Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי מערכת רגילה ברכב ללא כל מגבר.

יש לי חיבה לסאונד של קנווד (אני אוהב באסים), אני מצרף פה קישור לרמקולים בפומפה:

http://www.pompa.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&fldID=93&fldVal=9%2A6+%E0%E9%F0%E8%F9&ShowSenon=1

שאלת השאלות: האם יש משמעות להספק המצויין על הרמקול ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

דבר ראשון תקן את הלינק.. איזה דגם מכל מה שהעלת התכוונת?!

דבר שני.. ברור שיש חשיבות להספק המצוין על הרמקול :-D (אחרת למה הוא מופיע שם?)

עוצמת השמע היוצאת מהרמקולים נמדדת ביחידות וואט. אולם העוצמה המקסימלית שהרמקול יכול להפיק לרוב אינה העוצמה בה ניתן להאזין למוזיקה. בעוצמות הגבוהות, הצליל המופק מהרמקולים נוטה להתעוות, או להישמע "שרוף". לכן היצרנים רושמים את העצמה של הוואט בנתון RMS – root mean square. זוהי העצמה הממוצעת שהרמקול יוכל להפיק. עוצמת הרמקולים חשובה כאשר הרמקולים יהיו מרוחקים ממיקום המאזין.

לשאלתך, כן יש לו חשיבות.. השאלה עד כמה היא חשובה לך. :)

ולדעתי ל6x9 של פיוניר יש יותר באס.. (שמעתי כמה דגמים של 2 החברות - אפילו בחיבור למגבר של הHU) אבל כל אחד והטעם שלו.

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

היי.

הבנתי שבפיוניר יש יותר סיכוי לקנות מזוייף.

אין אפשרות לתת לינק יותר ספציפי באתר של פומפה, אני מביא פה לינק לרמקולים באתר ZAP:

http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=T-Speakers&DB141014=141039&DB25692=58879

בפונטו היו לי רמקולים 6X9 קנווד, פשוטים יחסית 3 ערוצים.

מרוב מגוון אני לא יודע מה לבחור.

מה בקשר לדגם 6960 ב 281 שקל ?

פורסם

לא יודע מאיפה הבנת שבפיוניר יש יותר סיכוי לקנות מזויף..

בכל אופן אני חושב שכדאי לך טיפה לקרוא בFAQ של הפורום.

לא משנה עד כמה פשוט היה הרמקול שלך הפונטו.. היו לו 3 אלמנטים לא ערוצים.. בגדול, הרמקול היה מורכב ממספר רמקולים - שיצרו רמקול אחד בעל טווח שמיעה גדול יחסית (תקרא על רמקולים קוקסיאלים - סוג הרמקולים שאתה מחפש).

בקשר להמלצה, את הדגם הזה של קנווד אני לא מכיר אבל אם בכל זאת אתה מעוניין בפיוניר אני הייתי ממליץ (מנסיון אישי בחיבור הרמקולים האלו לרדיודיסק - לא דרך מגבר חיצוני נוסף) : Pioneer TSA6972E גם הם בעלי 3 אלמנטים ונותנים באס חמוד מאוד, והם עולים 286 ש"ח. על הנייר הם חזקים יותר מהקנווד שהצעת (80W RMS , 400W 93DB). אבל כמו שאמרתי כל אחד והטעם (הצליל) שהוא אוהב!

מה הסכום שאתה מוכן להשקיע ברמקולים האלו? דרך אגב לאיזה HU הם יחוברו? ואיזה רמקולים יש לך מקדימה? - ענה על השאלות האלו אני בטוח שיוכלו לעזור לך יותר.

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

בקשר לתקציב - הסכום הוא 400 שקל.

בקשר ל HU - יש לי רדיו טייפ ישן של פיוניר + צ'נג'ר (את התמונה של הדגם אני אתן מאוחר יותר).

בכל מקרה, הרדיו היה המילה האחרונה בתקופתו (סידרה 6 של פיוניר) עם תצוגה כחולה ואדומה - נקנה באמצע 2001.

בקשר לרמקולים - מה שזכור לי הפיוניר מוצאים צליל מתכתי ולא עמוק.

הייתי בפומפה היום בערב, הציעו לי שם את ה KENWOOD ב 450 ש"ח, בעוד שב NINJA NET הם נמכרים ב 281 ש"ח.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=420843

אגב, איך ה JBL - יש אותם ב 350 ש"ח במידה 6X9.

פורסם

ה-JBL טובים משמעותית, מניסיון.

יש לי את ה-CS396 מעל שנתיים ואני מרוצה מאוד.

ממליץ בחום.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שלום.

שבוע שעבר קניתי רמקולים של קנווד זוג רמקוליםו6x9ואינטשוKenwoodוKFC6980IEו

במחיר של 340 ש"ח.

רמקולים 5way 90 VRMS הרבה יותר חזקים מפיוניר.

הרמקולים מחוברים למגבר פולס אודיו .

הרמקולים משחררים את הברגים בשסי!!!.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

היי.

אני אוהב לשמוע בעוצמה גבוהה - הסתדרתי טוב מאוד עם הפיוניר 4560 + 6X9 של קנווד בפונטו שהייתה - כל זאת ללא מגבר.

האם בקניית רמקולים דוגמת ה JBL או ה KENWOOD אני חייב מגבר ?

פורסם

אני קניתי רמקולים של פיוניר 460 וואט 6X9 לפני חודש ואני מעוניין למכור אותם באריזה מקורית, נקנו ב 700 ש"ח מאוטו דיפו + קבלה, ואני מוכר אותם ב 450 ש"ח.

0528474849

פורסם

מה לדעתכם ה 6x9 הכי טובים שאפשר לקנות ב500 ש"ח?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...