Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

רכשתי השבוע נעל מצבר כזו ולהפתעתי שפירקתי את העסק שם גיליתי שהקוטב החיובי הוא בקוטר גדול יותר מאשר ברוב המצברים ולכן נעל המצבר לא נכנסת.

האם ניתן להחליף את הקוטב הזה במצבר לאחד בקוטר הסטנדרטי (קטן יותר)?

אולי אפשר לגלח קצת?

להחליף מצבר כרגע לא בא בחשבון.

תודה.

פורסם

חנן זו התמונה הראשונה שמצאתי, אצלי הנעל מצבר היא באותו קוטר ומסומן עליה שהיא לפלוס,

מה ניתן לעשות מלבד להחליף מצבר?

פורסם

מצבר שנפ 55 אמפר על פיג'ו 106,

הטרמינלים שלו גדולים מהרגילים כנראה שזה דגם מיוחד שמתאים לנעל מצבר שמגיעה עם הפיג'ו.

הנעל מצבר הזו מתאימה לי בדיוק כי היא מקבלת את כל החיווט שאני צריך לחבר לפלוס, בלעדיה אין לי אפשרות לחבר את כל הכבלים שחלקם עבים במיוחד.

פורסם
בלעדיה אין לי אפשרות לחבר את כל הכבלים שחלקם עבים במיוחד.

מוזר. אצלי ברכב הכננת מחוברת למצברים ע"י כבלים נוספים בשטח חתך של 50 ממ"ר! (כבלי ריתוך הכי עבים שמצאתי) הם מחוברים לנעליים פשוטות שיש בהן חור נוסף עם הברגה לעוד בורג מהצד, חוץ מהחיבור הרגיל. ברגע שאתה שם בחור הזה בורג עיוור (STUD) אתה יכול להוסיף עליו כמה צרכנים שבא לך, ללא שום הגבלה.

פורסם

הנה דוגמא:

http://images.4wdandsportutility.com/tech/0704_4wd_01_z_+dual_battery_isolation+installed.jpg

0704_4wd_01_z_+dual_battery_isolation+installed.jpg

ואתה לא חייב לחפש קוטב שיש בו אקסטרא חור או בורג. מספיק שתיקח בורג יותר ארוך במקום הבורג שמהדק את ההדקים הנוכחיים ויש לך את כל המקום שבעולם לשים איזה צרכנים שתרצה.

http://www.ericsxj.com/winch/battery05.jpg

battery05.jpg

פורסם

אוקיי, הקטע הוא שהקטבים שבתמונות הם באותו הקוטר של הנעל מצבר שרכשתי

השאלה אם ניתן למצוא קטבים כאלה בקוטר יותר גדול שיתאים לי ואיפה?

פורסם
אוקיי, הקטע הוא שהקטבים שבתמונות הם באותו הקוטר של הנעל מצבר שרכשתי

השאלה אם ניתן למצוא קטבים כאלה בקוטר יותר גדול שיתאים לי ואיפה?

ישנם שני סוגי קטרים של מצברים, רגילים ויפניים. קנית נעל קוטב יפנית אז תחליף אותה לנעל קוטב רגילה בכל חנות לחלקי חילוץ לרכב או בחנויות הנעלים המובחרות...

פורסם

הבעיה נמצאה.

בפיג'ו יש חיבור מהיר למצבר מה שאומר הברגות פלסטיק שמתברגות לקבים של המצבר.

על הקטבים יש הברגות שאליהם מוברגים הפלסטיקים, מירן שכח להגיד שהוא ניסה להלביש את הנעל כבל החדשה על ההברגה המקורית!

הוא חשב שההברגות באות עם המצבר ככה מקורי בשביל פיג'ו!

מירן זה הגמדים שבאים בלילה ומזריקים לך חומרי הזיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...