Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שים את זה שמצאת וקווה לטוב. אם הכונן תקין, הוא אמור לעבוד כי זה ייעודו (עבודה במקום חמים ונעים).

בנתיים יהיה לך זמן לחפש כונן חדש מתאים/מתאם או מה שלא יהיה.

ובמידה ולא עשית - בדוק מול החברה שמייצרת את המכונה, אולי ישנו איזה ריקול או פתרון אחר לקירור הקופסא.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבנתי שאתה צריך מתאם מכני אבל גם המתאם המכני לא יהיה ממש מקורי

אז לא הבנתי מה הבעיה להכין שתי פלחים כמו בתמונה אפשר להגיע לתוצאה כזאת בקלות

adapter.jpg

פורסם
הבנתי שאתה צריך מתאם מכני אבל גם המתאם המכני לא יהיה ממש מקורי

אז לא הבנתי מה הבעיה להכין שתי פלחים כמו בתמונה אפשר להגיע לתוצאה כזאת בקלות

אתה לא מבין (או לא קורא?), לי אישית אין בעיה להכין שני פלאחים כאלה ואין לי בעיה להרכיב אותם אצלי במחשב בבית, ואין לי בעיה בכלל עם המושג "לאלתר", אבל אתה צריך להבין שכשמכונה עולה רבע מיליון דולר, לא עושים קומבינות ואילתורים במחשב שמפעיל אותה, ולא משנה העובדה שזה יעבוד מצוין, מעבר לעובדה שאני לא אקבל לעולם אישור לביצוע של דבר כזה, מן הסתם זה שמשלם את הכסף לא מבין גדול במחשבים ואם הוא חושב שאולי יש סכנה הכי קטנה, אז אין סיכוי שהוא יאשר דבר כזה.

אין שום סיבה ואין שום אפשרות לביצוע שום קומבינה שהיא, ואמרתי את זה גם בהודעה הראשונה, ועוד מספר פעמים.

או קנוי מהחנות או מוזמן מהחברה. שום דבר אחר.

כי בשביל זה שמשלם את הכסף, אם זה קנוי זה בטוח עובד ואם איזה פורע חוק כמוני הכין את זה לבד, זה פשוט לא שווה את הסיכון, והוא צודק (למרות שאין סיכון).

פורסם

הבנתי את זה כבר מההתחלה שאין אפשרות לבנות מתאם קומבינה אבל גם המתאם הקנוי הוא סוג של קומבינה

מכיר את בעיית המנהלים הזאת גם אני עומד מולה יום יום במכונות יותר יקרות בדרך כלל הם באים בגישה כזאת

אחרי כמה הסברים הם מקבלים את הגישה שלי בדרך כלל

תנסה אולי תחסוך לעצמך הרבה צרות

שיהיה בהצלחה

פורסם

ארז, יש לך בוסים מוזרים... :screwy:

המכונות שעליהן אני עובד שוות הרבה יותר מרבע מיליון דולר, ואע"פ כן, הן שופעות "אילתורים" ושיפורים ארגונומיים,

שבד"כ גם הופכים עם הזמן לשינויים הנדסיים קבועים. זה מה שנקרא באנגלית "Thinking Outside the Box".

מה שאתה מתאר זה דוגמה קלאסית לשינוי הנדסי מתבקש. שווה להעלות את זה ליצרן, אולי הוא ירצה לאמץ את השיטה

עבור לקוחות באוסטרליה-ניו זילנד או במדינות טרופיות.

• תוכן חדש...