Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל דבר כזה אמור להתגלות בחיבור למחשב לא?

חיובי. השאלה היא האם מישהו התחבר למחשב הרכב שלך ובדק תקלות מנוע.

שלום רב

נראה לי כי אינך יודע מהי תפקידה של המצערת ולמה צריך לבצע בה ויסות בסיסי

לצערי (או לשמחתי) תלוי איך מסתכלים על זה אני יודע גם יודע. בנוסף אני גם יודע איך עובד מחשב ובעיקר איך מתוכננות מערכות Real time embedded... :shock: אל תשתוממו :-)

אגב מר בחור פותח השרשור- שלא תבין בטעות לא נכון. אמנם הדיון על המצערת מעניין אבל במקרה שלך אני בספק שזו הסיבה. בעיה במצערת לא גורמת לכזו עליה משמעותית בתצרוכת הדלק.

פורסם

אביב, ברכב משנת 95 מערכות זמן אמת האלגוריתם לא היה מפותח כמו היום ככה שאין צורך להבין במערכות אלה בזמן דיאגנוסטיקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום לכם!

אנצל ברשותכם את האשכול הנ"ל, לשאלה -

עד כמה תעלה צריכת הדלק, אם מדובר בנסיעות קצרות, שבהן המנוע אינו מגיע לטמפ' עבודה אופטימלית ?

בתודה מראש למגיבים!

alfa 156 2.5.

פורסם

התחברו לי למחשב אז מן הסתם הוא בטח בדק תקלות מנוע, הלכתי למוסך שמתמחה בהזרקה הוא אמר שאין שום תקלה התקלה היחידה שמצא היתה בכריות אוויר אז הוא איפס לי את המחשב כריות אוויר אבל לא גילה מה הבעיה בצריכה :\

נסעתי השבוע בעיקר בעיר, לא בצורה הכי חסכונית אבל כמעט בלי מזגןו כרגע המחוג על פחות מרבע אחרי 270ק"מ

• תוכן חדש...