Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה אוטו רכשת , תהנה ובהצלחה.

יעקב

חרא אוטו, חרא מערכת. :-D

יאללה "יגאל" :lol:, מתי אתה מסיים? אני אבוא להציץ מחר\תיים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כן אין לי בעיה עם זה

ההעניין הוא פשוט מאחר וזה פוד די ישר ללא כימורים כאלה ואחרים ניתן למדוד נפח -+ על ידי הגודל חישוב פשוט של רוחב X גובה X עומק

אתה יכול למלות את הפוד במים וכך לימדוד אותו במדוייק. אם אתה לא רוצה להרתיב אותו אז תכניס בתיוכו סקית ניילון גדול מהזבל, הכי דק שיש. ואם הנפח גדול לך. אז אתה יכול למלות את הפוד במשהו כדאי ליצור נפח מתאים.

פורסם

או מים - או חול

שניהם נמדדים בליטרים

עדיף מים... לוקחים אחרי זה בלאוור (אקדח אוויר חם) ותוך שתי דקות המים מתאדים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן אני מודע למדידות האלה , אני מעדיף להשאיר את זה ככה לפי החישוב הפחות או יותר שלי - כמו שאמרתי אין לי יותר מדי סבלנות\ זמן לעבודה על הרכב שלי .

לכן אני מעדיף לקצץ בפרטים .

פורסם

מספיק שתרכיב את הרמקולים ותהנה מהתוצאה וזה יהיה מספיק.

אם הבאס יהיה רך מידי או מרוח אז כנראה שהנפח טיפה גדול, מבחינת נפח קטן - לא נראה לי שיש לך שם בעיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבטחתי תמונות אך לאחר שהמצלמה שלי נפלה ונשברה חלקית משהו הלך בה לכן , חבר קפץ לעזרה ונתן לי המצלמה שלו .

(נחשו מי זה )

להן כמה תמונות בכמה פוזיציות שונות :)

תגובות רבותיי תגובות :)

1.JPG

1PC070021.JPG

1PC070020.JPG

1PC070018.JPG

1PC070026.JPG

פורסם

ליד הטוויטר יהייה דום מיד של מורל מה נקרא CDM54

טוויטר בקורות - הטוויטר המיועד הוא סופרימו ובשל גודלו ("קצת" יותר גדול מטוויטר סטנדרטי ) אני חושב שהמיקום "יבלע" קצת את גודלו

רק מה שאלי התחיל להכניס לי דברים כמו "מה דעתך על 4 טוויטרים"?

אני : "למה"?

אלי : "לא יודע , שיהייה יותר חזק, יהייה הרבה באס" ...

פורסם

לא מחייב רומן .

הטוויטר לא חייב להיות במיקום גובה האוזניים , יש כאלה ששמו את הטוויטר בקיק פאנל ושמעו נהדר - מרסן יופי את הטוויטר המרחק הזה .

אני לא מחפש SQ שמSQ SPL או מה שלא נהייה פה בזמן האחרון - אני מחפש :

א: לשמוע מוזיקה :)

ב: להנות ממשמע אוזניי

ג: להרעיד איזה בניין או שתיים :)

ד: זהו בערך

• תוכן חדש...