אך זאת טעות לחשוב שלניסאן אין שוק- בדר"כ בתור משומשות הניסאן נחשבת לרכב מבוקש עקב אמינות גבוהה יחסית.

לדעתי פותח השרשור לא נתן מספיק פרטים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

קודם כל לגבי התקציב, התקציב הוא בערך 110 אלף ש"ח - זאת אומרת דרגה 2.. רכב חדש.. כרגע ירדתי מקניית רכב מיד ראשונה, רציתי ללכת על רנו מגאן 2005 עם קילומטרז' נמוך אבל אמרו לי בשום פנים ואופן לא לקנות צרפתיות, טיפולים יקרים, ממוחשב יתר על המידה ועוד ועוד...

לגבי הניסן, אז ככה.. כמו שאתם יודעים יש את הפרסומת החדשה של NISSEN לגבי הטידה החדשה שלהם.

העניין הוא כזה: הם הורידו את הרכב הזה מדרגה 3 לדרגה 2 על מנת שיפתח לשוק רחב יותר - הרכב עולה כ - 110 אלף ש"ח ונראה ומוצג כרכב מנהלים.

ושמה החדש: ניסן

Tiida

SEDAN BUSINESS

4 דלתות

הרכב הזה הוא כאמור בדיוק כמו הדגמים האחרים של טידה בעיצוב, מנוע ועוד שעולים יותר, כ - 120 אלף ש"ח וכ - 125 אלף ש"ח, ה - SEDAN VISIA וה - VISIA H\B בהתאמה.

ההבדל היחיד כאמור בין הדגמים שבדגם החדש והזול יותר הוציאו את הרדיו המקורי של ניסן ואת הארבעה רמקולים ובנוסף לזה אין שליטה על הרדיו דיסק מההגה.

אפשר להסיק מכך שמדובר ברכב מאוד איכותי, לא?

בנוסף לכך יש שיקולים של בטיחות וגם אמינות אבל הבנתי שבפרמטרים האלה ניסן לא פחות טובה כי מדובר ביפנית וכו'.

עוד אמרו לי שלדוגמא מאזדה 3 אין טעם לקנות כי הדגם הזה כבר נמצא מ - 2003 על הכביש וב - 2009 צפוי לצאת דגם חדש (עיצוב אחר) וברמת המחיר הזאת אני לא רואה רכב אחר טוב יותר. לטיוטא קורולה החדשה יש גיר שונה ושאר הרכבים לא יותר טובים, לא בבטיחות ולא באמינות, האם אני צודק?

עוד שאלה לי אליכם, במידה ואקנה את הטידה הזאת ואחרי שאני אקנה רדיו דיסק עם MP3 לדוגמא אי אפשר יהיה לעשות בכל מקרה בקרת שליטה מההגה, נכון?

עוד משהו, בנוגע לבטיחות, יש באוטו את מערכות הסיוע הבאות: ABS, EBD ו - BA. אני יודע ש - ABS יש בכולם, מה לגבי האחרות? הם יש כאן משהו שאין בדגמים אחרים ועוזר בעצם לכל עניין הבטיחות?

אשמח לכל עזרה,

תודה.

פורסם

לניסן טידה אין 6 כריות אוויר כמו שיש במאזדה 3, פורד פוקוס (מה לגביה?), רנו מגאן, סיטרואן C4 ובטח עוד!

היא גם לא נבחנה במבחני בטיחות (=Euro NCAP) כמו האחרות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אני הבנתי שמאזדה 3 לא נחשב לאוטו בטיחותי...

ומה לגבי פורד פוקס? היא עולה 110 אלף ש"ח? החדשה?

ומה לגבי הניסן טידה החדשה הזאת באופן כללי?

והאם בכלל היא פחות טובה מהאחרות? אני לא חושב. אמרו לי לא ללכת על צרפתיות אלא על יפנית.. ככה שפורד ורנו יורדות מהפרק והניסן טידה נראה לי כמו אוטו ממש איכותי.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

קודם כל לגבי התקציב, התקציב הוא בערך 110 אלף ש"ח - זאת אומרת דרגה 2.. רכב חדש.. כרגע ירדתי מקניית רכב מיד ראשונה, רציתי ללכת על רנו מגאן 2005 עם קילומטרז' נמוך אבל אמרו לי בשום פנים ואופן לא לקנות צרפתיות, טיפולים יקרים, ממוחשב יתר על המידה ועוד ועוד...

לגבי הניסן, אז ככה.. כמו שאתם יודעים יש את הפרסומת החדשה של NISSEN לגבי הטידה החדשה שלהם.

העניין הוא כזה: הם הורידו את הרכב הזה מדרגה 3 לדרגה 2 על מנת שיפתח לשוק רחב יותר - הרכב עולה כ - 110 אלף ש"ח ונראה ומוצג כרכב מנהלים.

ושמה החדש:
ניסן

Tiida

SEDAN BUSINESS

4 דלתות

הרכב הזה הוא כאמור בדיוק כמו הדגמים האחרים של טידה בעיצוב, מנוע ועוד שעולים יותר, כ - 120 אלף ש"ח וכ - 125 אלף ש"ח, ה -
SEDAN VISIA וה - VISIA H\B בהתאמה.

ההבדל היחיד כאמור בין הדגמים שבדגם החדש והזול יותר הוציאו את הרדיו המקורי של ניסן ואת הארבעה רמקולים ובנוסף לזה אין שליטה על הרדיו דיסק מההגה.

אפשר להסיק מכך שמדובר ברכב מאוד איכותי, לא?

בנוסף לכך יש שיקולים של בטיחות וגם אמינות אבל הבנתי שבפרמטרים האלה ניסן לא פחות טובה כי מדובר ביפנית וכו'.

עוד אמרו לי שלדוגמא מאזדה 3 אין טעם לקנות כי הדגם הזה כבר נמצא מ - 2003 על הכביש וב - 2009 צפוי לצאת דגם חדש (עיצוב אחר) וברמת המחיר הזאת אני לא רואה רכב אחר טוב יותר. לטיוטא קורולה החדשה יש גיר שונה ושאר הרכבים לא יותר טובים, לא בבטיחות ולא באמינות, האם אני צודק?

עוד שאלה לי אליכם, במידה ואקנה את הטידה הזאת ואחרי שאני אקנה רדיו דיסק עם MP3 לדוגמא אי אפשר יהיה לעשות בכל מקרה בקרת שליטה מההגה, נכון?

עוד משהו, בנוגע לבטיחות, יש באוטו את מערכות הסיוע הבאות: ABS, EBD ו - BA. אני יודע ש - ABS יש בכולם, מה לגבי האחרות? הם יש כאן משהו שאין בדגמים אחרים ועוזר בעצם לכל עניין הבטיחות?

אשמח לכל עזרה,

תודה.

סליחה על זה שאני מקפיץ פשוט האשכול הגיע כבר לדף השני.

אשמח לשמוע עוד תגובות/הצעות/עצות וכו'... בנוגע להודעה הנ"ל שציטטתי.

תודה מראש.

פורסם

ביליתי כשבוע עם מזדה 3 וממש לא אהבתי אותה.

חוץ מזריזות וצליחת פניות טובה - השאר זה רק חסרונות.

קשה, מתרסקת, צפופה מאוד, מצועצעת בפנים אבל קודרת ולא מרגישה איכותית..........

פוקוס יותר עצלה אבל נחמדה יותר לשהות בה.

גם את מגאן אהבתי (חוץ ממושבים קצת צרים).

טידה נראית לי מוזרה מאוד מבחוץ.

NOTE נכנס לתקציב?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

למה טידה ניראת מוזרה? לדעתי העיצוב שלה ממש יפה והאוטו נחשב לאוטו מנהלים רק שבדגם המוזל הם הוציאו את הרדיו דיסק ואת הרמקולים - ואני אוכל להתקין רדיו דיסק חדש ורמקולים חדשים תמורת נגיד 2000 ש"ח ובמחיר יחסית טוב לקבל אוטו מנהלים.

הרכב עולה כ - 110 אלף ש"ח.

וזאת תמונה של הרכב:

tiidalatio_12.jpg

פורסם

אתה פשוט מושפע מדעות קדומות, וממה שהחברה אומרים.

אז מה תגיד אם תדע למשל שה 3 מבוססת על הפוקוס , ומאזדה היא בבעלות פורד ?

או שהטידה מבוססת על הקליאו סאדאן, וניסן היא בבעלות רנו ?

בקיצור, ממליץ לך להתחיל את הליך הבחירה בנסיעות מבחן על הרכבים אשר מוצאים חן בעיניך , תפסיק לשמוע את עצות "המומחים" מסביבך, כיוון שהם מונעים מדעות קדומות לרוב, ללא הרבה יידע ונסיון במה שקורה ב 2008...

בהצלחה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
למה טידה ניראת מוזרה? לדעתי העיצוב שלה ממש יפה והאוטו נחשב לאוטו מנהלים רק שבדגם המוזל הם הוציאו את הרדיו דיסק ואת הרמקולים - ואני אוכל להתקין רדיו דיסק חדש ורמקולים חדשים תמורת נגיד 2000 ש"ח ובמחיר יחסית טוב לקבל אוטו מנהלים.

הרכב עולה כ - 110 אלף ש"ח.

וזאת תמונה של הרכב:

וואלה - הבדיחה הטובה ביותר ששמעתי מזה זמן רב... אם קוראים לדגם (בארץ בלבד!) "ביזנס", אז כנראה שאתה איש עסקים.

המדובר ברכב פשוט, לא מרווח במיוחד, ולמעשה וכמיטב המסורת של ניסאן בסגמנט הזה - תחבורה בסיסית ותו לא. כל אחת מיתר האופציות בקטגוריית המחירים הזו תיתן תמורה עדיפה,הן מבחינת הבטיחות והמרחב והן מבחינת התמורה לכסף.המיוחד האירופאיות שמהן אתה כה חושש (ולראייה - ה-307 נחשבת כרכב ששומר על ערכו טוב ממרבית היפניות, ואין מה להשוות מבחינת איכות חיים!)

ולא ממש הבנתי - אתה ירדת מרכב חדש ומחפש משומש, אבל מנסה לשכנע אותנו שהטידה החדש טוב יותר. אז מה נסגר איתך? אתה מחפש חדש או משומש? ואם חדש - נראה שאתה כבר נעול על הניסאן, אז בהצלחה ופטור אותנו מהנמדך שרשור הזוי זה.

מיקי.

גילוי נאות - לטוסון שלי קוראים "אריזונה" אז כנראה שאני אמריקאי (ונראה מישהו שמשתמש בסיומת של השם בכדי לשנות לי את המקצוע...)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

כתבתי שחיפשתי רכב יד ראשונה אבל לא מצאתי משהו טוב אז כנראה ואני אלך על רכב חדש. אז הנה, בלי דעות קדומות.. איזה רכב בדרגת 2 בשווי 110 אלף ש"ח הכי כדאי לי לקנות ולמה? אני רוצה אמינות ובטיחות - שני הדברים הכי חשובים.

על מה ללכת ומדוע?

תודה מראש.

מאזדה 3 ACTIVE?

הניסן טידה החדשה?

סובארו B3 החדשה?

פורסם

אמינות? אז יפנית (לאמרות לדעתי המיטוס כבר לא תקף ב-100()

בטיחות? צרפתיה (תתפשר על אמינות)

לדעתי (שוב) - פוקוס.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...