Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע בקשר לwrx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

בפני עומדת כעת האפשרות לרכוש wrx 2001

בכול מקום שבו אני שואל אני לא מצליח להבין במה הכווננה אחזקה מטורפת.

חלק אומרים לי שבנסיעה רגועה הרכב יעשה 9-10 ק"מ לליטר ובלחיצות 5-6

חלק אומרים כי הטיפולים מטורפים וחלק אומרים כי הטיפולים הם כמו בכול רכב אחר שהוא בן 7 שנים.

אשמח אם מישהו יעשה לי סדר, ויפרט במה מדובר כשאומרים אחזקה מטורפת ועד כמה מטורפת היא באמת.

בתודה לעונים

אילון

פורסם

אחזקת רכב בין אם מטורפת ובין אם לאו הנה פונקציה של משאביו הכלכלים של בעל הרכב.

במקרה הספציפי של הרכב עליו אתה שואל, אין ספק שאחזקתו היא משמעותית גבוהה יותר מרכב בן אותו שנתון ובעל נפח מנוע זהה, קרי בפרמטרים של צריכת דלק, טיפולים, חלקים וחלפים, תיקונים, ביטוח, שימור יומיומי של הרכב וכד'.

אם אתה מעוניין באינפורמציה מפורטת (מספרים...) המתייחסת לאחזקתו הספיציפית של הרכב הנ"ל, אני מציע לך להכנס לפורום של מועדון STI ולבצע חיפוש (http://www.sti.org.il).

רבות דובר שם בכל הסוגיות שמעניינות אותך ואם ישארו לך שאלות ישמחו לעזור לך אנשים עם ניסיון רב ברכבים מסוג זה.

בהצלחה.

פורסם

אני לא מבין למה מי שרוצה לקנות רכב ספורטיבי , שמראש ידוע שהרכב מיועד לפורענות, מסתכל על הצריכת דלק ?

אני קניתי A3 ה 180 כ"ס , שמראש ידעתי שהוא שותה דלק , אבל כל פעם שאני מתדלק , אני אומר שיהיה לו לבריאות.

אתה רוצה STI , WRX או לא משנה מה , הדבר באחרון שתסתכל עליו זה צריכת דלק ואחזקה , כי אם אתה לחשוב פעמיים לפני "שתהנה" מהאוטו אתה לא תהנה ממנו.

נכון שזה לא 1.6 אוטמטי, אבל בשביל הסיבה הזאת אתה רוצה לקנות אוטו כזה , כמובן שהטיפולים שלו יהיו יותר יקרים מאימפרזה 1.6 , כי זה בכלל לא אותו אוטו , נכון שיש להם סמל משותף על הגריל , אבל לא נראה לי שיש חלק אחד דומה במכסה המנוע. כנ"ל כל גרסה ספורטיבית לרכב משפחתי, ומשם עלויות האחזקה הגבוהות.

לפחות ככה אני חושב . וסליחה , אני לא מתכוון לפגוע במישהו חלילה , אבל לדעתי זה שטותי, אתה רוצה לקנות רכב מהנה לנהיגה , הכי חשוב זה שתבדוק את המצב של האוטו הספיציפי , תקנה רכב נקי אפילו אם תשלם קצת יותר, כדי שלא תתקע עם רכב שהוא כל שני וחמישי במוסך , ותשלם אלפי שקלים על תיקונים. את כסף המוסך , תחסוך לדלק.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם
אני לא מבין למה מי שרוצה לקנות רכב ספורטיבי , שמראש ידוע שהרכב מיועד לפורענות, מסתכל על הצריכת דלק ?

אני קניתי A3 ה 180 כ"ס , שמראש ידעתי שהוא שותה דלק , אבל כל פעם שאני מתדלק , אני אומר שיהיה לו לבריאות.

אתה רוצה STI , WRX או לא משנה מה , הדבר באחרון שתסתכל עליו זה צריכת דלק ואחזקה , כי אם אתה לחשוב פעמיים לפני "שתהנה" מהאוטו אתה לא תהנה ממנו.

נכון שזה לא 1.6 אוטמטי, אבל בשביל הסיבה הזאת אתה רוצה לקנות אוטו כזה , כמובן שהטיפולים שלו יהיו יותר יקרים מאימפרזה 1.6 , כי זה בכלל לא אותו אוטו , נכון שיש להם סמל משותף על הגריל , אבל לא נראה לי שיש חלק אחד דומה במכסה המנוע. כנ"ל כל גרסה ספורטיבית לרכב משפחתי, ומשם עלויות האחזקה הגבוהות.

לפחות ככה אני חושב . וסליחה , אני לא מתכוון לפגוע במישהו חלילה , אבל לדעתי זה שטותי, אתה רוצה לקנות רכב מהנה לנהיגה , הכי חשוב זה שתבדוק את המצב של האוטו הספיציפי , תקנה רכב נקי אפילו אם תשלם קצת יותר, כדי שלא תתקע עם רכב שהוא כל שני וחמישי במוסך , ותשלם אלפי שקלים על תיקונים. את כסף המוסך , תחסוך לדלק.

לי נראה לגיטימי בהחלט להסתכל על צריכת הדלק של הרכב, אפילו אם זה רכב ספורטיבי , על מנת לדעת כמה עלי "לשלם" בשביל ההנאה

פורסם

תריץ חיפוש תמצא את שנפשך חפצה.

בכל אופן בנסיעה רגועה 9 ק"מ לליטר ואפילו 10 הוא נתון ריאלי.

תנהג באופן סביר - כן גם להתפרק מדי פעם - והעלויות לא גבוהות.

שמן מחליפים כל חצי שנה - שמן סינטטי. ושמן בק אקס וגיר רגיל כל שנתיים.

כל השאר כמו כל סובארו של השכן.

טורבו, מנוע, קלאצ' וגיר - תלוי מאוד באם הנהג הוא "בן אדם" או "פרא אדם".

תבדוק ביטוח אם אתה צעיר.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...