Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

המאווררים בוולקן שלי עובדים במהירות נמוכה ללא בעיה, אבל כשהם צריכים להכנס למהירות גבוהה, הם מתחילים להסתובב מהר, אבל מפסיקים אחרי זמן לא אחיד, כלומר - חוזרים למהירות רגילה אחרי שניה אחת, לפעמים שתי שניות ולפעמים טיפה יותר, אבל מיד מנסים שוב להכנס למהירות גבוהה.

מוכר למישהו?

וולקן 94, 2.0

רעיונות?

תודה.

פורסם

לגבי התחממות, המנוע לא מתחמם בכלל ואין בעיה להשאיר אותו בסרק עם מזגן כשחם בחוץ, הוא לא מאבד מים בכלל.

לגבי מזגן, לא יצא לי לבדוק אם הבעיה היא רק כאשר מזגן עובד או לא, הבדיקה שלי היתה כשהמזגן עבד.

קצת קשה לי להביא אותו למצב של חום מספיק גבוה כדי שהם יסתובבו במהירות גבוהה, אבל אני אנסה היום בלילה.

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי המאווררים נכנסים למהירות הגבוה בגלל לחצי המזגן שעולים,ולא בגלל התחממות המנוע. בדוק אם זה קורה גם ללא מזגן ועדכן

פורסם

אז ככה:

אני לא מצליח לגרום למנוע להתחמם למצב שהוא ינסה להדליק מאוררים במהירות גבוהה ללא מזגן (טמפ' חיצונית יחסית נמוכה?), בכל אופן לא הולך, אבל דבר אחר כן ראיתי:

כשמכבים מנוע במצב שהוא יחסית חמים מהרגיל, למשל מיד אחרי עליה - המאווררים נדלקים במהירות נמוכה כאשר הרכב כבוי.

ואם אני זוכר נכון מהקסנטיה, במצב שהרכב כבוי, ויש צורך במאווררים, הם היו נדלקים במהירות גבוהה בלבד.

רעיונות איך לגרום להם לנסות להדלק למהירות גבוהה ללא מזגן?

עם מזגן זה לא בעיה, והתיאור נמצא בהודעה הראשונה.

בלי מזגן אני פשוט לא מצליח לחמם את המנוע למצב של מאווררים במהירות גבוהה.

• ספונסר פורום
פורסם

ידידי,הכל תקין,סע לשלום

המאווררים לא אמורים להגיע למהירות שניה,הם מגיעים לשם רק כאשר המנוע מתחמם והמהירות הראשונה לא עובדת\לא מצליחה להוריד את הטמפרטורה.

אורן

פורסם

אורן אני חושב שפיספסת את הבעיה:

כאשר המזגן דולק, והרכב קצת מתחמם, והמאווררים מנסים להכנס למהירות גבוהה, הם לא מצליחים, הם נכנסים למהירות גבוהה למשך שניה או שתיים ואז חוזרים למהירות רגילה ומיד מנסים שוב להכנס למהירות גבוהה, אין סיכוי שזה מצב תקין, זה לא נשמע טוב ולא יכול להיות שזה מתוכנן ככה...

יש בעיה כלשהי, יכול להיות שהם לא אמורים להכנס למהירות גבוהה, אבל עם מזגן וכשחם בחוץ, הם מנסים ולא מצליחים.

לפעמים הם מצליחים להשאר במהירות גבוהה אפילו 5 שניות רצופות :roll:.

פורסם

השאלה היא האם האוטו ממשיך להתחמם, בגלל שהמאווררים במהירות הגבוה לא נשארים לפעול?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הרכב לא מתחמם בכלל, הרדיאטור יחסית חדש, ואין שום התחממות, המאוורים פשוט נכנסים ויוצאים ממהירות גבוהה באופן רציף במקום להשאר במהירות גבוהה, מבחינת קירור אין הרבה הבדל, כי בכל זאת הם נכנסים למהירות גבוהה למשך כמה שניות בכל פעם, אבל מיד יוצאים ומיד שוב נכנסים.

פורסם

אם הבנתי אותך נכון, אז המאווררים מתחילים לעבוד במהירות גבוה לכמה שניות. אז נכבה לכמה שניות וחוזר בחזרה לעבוד לעוד כמה שניות?

פורסם

כן זה באמת נשמע לא תקין.

תשמע אני לא מכיר את האוטו הזה, ספציפי כל כך טוב.

ממה שאני זוכר, יש שם איזה יוניט חום שמחובר לתוך בקר שנקרא "ביטרון" .ה"ביטרון" מקבל נתונים מהתנגדות של החיישן ולפי זה מסיק אם להדליק את המאווררים ובאיזה מהירות.

תנסה אולי לנסות להצליב בין "הביטרון" שלך לאחד מפירוק, או של חבר.

מה שעוד אתה יכול לעשות זה, לנסות לנתק את היוניט חום שנמצא באזור הטרמוסטת .כתוצאה מכך המאווררים צריכים אוטו' לעבוד על המנירות הגבוה ביותר. אם זכרוני אינו מטעה אותי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=172495&highlight=%D7%91%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%9F

• תוכן חדש...