Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

derish

אופי חלש זה ממש לא משהו שאפשר להגיד עליי, ויש בפורום הזה כמה וכמה חברים שמכירים אותי אישית ויעידו על כך.

אני עשיתי את זה כי הרגשתי שזה הדבר הנכון לעשות, זה חסך לי צרות מסויימות בזמנו.

היום זה כבר לא משנה לי כלכך.

הרוסית שלי טובה מאד, העברית מעט יותר, והאנגלית בדיוק כמו הרוסית.

אני לא מכחיש את היותי בלארוסי מצד שני אני לא הולך וצועק בקולי קולות מאיפה באתי - זה לא מעניין אף אחד, וזה לא רלוונטי.

המקורות שלי הם אלו שהביאו את התרבות שלי, ואני חושב שאני דיי בסדר. גם על הכביש (בכ"ז קארספורום).

על זה אני מודה למקורות :).

אני לא מאמין בעבר, אני מסתכל קדימה - לא ממש איכפת לי מאיפה באתי ואני לא צריך להרגיש שייך לקבוצה. החברים שלי הם אלו שכיף לי להיות איתם, לא אלה שנראים כמוני ומדברים כמוני.

VOLK, אני לא הפנתי עורף לאף-אחד. ואני לא רואה את הבעיה בלהיות ישראלי (צבר אני לא, לא נולדתי כאן), הם רוצים לנקום בי? מה לעזעזל? אתה קורא מה אתה כותב?

אם קבוצה של אנשים שחיים בישראל לא רוצה להגדיר את עצמה כישראלים, מקומה לא בישראל.

חד וחלק.

אתה גאה להיות רוסי? לבריאות - אבל, קודם כל תהיה ישראלי.

תהיה ישראלי-רוסי. לא להיפך. כאן אתה גר.

בקשר ללקוחות בקניון - מסכים לגמרי.

אני הייתי משתמש בכח על הבהמות האלה, או מסביר להם מי הם מול הילדים שלהם. על חולירות כאלה הייתי מזמין שרותי רווחה בכלל.

זהו נראה לי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לאחרונה בג"ץ הוא בשימוש האנשים שדווקא לא מגיע להם את הזכות בכלל לומר דעה, בג"ץ מציל אותם מהממשלה, ומעגל סגור,הם רואים שהענישה הדמוקרטית לא יכולה לעשות להם כלום.

למשל מקרה פחימה, פוטין הייה מעמיד אותה בכיכר העיר מול כיתת יורים מאחורי קהל נלהב שהייה צועק תירו בה, ואז גורר את הגופה שלה דרך מרכז העיר וזורק באיזה נהר אםן הייה מגלה שהיא מסתובבת עם איזה צ'צ'נים.

רק במדינת ישראל אין אפילו ביצים ללמד לקח את הבוגדים.

ברגע שתהייה קשיחות בעמדה מסויימת, היא תגיע לכל הדברים האחרים.

בהצלחה ישראל.

באמת נראה לך הגיוני?

אתה באמת חושב שבארץ אפשר לעשות כזה דבר או שזה יהיה מתאים לחברה הישראלית?

ברגע שתהיה אפשרות שיקרה מצב שבו יורים במישהו ברחוב, אלפים ואולי אפילו יותק יתמרדו נגד השלטון ויפילו אותו.

מה קורה אם הדיקטטור שאתה כל כך אוהד יתחיל לעשות חוקים שאתה לא אוהב?

אולי הוא יחליט שנהיגה מהירה זה מסוכן ויהיה עונש של 10 הצלפות לנהגים מהירים?

או אולי יותר גרוע, כמו במלזיה, שאוננות היא נגד החוק וגזר הדין הוא מוות. מה נעשה אז?

תחשוב על זה, דיקטטורה לא עובדת. מה שאתה מחפש זה חינוך של העם, הבניית ערכים דרך חינוך, משמעת קצת יותר חזקה, אבל לא פוגעת בכל האוכלוסייה ושלטון שלעם יש כבוד אליו.

אבל מכאן ועד דיקטטורה יש קו רחב מאוד.

בדרום אמריקה ורוסיה זה יכול לפעול, כי שם המנטליות אומרת שהמדינה באה קודם. פה לא. האדם בא קודם.

צריך להתאים חוקים ומשטר לרוח העם ורוח הזמן.

ואגב, זה לא כל כך מסוכן ללכת בהדר בלילה. אם אתה לא מסתכל על אף אחד ואתה מתרחק מנרקומנים (שמסוכנים בכל המדינות בלי קשר), אז לא יקרה לך כלום.

פורסם

יוסי, אני קודם כל יגיב לך.

אני לא בהכרח מציע להפיל את השלטון בארץ באמצעות מרד שיכניס אלפי אזרחים חמושים לכנסת.

שיטת השלטון בישראל, על כמה שהיא טפשית חלשה וגורמת ללעג במדינות אחרות, יכולה לשרוד, רק אבל באמת רק, אם נפעיל מנגנון ענישה חזק וברוטלי על המנהיגים.

למשל משרד שיבחון כל ח"כ מאז שהוא נכנס לתפקיד, מה עשה, והאם פועלו בתפקיד הביא לשיפור במצב שעליו הוא הייה אחראי, במידה והוועדה מוצאת , ושוב, וועדה ולא יחיד, שהח"כ ישב כל הזמן על התחת ולא עשה כלום נגיד תטיל עליו עונש להחזיר את כל הכסף שהוא הרוויח ולהעיף אותו מהפוליטיקה, אז אותו ח"כ יתאמץ כל יום מחדש, זאת הצעה אחת.

אותו מנגנון אפשר להפעיל על ראשי ממשלה גם בלי בעייה.

אולמרט למשל מעצבן אותי אישית, הפסיד במלחמה, עושה בושות למדינה, ונמצא בחקירות, ועדיין בבמשלה, אתם בדיחה ישראל.

תבין זה מה שחסר בישראל, אם ח"כ או ראש ממשלה עושה משהו טוב, ישר כותבים בתקשורת והוא מקבל דברים בהתאם, אבל מה אם הוא נכשל? מה קורה לו? למה לא לזרוק אותו לכלא? למה לא לקחת לו את המשכורת? למה לא להכניס לו מכות רצח?

זאת אחת הדרכים להכניס לפוליטיקה אנשים בטוחים בעצמם וכאלה שרק רוצים להתאמץ ולהצליח.

פה יש הסכמה?

שוב, אתם נותנים את רוסיה, אתם אומרים עוני נרקומנים ורצח, ברוסיה חיים כ160 מיליון איש, קחו את ישראל, תכפילו את האוכלוסיה שלה, שיתקרב ל 160 מיליון, ותקבלו כפלייים עוני פשע ורצח מברוסיה.

קבוצה שלא מגדירה את עצמה כישראלית צריך להעיף אותה? (לפי שלסי).

קודם תעיף את הערבים, הבדואים, האסיאתיים.

פורסם

זה לא אתה שדיבר במילים כמו "ישראל שלכם" וכו' בדיוק בדיון זה ממש...?

למשל משרד שיבחון כל ח"כ מאז שהוא נכנס לתפקיד, מה עשה

אם ח"כ או ראש ממשלה נכשל? מה קורה לו? למה לא לזרוק אותו לכלא? למה לא לקחת לו את המשכורת?

למה לא להכניס לו מכות רצח?

פה יש הסכמה?

1. יש משרד כזה, קוראים לו "מבקר המדינה".

2. לא, אין הסכמה. אתה מוזמן ללכת לגור במדינה שתסכים עם הדיעות שלך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שוב, אתם נותנים את רוסיה, אתם אומרים עוני נרקומנים ורצח, ברוסיה חיים כ160 מיליון איש, קחו את ישראל, תכפילו את האוכלוסיה שלה, שיתקרב ל 160 מיליון, ותקבלו כפלייים עוני פשע ורצח מברוסיה.

באמת נראה לך שיש פה יותר פשע ביחס לאוכלוסיה? מתי בפעם האחרונה נתת שוחד לשוטר ומתי בפעם האחרונה הלכת ברחוב ושדדו אותך?

מצד שני, מתי בפעם האחרונה הלכת ברחוב ופחדת שהממשל יתפוס אותך ויכניס אותך ל5 שנים בכלא על משהו שלא עשית?

כן, זה המשטר ברוסיה. פחד. לא רק פחד של העבריינים, אלא של כל אזרח, אפילו אם הוא מאוד שומר חוק, כי משטרים כאלו הם לא הומניים והתרבות לא יכולה לגדול בתוכם.

הצעד הראשון הוא לאיים על כל מי שחושב אחרת, השני הוא לשלוט בתקשורת, ולפני ששמנו לב, כבר יש אנשים ששורפים ספרים בכיכר.

לא מציאותי בשביל ישראל, המדינה שכותבת הכי הרבה ספרים ביחס לאוכלוסיה, ומקבלת הכי הרבה פרסי נובל.

צ'טערת...

עם כל הכבוד. הערבים שחיים פה חיו פה לפני קום המדינה, ולמרות שהם לא חיים איתנו ולא חולקים את התרבות שלנו, הם גרים כאן בלגיטימציה שלמה כי הם היו כאן לפני, לפניך, לפני המדינה, ואין מה לעשות, הם תושבים עם זכויות לכל דבר. גם אם הייתי רוצה שהמצב איתם ישתנה (וזה לא הנושא אפילו), אז לא היתה לי את החוצפה להציע שיוציאו מהמדינה אזרחים שחיים בה לפני.

לגבי האסייתים יש לי דעה אחרת, כי הם לא אמורים להיות פה, ולא יכולים להצדיק את זה. לפחות הם לא נתח מהאוכלוסיה שמספיק להפריע לי, אלא רק לוקחים את העבודות המסריחות שאף אחד לא רוצה לעשות.

5 תווים

פורסם

אני חייב לציין שגם אני לא קראתי את השרשור הזה לאורכו ולרוחבו, אבל שמתי לב שבדפים האחרונים הוא סטה למשהו אחר לגמרי, בכל אופן, בחזרה לנושא המקורי, הנה התגובה: http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/644/901.html

איציק.

פורסם

אני לא בהכרח מציע להפיל את השלטון בארץ באמצעות מרד שיכניס אלפי אזרחים חמושים לכנסת.

ככה מתקנים דברים? מכניסים אלפי אזרחים חמושים לכנסת? זה רק מציג את צורת החשיבה המנוונת והדלה שלך.

כשמישהו לא מצליח למצוא פתרון למשהו, הוא פונה לאלימות - זה מה שאתה מציע? להתנהג כמו טיפשים?

זה באמת מה שיעזור לדעתך?

שיטת השלטון בישראל, על כמה שהיא טפשית חלשה וגורמת ללעג במדינות אחרות, יכולה לשרוד, רק אבל באמת רק, אם נפעיל מנגנון ענישה חזק וברוטלי על המנהיגים.

למשל משרד שיבחון כל ח"כ מאז שהוא נכנס לתפקיד, מה עשה, והאם פועלו בתפקיד הביא לשיפור במצב שעליו הוא הייה אחראי, במידה והוועדה מוצאת , ושוב, וועדה ולא יחיד, שהח"כ ישב כל הזמן על התחת ולא עשה כלום נגיד תטיל עליו עונש להחזיר את כל הכסף שהוא הרוויח ולהעיף אותו מהפוליטיקה, אז אותו ח"כ יתאמץ כל יום מחדש, זאת הצעה אחת.

אותו מנגנון אפשר להפעיל על ראשי ממשלה גם בלי בעייה.

אולמרט למשל מעצבן אותי אישית, הפסיד במלחמה, עושה בושות למדינה, ונמצא בחקירות, ועדיין בבמשלה, אתם בדיחה ישראל.

אתה בדיחה, אתה מדבר על ישראל כאילו אתה לא חלק ממנה ובו זמנית אתה חיי כאן, נהנה משירותיה של המדינה וחי כחלק מהאוכלוסיה - אם אתה מרגיש כ"כ לא שייך למה אתה לא מחפש בית יותר טוב?

שיחזיר את כל הכסף שהרוויח? ממש הצעה חכמה, לבקש באמצעות הוצאה לפועל מאות אלפי שקלים מבן אדם בודד ובו זמנית לפטר אותו מהעבודה - אני ממש רואה איך הוא מחזיר לך את הכסף וממש לא רואה איך זה יעזור למישהו, את הנזק הוא כבר עשה לדבריך.

יש לי מליון רעיונות כיצד לשפר את שיטת הממשל, אבל אני אפילו לא מתכוון להסביר לך אותם - בין כה וכה אתה לא תבין על מה אני מדבר בכלל בגלל צורת החשיבה המקובעת שלך, אז חבל לבזבז את השורות.

תבין זה מה שחסר בישראל, אם ח"כ או ראש ממשלה עושה משהו טוב, ישר כותבים בתקשורת והוא מקבל דברים בהתאם, אבל מה אם הוא נכשל? מה קורה לו? למה לא לזרוק אותו לכלא? למה לא לקחת לו את המשכורת? למה לא להכניס לו מכות רצח?

זאת אחת הדרכים להכניס לפוליטיקה אנשים בטוחים בעצמם וכאלה שרק רוצים להתאמץ ולהצליח.

לזרוק אותו לכלא? להכניס לו מכות רצח? שוב אתה מציג את צורת החשיבה המקובעת, המיותרת והטיפשית של אופי השלטון הרוסי - אתה גדלת על החינוך הזה, והוא מושרש בך - בגלל זה הדיעות שלך כ"כ שגויות, ואף אחד לא יצליח לשנות אותן.

זה רק מראה עד כמה צורת הממשל והחינוך שם שגויה, ואתה מוזמן להתווכח כמה שאתה רוצה - אתה בעצמך הוכחת את זה.

פה יש הסכמה?

לא, בכלל לא.

אם אתה מחפש מדינה שנותנת רשות והסכמה "להכניס מכות רצח" לנציגי הציבור אתה יותר ממוזמן לחפש לך מקום אחר - ישראל זה לא ג'ונגל ואנחנו לא שואפים להיות ברברים.

הערבים והבדואים היו כאן לפנינו, האסייאתים לא מפריעים לאף אחד וגם לא מתיימרים להיות ישראלים - הם פשוט כאן על תקן עובדים זרים, ואם תרצה או לא הם תורמים לחברה בכך שהם עושים את כל העבודות שלא מכבודם של כל הישראלים שמעדיפים לשבת בבית ולחיות מדמי אבטלה במקום לעבוד בהן כמו עבודות סעד, עבודות בניין מזדמנות וכו'.

קבוצות המיעוט הרוסיות שדיברתי עליהן מתיימרות להיות ישראליות תוך כדי שהם מגדילים את הפשיעה ומרחיבים את מעגל העוני, האבטלה ומגדילים את הגרעון - בקיצור, הורסים הרבה מהמדינה.

בתגובה הזאת המחשת לכולנו בדיוק עד כמה צורת החשיבה שלך מקובעת ועקומה, אתה מוזמן לחפש לך מדינה שבה כן אפשר להרביץ לנבחרי ציבור, להיכנס למשכן הכנסת חמושים ולכבוש אותו כמו בסרט - מאחל לך בהצלחה, חוץ מרוסיה ולצידה עוד כמה מדינות עולם שלישי לא נראה לי שתמצא מקום שיתן לגיטימציה לכזה דבר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בלאבי, גם ברוסיה רעיונותיו של VOLK לא היו מצליחים כלכך. אולי לפני 15 שנים.

בכל מקרה, הרוסים הביאו לכאן דוקטורים ופרופסורים בכמויות מטורפות.

מן הסתם משהו חייב לאזן את זה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בסדר, בואו נמשיך להצביע לראש ממשלה פושע מפסיד מלחמות ופחדן.

תצביעו לחברי כנסת ערבים שנוסעים לסוריה מעבירים מידע על ישראל וקוראים שמה להשמיד את ישראל.

אהה שכחתי זה הערבים מצביעים, אותה אוכלוסיה שאמרת שהייתה כאן קודם אבל לא מחשיבה את עצמה ישראלית אבל עדיין מצביעה בבחירות, דמוקרטיה זה כיף.

תמשיכו להצביע לשרי בטחון, אוצר, ומה עוד לא מושחתים.

תמשיכו להתעצבן על הטלוויזיה כשתשמעו שעוד בוגד במדינה קיבל חנינה מבג"ץ.

כמה שאני שונא את הממשלה הישראלית והתרבות הישראלית.

אני גר כאן, כאן זה הבית שלי, בגלל זה כל כך מציק לי.

ולא הרוסים ולא הבדואים ולא אף אחד אשם שהוא נהייה עבריין, דרך החשיבה, השיפוט, וההתנהגות שלכם, הוותרנית, הסלחנית, ההומנית מידי, הרסתם לעצמכם הכל.

אבל אם לכם לא אכפת גם לי לא צריך להיות אכפת, אני בדיון הזה גמרתי, זה אתם מקובעים, ובדיוק כמו במבצע אופרה אחרי 10 שנים תראו שצדקתי.

פורסם

טוב מספיק, תחזירו את האתי חפירה למחסן ותפצלו את השרשור הזה מנושאו המקורי לשרשור אחר- שם תמשיכו לחפור עם קונגו ופטישון.

בחזרה לנושא המקורי וללינק ש-BlackB הוסיף:

אני לא קונה את זה.

הכתבה הזאת היא לא הראשונה,

קדמו לכתבה הזאת כתבות רבות בשלל העיתונים בארץ עוד בתקופה שהיא התחתנה עם קרוב משפחה ע"מ להשתחרר מצה"ל.

בנוסף, כתבות דומות עם נושא מרכזי זהה פורסמו (אחרי ראיון אישי איתה) גם במגזיני אופנה נחשבים בכל העולם (כתבה אחרונה בעיתון בריטי, לפניו ב-"ווג").

בקיצור,

מי יתן וכמו שהפה המלוכלך שלה גדל- ככה הפרסום וההכרה שלה בעולם יפחת.

פורסם

VOK, פרט למחשבה..

כל מי שמנסה - מתישהו, טועה.

מי שלא מנסה - לא טועה, כי הוא לא ניסה מלכתחילה.

אני ממש לא אומר שהח"כים, השרים, ראש הממשלה ושאר עובדי הציבור הם נשמות טהורות ומושלמות - הם רחוק מזה.

השאלה היא, האם עדיף ח"כים שפשוט לא יעשו כלום כי יפחדו מלקבל קנסות ענקיים ומכות רצח, או כאלה שכן יעשו 20 דברים ויטעו בחלק מהם, אבל לפחות ישארו חלק שהם עשו בצורה נכונה וכמו שצריך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בלאבי, גם ברוסיה רעיונותיו של VOLK לא היו מצליחים כלכך. אולי לפני 15 שנים.

בכל מקרה, הרוסים הביאו לכאן דוקטורים ופרופסורים בכמויות מטורפות.

מן הסתם משהו חייב לאזן את זה.

אין לי ספק, עלו מרוסיה המון המון אנשים משכילים שעשו לחברה הישראלית רק טוב.

הבעייה היא, שוב, עם המיעוט הבעייתי שעלה - שהרבה ממנו הם פשוט לא אנשים בינוניים, אלא ברבריים (כמו הילדים שתוארו במהלך האשכול, אני בטוח שההתנהגות הזאת הושרשה בהרבה מההורים בהיבט של האגרסיות והיחס לסביבה)

בסדר, בואו נמשיך להצביע לראש ממשלה פושע מפסיד מלחמות ופחדן.

תצביעו לחברי כנסת ערבים שנוסעים לסוריה מעבירים מידע על ישראל וקוראים שמה להשמיד את ישראל.

אהה שכחתי זה הערבים מצביעים, אותה אוכלוסיה שאמרת שהייתה כאן קודם אבל לא מחשיבה את עצמה ישראלית אבל עדיין מצביעה בבחירות, דמוקרטיה זה כיף.

תמשיכו להצביע לשרי בטחון, אוצר, ומה עוד לא מושחתים.

תמשיכו להתעצבן על הטלוויזיה כשתשמעו שעוד בוגד במדינה קיבל חנינה מבג"ץ.

כמה שאני שונא את הממשלה הישראלית והתרבות הישראלית.

אני גר כאן, כאן זה הבית שלי, בגלל זה כל כך מציק לי.

ולא הרוסים ולא הבדואים ולא אף אחד אשם שהוא נהייה עבריין, דרך החשיבה, השיפוט, וההתנהגות שלכם, הוותרנית, הסלחנית, ההומנית מידי, הרסתם לעצמכם הכל.

אבל אם לכם לא אכפת גם לי לא צריך להיות אכפת, אני בדיון הזה גמרתי, זה אתם מקובעים, ובדיוק כמו במבצע אופרה אחרי 10 שנים תראו שצדקתי.

אין לי צל של ספק שהמדינה הזאת רחוקה מלהתנהל כמו שצריך, אבל אין מה לעשות - זה עדיין עדיף בהרבה מהפתרונות שתיארת.

הבעייה עם הערבים בכנסת שעליה כתבת היא בעייה אמיתית, שלדעתי תוך עשור או שניים תהווה סכנה אמיתית לשלטון היהודי במדינת ישראל - קצב ההתרבות של הערבים במדינה גדול בהרבה משלנו ויש סיכון שתוך מספר שנים הם יהפכו לנתח משמעותי מהמדינה ויגיעו למקומות עוד יותר משמעותיים מהכיסאות שאליהם הצליחו להגיע עכשיו - אז נהיה בבעייה, כשנגיע למצב שיהיה שר בטחון ערבי או משהו בסגנון.

אבל גם נגד זה אין מה לעשות, זה חלק בלתי נפרד מהדמוקרטיה (שלטון העם), וכמה שהם חלק נכבד יותר מבחינה מספרית מהעם - יש להם אפשרות לשלוט ביותר.

הם חלק מהמדינה מכיוון שהם היו כאן לפנינו - אתה לא יכול לגרש אותם, אתה לא יכול לשלול מהם את זכות הבחירה והפתרון היחיד כמו שאני רואה את זה זה להגיע איתם לשלום כלשהו - אבל גם זה לא נראה באופק לצערי.

הפתרון היחיד לבעיות בכנסת הישראלית הוא לחוקק חוק הקובע כי שר חייב להחזיק בהשכלה אקדמאית שרלוונטית לתיק שלו, עד אז 90% מההחלטות פה יהיו שגויות ו 90% מהשרים יקבלו משכורות עתק כדי לחמם כיסא ולצעוק כמו ברברים בישיבות כנסת.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...