Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

2 שאלות ברשותכם בנוגע למיצי ה"חדשה":

יש איזו תופעה מדאיגה בגיר במעבר מההילוך השני לשלישי, לפני שהיא עוברת הילוך פתאום יש עליה בטורים ומיד אח"כ היא עוברת הילוך והטורים יורדים. קצת קשה להסביר את זה, נשמע קצת כמו סוג של קיק דאון. אחרי העברת ההילוך יש סחיבה איטית לזמן קצר, כאילו שהיא הגיעה להילוך השלישי במהירות נמוכה מדי ולוקח לה טיפה זמן להאיץ.

למדתי איך להימנע מהתופעה הזו, אני פשוט מוריד את הרגל מהגז כשזה צריך לקרות ואז זה לא קורה והיא עוברת חלק לשלישי. אני יודע שצריך ללכת למכון לגירים אוטומטיים לאבחון ואני אכן מתכוון ללכת גם למכון גירים וגם לצביקה למכון קרבורטורים לבדיקה, אבל זה יקרה רק עוד חודשיים - שלושה כי המצב הכלכלי כרגע קצת דוחק. אשמח אם מישהו נתקל בתופעה דומה ויכול לייעץ, הפחד הוא כמובן שקניתי רכב עם גיר דפוק.

שאלה שניה - עשיתי בדיקה והספידומטר שלי כנראה מזייף. עכשיו אני מבין שאני לא כל הזמן על 80 אלא שה-80 שלי זה 100... איפה מתקנים כזה דבר ומה העלות הצפויה? שווה בכלל לתקן את זה?

תודה מראש לעוזרים.

• תוכן חדש...