Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא תצליח לפתור את זה עד סוף הטסט, תגיד לו שלא קיבלת רשיון לחידוש, (אתה הבעלים הראשי זה מגיע אליך נכון?)

תמשוך אותו חודשיים ,ומבקביל תגיד לעירייה שהרכב שלך עומד חודשיים בלי טסט במקום מסויים ושאתה לא מתכוון להחזיר אותו לכביש, הם כבר יקחו את זה ומשם ,יהיה קשה מאוד להוציא אותו....

אגב אתה גם יכול להוריד אותו מהכביש , "סליחה אדון בוחן תנועה נראה לי שברקס שלי ממש לו תקין".

ולהתחיל את אותו תהליך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי, אני דיברתי עם עו"ד: מדובר כאן בתיק יקר בשביל לערב עו"ד.

הוא אמר לי מפורשות לשחרר את העיקול מכספי שלי ולקוות שזה יחזור.

אין לי בעיה להלוות לו 2000 ש"ח בשביל לסגור את הנושא, אבל זה יתבצע רק אחרי שאני אדע בוודאות של 200% שאין לי דוחות בדרך.

לגבי הנושא של היציאה של הרכב מראשון:

הרכב עובד בראשון, הבנאדם גר בראשון ובאשדוד, לאשדוד הוא נוסע פעם בשבוע בשבת, אין שם דוחות

מעבר לזה הרכב לא יצא לערים אחרות (לא יציאה שהצריכה חניה, אבל היינו בטבריה עם הרכב ובירושלים).

ליתר בטחון אני אבדוק דוחות חניה גם באשדוד, דוחות חניה כמובן בראשון ודוחות משטרה.

לגבי ביטוח: אין.

לגבי הנושא של הטסט לרכב:

1. זה מגיע אלי הביתה

2. יש לו קומבינה ברישוי

3. אנחנו מדברים על בנאדם שנסע ברכב שנה ו-10 חודשים ללא טסט, באמת נדמה לך שהוא יעמיד את האוטו ?

4. הורדה ? בוחן תנועה 1 הוריד אותו פעמיים מהכביש, על אותם ליקויים, מעבר לזה אני לא ארחיב הרבה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כבר מעל לחצי שנה אתה מפחד מהדו"חות האלה שעדיין לא הגיעו, מצד אחד אתה אומר שהוא חבר טוב ומצד שני לא מזיז לו שאתה רוצה לצאת מהסיפור, ואתה בשלך, לא מעוניין לקחת יום חופש בשביל לפתור את העניין וגם לא רוצה לפגוע לו בפרנסה.. למה לא נראה לי שאתה באמת רוצה לפתור את הבעיה?

אם תשלם את ה 2000 ש"ח האלה (שאמרת שאתה בטוח שיחזיר לך מתישהו..), אז יהיה אפשרי להעביר בעלות? - אם כן אז גש מחר בבוקר איתו, גם אם זה יעלה לך ביום חופש, תוריד את העיקול ותבצע העברת בעלות. אח"כ תדאג לדו"חות. המ שנקרא תתקדם צעד צעד.

בריאות לכולם!

פורסם
היי, אני דיברתי עם עו"ד: מדובר כאן בתיק יקר בשביל לערב עו"ד.

הוא אמר לי מפורשות לשחרר את העיקול מכספי שלי ולקוות שזה יחזור.

אני חושב שעו"ד לא התבלבל עם האמירה שלו כפי שאתה כתבת : "ולקוות שזה יחזור".

עכשיו זה יקר לך לעו"ד, אבל אולי עו"ד מקווה שזה יחזור ואז התיק יהיה עוד יותר יקר.:shock:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

היי, התיק לא יוכל לחזור, במידה ואני מסיר את העיקול יהיה ניתן לבצע העברת בעלות, ובזה תם ונשלם הסיפור.

בנתיים אני לא מסיר כלום עד שלא יהיה לי מידע מדויק על הדוחות שנעשו, אני לא קוטף 2000 ש"ח כ"כ בקלות אבל הגעתי איתו להסכם שניגש לעו"ד להצהיר שהוא הנהג היחיד ברכב מאז שנרכש וכל בעיה שתהיה חלה עליו בלבד.

לגבי היום חופש: אני אקח גם שבוע, אם אני אדע שיש פתרון לנושא.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...