Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בסדר, אני לא הולך להזמין כזאת. סתם עניין אותי , כי לא כ"כ קראתי את הכתבות בעיתונות הקשורות לרכב הנ"ל ואין לי מושג באיזה ואריאציות הוא מגיע. הוא כתב "חמימה" לכן קיבלתי את הרושם שמדובר על גרסא חמימה וידנית, אבל לפי בדיקה במפרטים באתרים השונים, זה מגיע רק אוטומט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בארץ היא רק אוטומט לצערי. בחו"ל יש גם גרסא ידנית, ועשו לה מבחני דרכים, והיא דיי הרשימה, במיוחד בהתנהגות.

ורשמתי חמימה כי בחורף קר והיא מחממת אותי. זה הכל :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוראל, פקששת באחד התמונות רואים את הקטנוע שבאתי איתו זה רע מאוד אתה חייב להזיז את זה משם.

גיא, כמו שכבר אמרתי האוטו ממש ממש מתוק, אני אהבתי את העיצוב ומחכה לסיבוב בהזדמנות לדעת איך זה מרגיש גם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מזה הכתם האפור הזה?

הוא מסתיר את הבובה שלי :-D

ילד, תתחדש ותהנה! ולא סיימנו עם התמונות... :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש אפשרות בכלל לידן מאזדה 2[מלשון יד -> להפוך לידני],

או שהמוסכניק יסתכל עליך בעיני עגל?

המעבר לא אמור לעלות הרבה, במיוחד שאפשר למכור את הגיר האוטומטי ולצמצם עליויות,

אפשרי בארץ?

יש רכבים[חדישים] שנעשה בהם הדבר?

----

פורסם
יש אפשרות בכלל לידן מאזדה 2[מלשון יד -> להפוך לידני],

או שהמוסכניק יסתכל עליך בעיני עגל?

המעבר לא אמור לעלות הרבה, במיוחד שאפשר למכור את הגיר האוטומטי ולצמצם עליויות,

אפשרי בארץ?

יש רכבים[חדישים] שנעשה בהם הדבר?

במקרה דנן הכי נכון לבצע ייבוא אישי למזדה 2 ידנית.

פורסם

מערכת תבוא רק בפסח. תמונות מפנים הרכב יבואו מחר\היום בערב (תלוי באוראל :lol:).

בקשר לחסכונית, אין לי מושג עדיין כי היא רק בהרצה ובתחילת דרכה (ואוט חדש, אוכל המון דלק בהתחלה). אבל, גם לא כזה גרוע כרגע (12.5 - 13 ק"מ לליטר, אבל הנסיעות הן 80% עירוניות).

וכמו שקודמי אמר, עדיף לייבא אחת ידנית מאשר להסתבך עם כל הקטע של החלפת גיר. אני אישית הייתי רוצה אותה ידנית, אבל ההורים זה סיפור אחר, שאותם אי אפשר לנצח (סיבות שלהם, כמו אם יקרה למישהו מהמשפחה משהו והם יצטרכו לבוא עם האוטו שלי מהר, כי השני לא זמין :roll: וכו' וכו').

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...