Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא כזאת:

אני נהג חדש ,(חודש +-), ויצה לי להיתקל הרבה בנהגים שעומדים בחנייה

ואז בידיוק שניה לפני שאתם עוברים אותם הם ניזכרים לצאת ממנה, ללא איתות וללא שום התראה מוקדמת , פשוט

קופצים לכביש.

בהתחלה זה קרה לי עם אחד/אחת על הונדה סיויק, אז חשבתי שזה איזה ערס שסתם ניסה לעצבן אותי.

אבל אחרי שזה קרה כמה פעמים זה כבר ניראה מוזר...

למזלי בכל המיקרים הצלחתי לא לפגוע בטמבלים.

האם זה קרה לכם פעם? או שזה רק מחלה באשקלון?

:?:

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

ברוך הבא למציאות הנהיגה בישראל.

מה שאומר, שחוץ ממה שלימדו אותך, אתה צריך להיות זהיר שבעתיים

גם כי אתה נהג חדש ורישיונך בסכנה גדולה יותר

וגם כי היציאה הפתאומית מחניה, זאת רק הפתעה אחת מיני רבות אחרות שעוד תיתקל בהם.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

האם זה קרה לכם פעם? או שזה רק מחלה באשקלון?

:?:

באשקלון יוצאים מחניה בלי לאותת ובלי לבדוק אם מגיע רכב.

בשאר המקומות עושים גם את זה, ויש כאלו שלפעמים פותחים דלת בלי לבדוק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם לומר את האמת, לפעמים ממש בה לי להעיף לנהגים האלה את הדלת,

אבל בכל זאת חבל על האוטו.

פורסם

אתם לא תאמינו אבל בת"א - לא רק שלא פותחים את הדלת מבלי לבדוק, אלא משאירים אותה פתוחה! (לזמן לא מועט).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אל תלחץ אתה בישראל. :)

אהה.. גם אל תלחץ מזה שאף אחד לא מאותת כשהוא עובר נתיב, זה לא נהוג במדינה שלנו.

סתם פראיירים אלה שמאותתים.

ומי שעוצר להולכי רגל במעבר חצייה...פחחחחחחחחחחחח - פראייר.

*הודעה זאת יותר צינית מילדה בת 16*.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אל תלחץ אתה בישראל. :)

אהה.. גם אל תלחץ מזה שאף אחד לא מאותת כשהוא עובר נתיב, זה לא נהוג במדינה שלנו.

סתם פראיירים אלה שמאותתים.

ומי שעוצר להולכי רגל במעבר חצייה...פחחחחחחחחחחחח - פראייר.

*הודעה זאת יותר צינית מילדה בת 16*.

אתה ממש צודק, כל פעם שאני עוצר במעבר חצייה אנשים מיסתכלים עלי כאילו אני עושה משהו מוזר.

:-P

פורסם
אתה ממש צודק, כל פעם שאני עוצר במעבר חצייה אנשים מיסתכלים עלי כאילו אני עושה משהו מוזר.

:-P

וחוץ מזה ההולכי רגל עוד מודים לך על זה שעצרת להם.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אם אתה מרגיש מופתע על הכביש, רוב הסיכויים שאתה הוא האשם. לא בגלל שעברת על חוקי התנועה, אלא בגלל שעוד לא למדת את השפה הלא כתובה בה מתקשרים נהגים.

כל מורה לנהיגה ילמד אותך שכשיוצאים מחניה מאותתים, מסתכלים במראה, ורק כשרואים שעד האופק אין שום מכונית, יוצאים מהחניה. טכנית, כך צריך באמת לעשות, אבל במציאות זה עובד אחרת: מתכוננים לצאת מהחניה, מסתכלים שהמכוניות המתקרבות מספיק רחוקות כדי לצאת באופן בטוח, ויוצאים. זה כרוך ביכולת לאמוד את קצב ההתקרבות של מכונית אליך במראה - דבר שמסגלים עם הזמן. לפעמים, כשאין מרווח פנוי לצאת, מתגנבים לאט-לאט החוצה לתוך תנועה זורמת כדי שהנהגים החולפים יבינו שאתה יוצא, יסטו מעט הצידה, ויאפשרו לך להשתלב. לפעמים, רואים אוטו מאט ומבינים שהוא רוצה להכנס לחניה שאתה מפנה, ויוצאים לפניו.

אתה, כנהג חדש, צריך להכיר את המצבים האלה, ולא להיות מופתע מזה שמישהו יצא. יתכן והמרחק ביניכם היה מספיק גדול, וסתם נראה לך שהוא מתפרץ כי אין לך נסיון? אולי הוא מנסה להזדחל לתוך התנועה ואתה לא מבין את זה? אולי אתה האטת, ובכך גרמת לו להבין שאתה מאפשר לו לצאת? (ואולי הוא באמת אידיוט שלא מסתכל במראה כשהוא יוצא מחניה, אבל לא נכנס לזה כי המטרה כאן חינוכית 8) ).

בקיצור, אם אתה מופתע על הכביש - חפש את האשמה אצלך. נהיגה בכביש ציבורי זה סוג של תקשורת לא מילולית, וכמו כל שפה חדשה לוקח זמן להבין את הניואנסים שלה.

נמרוד

פורסם

נמרוד, אם לתרגם את הנהיגה בארץ לחיים - מדובר פה על 2 מיליון איש שהולכים מכות רצח כל יום מחדש!

*לידיעתכם, גם בגרמניה ושוויץ כשאתה עוצר להולך רגל אומרים תודה.

מצד שני - הם גם אומרים בוקר טוב ברחוב לאנשים זרים (אני מדבר על כפרים קטנים לא על מרכז מינכן).

עניין של נימוס.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לכותב השרשור - בוקר טוב :)

בוקר טוב, אני פשוט נהג חדש ולא שמתי לב לזה קודם לכן.

סליחה על ההצתה המאוחרת :lol:

פורסם

כן, זה קורה המון.

במכונית ללא ABS אפשר לתת נעילת גלגלים קטנה, הבחור יקפוץ ולא ישכח להציץ במראה בפעם הבאה. (במיוחד אם מדובר בנהגת)

אם יש לך ABS, לחיצה נחמדה על הצופר גם תועיל, צריך ללמד אותם לקח.

לפעמים כשאתה רואה מישהו עומד לעשות כזה דבר, טוב לתת סינוור קל במהלך הלילה, או צפירה קצרה ביום.

מזל טוב על רשיונך החדש.

פורסם
לפותח השרשור - איך לא שמת לב לזה במהלך שיעורי הנהיגה שלך? אצל מי למדת נהיגה, סטיבי וונדר?

לא קרה לי דבר כזה במהלך שיעורי הנהיגה, וגם עברתי טסט ראשון (לא יודע מה קשור) :-D

• תוכן חדש...