Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי איבזור, הרי ברכב שמזדמן לי לנהוג בו לעיתים, מדובר על גטה מודל 07 מקבוצה 3, הרכב מאובזר למישעי, פנים הרכב מפואר ומגומר היטב, ורחוק שנות אור מתא הנוסעים של הקורולה החדשה, וכן גם מבחינת הגימור וטיבו.- ההתלבטות של פותח השרשור הינה בין הקורולה לבין הג'טה ברמת הגימור ECONOMY (הזולה ביותר). ברמת גימור זו, אין מחשב דרך, ההגה- פלסטיקי ואינו מצופה עור, מזגן- מכני ואינו דיגיטלי. עבורי- זהו אינו "אבזור למשעי".

בכל מקרה, את ההחלטה יש לבצע רק לאחר נהיגת מבחן בכול אחת מהמכוניות , רק אז ניתן לבצע החלטה מושכלת ונכונה.

עידן.

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

תראה אני מכיר אישית את הקורולה 08 אני רואה שסיפרו לך קצת עליה, אבל בגדול :

הוא אוטו במראה נחמד , הרבה מקום בפנים . מנוע חזק 3 שנים אחריות וכו' ...

אבל יש דבר אחד שמעצבן בו, הגיר הרובוטי הוא מעביר לאט יחסית .

אבל כמובן שיש גם את הטיפטרוניק , מאוד נחמד לנהיגה עם השילטה ליד ההגה סבבה לגמרי .

זה הכל בגדול

על הג'טה , עדיין לא נהגתי , אבל נראת ממש טוב =)

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הג'טה מנוע 1.6 היא בעלת 8 שסתומים (!!!) ולדעתי היא עגלה לא קטנה!

היא גם לא מאובזרת. לצורך העניין התמונה שצירפת עם מושבי הבז' היא לא ריאלית למנוע 1.6 (אם זכור לי נכון).

כדי באמת להנות מהג'טה עליך לבחור בדגם ה2.0 FSI בעל ה16 שסתומים. כאן כבר מדובר בגרסה מאובזרת ומפנקת, בעלת מנוע חזק.

כמובן שהנקודה העיקרית למחשבה היא שעלות ה2.0 FSI היא בסביבות ה150K ולא 130K כמו בקורולה.

במידה ותוספת 20K היא לא כל כך עקרונית בשבילך, הייתי הולך על הג'טה מבלי לחשוב פעמיים!

~~~

נקודה נוספת למחשבה היא ה CIVIC החדשה. לדעתי היא מה שנמצא בין הקורולה לבין הג'טה. מנוע 1.8 חזק. וגרסה מאובזרת ומפנקת.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

נקודה נוספת למחשבה היא ה CIVIC החדשה. לדעתי היא מה שנמצא בין הקורולה לבין הג'טה. מנוע 1.8 חזק. וגרסה מאובזרת ומפנקת.

+1

מחזק את הדיעה, זו גם הבחירה שלי כ"פשרה" בין הג'טה לקורולה.

לא העלתי את האופציה הנ"ל מכיוון ההחלטה הסופית הינה בין הקורולה והג'טה טרם קניה.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

המנוע החזק של הטויוטה יורד לטמיון בגלל התיבה המסרסת, הדגם הקודם למרות הפרש של כ-15 סוסים היה מהיר יותר למשל, נעשתה גם בדיקה כזאת באחד מגליונות "אוטו".

הג'טה מרגישה הרבה יותר יוקרתית וגדולה, דומה הרבה לפאסאט שזו מחמאה. מבפנים היא משדרת יוקרה ואיכות גדולה יותר מהטויטה שמרגישה עממית יותר.

• תוכן חדש...