Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הקשר לבלונדיניות? אני נותן לך דוגמה, ואתה לא מנסה אפילו להבין... חבל מאוד. אז עכשיו אתה רואה מה מידת ההשכלה במוחותעהם של בית"ריסטים?

נגוזה תקוה מליבי שיש אוהד אחד חכם.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצעוק בוז זה לא גזענות. גם לקלל זה לא גזענות.

לצעוק :"שירשף לכם הכפר", זה כמו לצעוק "ת"א עולה באש".אבל על אחד מקבלים עונש ועל שני לא.

גם לקלל את עבאס סואן זה לא גזענות. אם יהיה שופט ערבי ויצעקו"השופט בן זונה" לשופט יהודי מותר לצעוק אבל לשופט ערבי זו תהיה גזענות?!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

גם לי נראה כך. אבל עזוב. שיהיה להם מח של בן אדם. אבל לפחות דג שותק...:roll::lol::?:evil::arrow:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

לדעתי האישית האחריות הבלעדית על מה שקרה בקריית אליעזר מוטלת על אותם הפרובוקטורים שהתעקשו להנציח את זכר רבין במשחק של בית"ר ירושלים, כאשר הם מודעים לאופי של אוהדי בית"ר ולמה שיקרה בהמשך-מדובר פשוט במעשה שגובל בטימטום, לכל דבר יש את הזמן המתאים והמקום המתאים לעשותו.

למה לעורר פרובוקציות?

באשר לאוהדי בית"ר..גם אני ימני, די קיצוני אם אפשר להגיד, אבל זה בכל זאת מגעיל אותי איך אנשים מבזים את כבוד המת ללא קשר לדעותיו ולמעשיו.

כבוד המת קודם לפוליטיקה ולחילוקי דיעות.

באשר לרבין עצמו, למרות שאיני מסכים עם מעשיו, הוא היה בסך הכל אדם שרצה רק בטובת מדינת ישראל והעם היהודי, ואת זאת אוהדי בית"ר וכל הימניים בארץ צריכים להבין ולכבד את זיכרו.

ובאשר ליגאל עמיר? מבחינתי הוא רוצח ככל הרוצחים על כל המשתמע מכך, ולכן הוא צריך להרקב עד שארית ימיו בכלא, אך אין למנוע ממנו זכויות הניתנות לרוצחים אחרים כגון הזכות להביא ילד לעולם.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

תראו מה מצאתי ברשת, סמלון של גולש שהחליט לצאת במחאה נגד מה שהתרחש ביציע.

(לא לטרוח לשאול מהיכן זה נלקח, לא יצורף לינק למקום)

ל'

ביתר.GIF

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נגוזה תקוה מליבי שיש אוהד אחד חכם.

ומליבי נגוזה התקוונה שיש תימונים חכמים, או תימונים שלא מעשנים גת או תימונים גבוהים. להמשיך?

חלאס להתנפל על אוהדי בית"ר. עשו מה שעשו, זכותם. זה לא מוצא חן בעיניכם, גם בעיני זה לא ממש מוצא חן אבל זו זכותם. אין על מה להעניש לא את בית"ר, לא את אוהדיה ולא אף אחד, את מי שצריך להעניש זה את הטמבל ממכבי חיפה או מההתאחדות שהחליט לקיים טקס זכרון או כל דבר אחר, במגרש כדורגל.

אבל מה? ברגע שזה מגיע לאוהדי בית"ר אז כולם מתנפלים ומתחילים לברבר, גזענים, קופים, בהמות וכ"ו. אז הנה אני מצהיר, אוהדי מכבי ת"א\ הפועל ת"א\ מכבי חיפה לא טובים יותר מאוהדי בית"ר. לרסס על קירות לוני נאצי, או שואה לשמעון מזרחי, או לרסס ג'ובאני רוסו נאצי זה מבחינתי אולי חמור יותר מלשרוק בוז בעת דקת דומיה. לכל אותם האוהדים או להנהלות לא עשו כלום, במיוחד אחרי שאוהדי הפועל זרקו רימון למגרש ופגעו ב"שחקן" שלהם יוסי אבוקסיס, שאח"כ ברוב טימטומו עוד אמר, הוא אוהד הפועל אז אני סולח לו. לי לא זכור שהפועל ת"א קיבלה 2 משחקי רדיוס על השלכת הרימון.

הנה תגובה למה שכתבה נהגת שודים:

אוהדי יציע ג' שמחצו את הנער אמיר רנד, טובים יותר מאוהדי בית"ר? אוהדי שער 10 או 11 או אלה שמכנים את עצמם אולטראס 96 טובים יותר מאוהדי בית"ר? או הטמבלים משער 6 אוהדי הפועל טובים יותר? אז תעשו טובה לעצמכם, כי בינתיים מי שגזען הוא אתם, כל אלה שוקראים נגד גזענות, וטוענים שאוהדי בית"ר באים לעשות בלגן.

ROOONEEYY

פורסם

סופסוף אני זוכה לקצת גיבוי בפורום.

אל תשכח שכשמכבי חיפה לקחו אליפות הם מחצו מאות אוהדים לתוך הגדרות.ואוהד אחד עדיין בקומה מאז, אז למה הם צריכים עונש? הם אוהדים אינטילגנטים הרי עדיף למחץ מישהו לתוך הגדר ולעמוד דקה בשקט אחרי זה, אבל שנה שעברה כשביתר פרצה למגרש והיה רק פצוע אחד, צריך להפציץ משחקים בלי קהל.

ופליקס אתה צודק. גזענות זאת הכללה בסטיגמה. אתם מכללים את כל אוהדי בית"ר בסטיגמה של החוליגנים. ואתם עוד נגד גזענות:roll:

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
ומליבי נגוזה התקוונה שיש תימונים חכמים, או תימונים שלא מעשנים גת או תימונים גבוהים. להמשיך?

חלאס להתנפל על אוהדי בית"ר. עשו מה שעשו, זכותם. זה לא מוצא חן בעיניכם, גם בעיני זה לא ממש מוצא חן אבל זו זכותם. אין על מה להעניש לא את בית"ר, לא את אוהדיה ולא אף אחד, את מי שצריך להעניש זה את הטמבל ממכבי חיפה או מההתאחדות שהחליט לקיים טקס זכרון או כל דבר אחר, במגרש כדורגל.

אבל מה? ברגע שזה מגיע לאוהדי בית"ר אז כולם מתנפלים ומתחילים לברבר, גזענים, קופים, בהמות וכ"ו. אז הנה אני מצהיר, אוהדי מכבי ת"א\ הפועל ת"א\ מכבי חיפה לא טובים יותר מאוהדי בית"ר. לרסס על קירות לוני נאצי, או שואה לשמעון מזרחי, או לרסס ג'ובאני רוסו נאצי זה מבחינתי אולי חמור יותר מלשרוק בוז בעת דקת דומיה. לכל אותם האוהדים או להנהלות לא עשו כלום, במיוחד אחרי שאוהדי הפועל זרקו רימון למגרש ופגעו ב"שחקן" שלהם יוסי אבוקסיס, שאח"כ ברוב טימטומו עוד אמר, הוא אוהד הפועל אז אני סולח לו. לי לא זכור שהפועל ת"א קיבלה 2 משחקי רדיוס על השלכת הרימון.

הנה תגובה למה שכתבה נהגת שודים:

אוהדי יציע ג' שמחצו את הנער אמיר רנד, טובים יותר מאוהדי בית"ר? אוהדי שער 10 או 11 או אלה שמכנים את עצמם אולטראס 96 טובים יותר מאוהדי בית"ר? או הטמבלים משער 6 אוהדי הפועל טובים יותר? אז תעשו טובה לעצמכם, כי בינתיים מי שגזען הוא אתם, כל אלה שוקראים נגד גזענות, וטוענים שאוהדי בית"ר באים לעשות בלגן.

מה הקשר לתימנים?!:evil::|:?

פורסם

בתור אוהד מכבי חיפה, אני רוצה למחות על ההאשמות הגסות של אוהדי בית"ר,

על כך שאנשי חיפה אחראים למחדל, בכך שאירגנו את הטקס לפני המשחק.

אני חושב שהאשמים האמיתיים הם אנשי ההתאחדות, שבהגרלת הליגה בתחילת השנה שיבצו

את המשחק הזה דווקא בתאריך הזה, למרות שידעו שאולי אנשי חיפה יארגנו טקס לזכר רבין, וזה עלול

לגרור את אוהדי בית"ר לשרוק בוז.

בהזדמנות הזאת אני חושב שגם גברי לוי אשם, כי הוא היה יו"ר ההתאחדות לפני 12 שנה, ואם לפני 12

שנה הוא לא היה משבץ את אותו המשחק דווקא בתאריך של הרצח, יכול להיות שאנשי חיפה לא היו מרגישים

סוג של סגירת מעגל בטקס שהיה השבוע, וזה לא היה מתדרדר לשריקות הבוז של אוהדי בית"ר.

אני גם רוצה להאשים את מאמן כפ"ס, אלי אוחנה. אם הוא לא היה חוזר לבית"ר לפני 14 שנה מבלגיה,

אז סביר להניח שהיא היתה עדיין בליגה השנייה והמשחקים בין חיפה לבית"ר, גם השבוע וגם לפני 12 שנה לא היו

מתקיימים, ואז שריקות הבוז היו נמנעות.

וזהו.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
תראו מה מצאתי ברשת, סמלון של גולש שהחליט לצאת במחאה נגד מה שהתרחש ביציע.

(לא לטרוח לשאול מהיכן זה נלקח, לא יצורף לינק למקום)

ל'

אין לך צורך לצרף לינק וחבל שאת בחורה שיטחית ולא עיקבית.

התמונה הזאת קיימת כבר מספר שנים ברשת. אבל ישנם גם גולשים "צעירים" ברשת האינטרנט.

לגבי ההעתקת התאריכים באחת ההודעות הקודמות שלך. מה נסית להציג שם?!

שאת יודעת להעתיק תאריכים?! גם ילד בן 3 יודע לעשות את זה.

אם כבר את עושה מעשה כזה, עדיף שתכתבי את זה בסגנונך וכל נחשוב שלפחות באמת ידעת את התאריכים.

אוהדי בית"ר שרקו בוז לאבי לוזון ויוסי בניון

קישורית: http://www.one.co.il/Article/101897

עם כל ההרצה שלי לשחקן המוכשר הזה הוא לא היה צריך לצאת כנגד האוהדים אלה כנגד המעשה בכלל.

כל מה שמתרחש כנגדו עכשיו מתקבל בהבנה מלאה!

לגבי אבי לוזון. אך אל, מה נגיד ומה נאמר על יו"ר ההתאחדות לכדורגל- מר אבי לוזון. אבי השחיתות והבושה של הכדורגל הישראלי. עושה המסחרות הכי גדול בכדורגל ומבייש כל אדם שקשור לענף.

מתוך הכתבה: אוהדי בית"ר הגיעו עם שלטים ובאחד מהם רשום: "אבי לוזון, קודם כל תחנך את אחיך", "אני גאה להיות אוהד בית"ר", ושלט נוסף שאומר: "ביזוי ההמנון כן, השלכת רימון הלם כן, ביזיון בקרואטיה כן, אבל לשרוק בוז - לא". קרית-שמונה מקווה להפתיע ולחזור למסלול הניצחונות לאחר שסיימה בתיקו בשני המחזורים האחרונים.

אני מחפש תגובה למעשים האלה. לכל נושא השחיטות שמתנהל כאשר אח אחד יו"ר מטה הכדורגל בארץ, אח שני מאמן הפועל ת"א ושאר האחים מנהלים קבוצת כדורגל נוספת - מכבי פ"ת. וכן, אין שום ניגוד אינטרסים :roll:.

מה עם השלט השני?! אני עדיין מחכה לתוגבה.

מחר, שקט לא יהיה בדרבי.

לילה צהוב שיהיה לכם.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
אתה אידיוט, מישהו צריך לקחת לך את הקליאו ספורט

ואתה מצחיק.

מישהו צריך לקחת לך את שתי הידיים כדי שלא תכתוב תגובות כאלה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
למה גועל נפש להביע דעה, אולי תציע למחוק את השרשור לסתום פיות ולפתוח שרשור להוקרה על מעשי רבין לאורך השנים וזהו, זכותי להגיד שזכותם של אוהדי בית"ר לשרוק בוז

למה את אוהדי הפועל לא הענישו כששרו שירי שואה? את זה אף אחד לא סופר, הכי קל להגיד אוהדי בית"ר הם ערסים חולגינים.

ועל מה להעניש?! יש חוק האוסר שריקת בוז?

.

למה הפועל ת"א לא קיבלו עונשים כבדים וחמורים כשהאוהד המטומטם שלהם פרץ לדשא בדרבי של שנה שעברה וזרק רימון לעבר אוהדי מכבי ת"א? למה כשהם זרקו רימון הלם שפגע ביוסי אבוקסיס לא הענישו אותם ולא קראו להם בהמות פראי אדם קופים ועוד כינויי גנאי שכאלה?

כי כנראה שעל אוהדי בית"ר (ואני נמנע עם אחד מהם ואני כן הולך למשחקים, ואיזה פלא, אני לא קוף! ולא חסר המון חברי פורום שמכירים אותי ויעידו על כך) קל לכתוב בעיתונות דברים שלא קשורים למציאות, בגלל הסטיגמה שהצמידו להם. כמו שתגידו, הינה אני בת ימי, אז זה אומר שאני ערס? נו באמת :x

וגם אני תומך נגד הטימטום הזה שנקרא טקס לזכר רבין במגרש כדורגל, ועוד במשחק של בית"ר. שיחקו אותה ראש קטן, ותראו מה קיבלו (ואני כמעט בטוח שזה מה שהם רצו לקבל, כל מארגני הכאילו טקס הזה). מה גם שזכותי לשרוק בוז מתי שאני רוצה.

ועוד אומרים לי שבאתי למדינה דמוקרטית. כן בטח.

וילדון ה-5 טורבו - את הבדיחות הלא מקוריות שלך תשמור לעצמך. כנראה שהשכל שלך בגודל העין של הדג שהצגת ולא יותר. יש גם צד אחר לאוהדים של בית"ר, ולא רק משוגעים חסרי תקנה (ולא חסר כאלו גם בקבוצות אחרות, מה לעשות שאצלנו זה הרבה יותר משאר הקבוצות).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אין לך צורך לצרף לינק וחבל שאת בחורה שיטחית ולא עיקבית.

לילה צהוב שיהיה לכם.

מאוד מתנצלת לא ארד לרמה הבזויה שלך, אבל כנראה שאתה משתייך גם "לקומץ" האוהדים "השיטחיים" שלא יודעים לכבד את מנהיג המדינה שלהם, בחייו ובמותו.

מעניין כמה מהם שירתו בצבא רק מאית ממה שרבין עשה למענם.

וברור ששקט לא יהיה אתם תמיד חייבם להראות כמה אתם "גברים"

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...