Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור,

אתה צריך להחליט אם אתה רוצה לממן את דוחו"ת העיריה/משטרה שהיו ושיבואו ואולי גם עו"ד שיעזור לך במקרה של שלילה, או לממן היום עו"ד שיפטור אותך מבעית הרכב.

לבוא לבית משפט ולהגיד עשינו קומבינה כדי שאשתו של החבר לא תוכל לקחת את הרכב זה כמו לומר לשופט עזרתי לחבר לגנוב כסף/רכוש שלכאורה היה אמור להתחלק גם לאשתו/גרושתו של החבר. פירוש הדבר שהשופט שפסק אז בענין שלהם לא ידע את כל נתוני האמת כי עזרת לחבר לשקר/להעלים כסף/רכוש. את הצדק אם זה היה מגיע לאשתו/גרושתו לא אתה ולא החבר קובעים,אלא רק בית-משפט.

שופטים ממש לא אוהבים תרגילים כאלה, ואם זה מה שיעלה מדבריך - אל תצפה שהשופט יקבל את בקשותיך, נהפוך הוא, הוא עלול להודיע בפסיקה שלו, שלנוכח דבריך יש מקום לפתוח בחקירה נגדך.

לא בטוח שאם תעלים את הרכב זה יהא מהלך חוקי.

יותר פשוט ואולי גם יותר זול שתממן עו"ד עכשיו.

היה לך חבר שניצל את תמימותך וטוב ליבך, השתמש בן ועכשיו זרק אותך וממש לא איכפת לו מה אתה מרגיש ומה קורה לך. במשך החיים, אפ תהיה לו הזדמנות חוזרת, הוא יעשה לך זאת שוב.

היהפוך נחש עורו ונמר חברבורותיו?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי, אני כבר החלטתי, אפילו ערבתי את אמא שלי בנושא.

היא גם אמרה לי "אבל עו"ד יעלה לך כסף", ואמרתי לה בדיוק שגם העו"ד שאני אצטרך במשפטים שהוא יתפור לי על העבירות + הכסף של הקנסות, יהיה גדול בהרבה.

בקיצר, אני היום הולך לדבר איתו, ונותן לו שבוע לסדר לי את הסיפור, אח"כ אני ישים לו סנדל, אם הסנדל הזה בטעות יפרץ, אז אני אקח לו את הרכב, לא בהעלמה, אלא ב"הסכמה" (כפייה), עד שנגיע לדין נורמלי.

לגבי שופטים: אני תמיד יכול לטעון שרכשנו את הרכב בשותפות (וזה גם נכון) למטרת עבודה, ולאחר מכן דרכינו התפצלו.

לגבי האישה: אני לא צריך להרחיב את הדברים אבל הם עדיין נשואים אז זה לא רלוונטי בשיט.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הודעת הצילו:

דיברנו עם כמה עו"ד, אף אחד לא מכיר את הפרוצדורה.

אם מישהו יוכל לקשר אותי לעו"ד שמכיר את הנושא, או להסביר לי יותר לעומק, או להביא בכל דרך אפשרית להעברת בעלות (לא אכפת לי לפגוש את הבעל של הפקידה במשרד הרישוי, רק תנו לסגור את הצרה), אני מאוד מאוד מאוד אשמח.

ביחוד לאחר שהובהר לי כי שלומי בסכנה לאור הנושא.

תודה, אור.

פורסם

עו"ד פצצה בעניינים הנ"ל - יצחק (ג'ימי) גמליאל. טלפון: 08-9461144 או 052-2521731 הוא ממש פיצוץ. הוא גם נחמד מאוד.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

טוב, דיברתי עכשיו עם כבודו, ואיך שאומרים "חייך אכלת אותה":

זה רק דרך בית משפט, שיעלה לי יותר מאשר להסיר לבנאדם את העיקול, שיהיה יותר זול מאשר המכת דוחות הבאה שלו.

אז עכשיו אני צריך לדעת:

איך מבררים דוחות שניתנו לפי מספר רכב מסויים ? (דוחות חניה + מהירות + רמזור + כל דוח אחר שלא ניתן ביד) כדי לדעת בדיוק כמה ההוצאה צריכה להיות בשביל לדעת שאני 100% סגור מהחוב הזה.

תודה.

פורסם

אור,

1. נסה לבדוק עם עו"ד העוסקים בתחום תעבורה, ההגיון אומר שיש להם ידע ומושג לא רק בעבירות תעבורה אלה גם בהליכים כגון אלה.

2. אם אתה הולך לכיוון הליך משפטי, אני לא חושב שכרגע צריך לעניין אותך כמה דוחו"ת עוד לא שולמו / היו/ יהיו וכד'. לענ"ד במסגרת אותו הליך משפטי שבו מבקשים פס"ד הצהרתי לגבי הסרת בעלות, אפשר לבקש פס"ד הצהרתי המורה שכל הדוחו"ת שייכים לחבר היקר שלך. ממילא החבר יקבל זימון לבית המשפט ויצטרך למסור את גירסתו. אם הוא יתחמק ויכחיש כל קשר בינו לבין הרכב, הרי שדבר זה ירשם בפרוטוקול ועל-סמך זה תוכל לגרוט את הרכב והחבר לא יוכל לבוא בכל טענה. (רק אז כנראה ענין הדוחו"ת יהפוך לנושא שדורש בדיקה).

3. לענ"ד - במקרה הטוב, תכין כמה אלפי שקלים טובים לעו"ד, במקרה הרע תכין אלפי דולרים, אבל לפחות תדע שסגרת בעיה לתמיד. (לזה קוראים שכר לימוד).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

היי, אני לא הולך לשום בית משפט, אני הולך לסגור לו את החוב שבגינו מוטל העיקול, יוצא יותר זול וגם נוכל להשאר "חברים".

אבל אני רוצה לדעת שזה סגור באמת, ואני לא אחטוף פתאום צרור דוחות בעוד כמה זמן.

פורסם

אני מאמין שבתור בעלים נוסף של הרכב, אתה יכול לפנות למשטרה, ולבקש פרוט דו"חות.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מישהו אמר לי את זה.

יש לי כרגע בעיה קצת יותר קשה עם דוחות חניה ש"אבדו".

השאלה היא אם בעיריית ראשל"צ יוכלו לעזור לי בנושא הזה, כי כל הנושא של הסרת העיקול לא שווה כלום אם הדוחות לא ישולמו.

(כמובן שזה ימנע מדוחות עתידים, אבל אני לא מהטיפוסים של "חכה שישלחו בדואר ונשלם", אני אוהב שהכל סגור ואין הפתעות)

פורסם

אני מתקשה להאמין שאתה עוד מבצע את כל הסידורים עבורו וסוגר לו את כל הדוחות,אחרי ההתנהגות המבישה הזאת שלו.

אני הייתי פוגש אותו בבית המשפט.

אני יודע שלפעמים כדאי להיות חכם ולא צודק, וזה מה שאתה מנסה לעשות, אבל אני מקבל את הרושם שבמקרה הזה כנראה שזה לא יעזור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בדוק עם משרד הרישוי אני זוכר שבזמנו הם היו מנפיקים שובר תשלום עם כל החובות והקנסות שמונעים חידוש רישיון.

מצד שני - אם יש עיקול - רק דרך מטיל העיקול תוכל להסירו.

לענ"ד אתה נכנס להרפתקאה שלא תיגמר כל כך מהר. עד שתגמור סידרת דוחו"ת אחת -תגלה סידרת דוח"ת שניה.

אם הרכב ללא טסט יותר מידי זמן, אולי הוא כבר יצטרך בדיקת מעבדה ואז יתברר שאתה לא יכול להעביר בעלות בלי בדיקת מעבדה שגם אותה החבר הנצלן יטיל עליך לשלם.

ובסוף אחרי שחבר שלך יראה שאתה מחלבת כספים טובה, הוא גם יבקש ממך שתממן את הטסט ואגרת הטסט ורק אחרי זה אולי הוא יסכים גם ללכת לדואר. (אני חושב שאחרי הכל הוא פשוט יתעלם ממך, כי הוא בסה"כ רוצה שלרכב יהיה בסופו של דבר טסט על חשבונך).

אתה יותר מידי תמים - בסוף תגלה שהפריארים לא מתחלפים.

.

פורסם

היי, אני נמצא בבעיה יותר רצינית משנדמה לכם.

אין לי מה ללכת לתבוע, כל העיקול שלו עומד בסך של 2000 ש"ח, בתביעה רק העו"ד יעלה יותר.

לרכב יש טסט בתוקף עד חודש 10 או 11, דיברתי עם העו"ד שנתנו כאן טלפון שלו, הוא אמר לי מפורשות "עדיף לך לשלם לו את העיקול והוא יחזיר כשיהיה לו" (אין לי ספק שהוא יחזיר, רק השאלה היא כמה הוא ימרח אותי על זה).

לגבי המכה של הדוחות: לא הבנתי איך תבוא לי מכה שניה אם אני אדאג לברר עם המשטרה ועיריית ראשל"צ על הדוחות ולחסל את כל הדוחות ?

מעבר לכל זה, אני "מאיים" עליו כל יום, שהרכב יועמד (כרגע לא אמרתי כלום על התשלום של החוב, אני מנסה לגרום שהוא ישלם את זה), והוא מאיים על חיי, לפי מה שאני יודע אני לא יכול להתלונן במשטרה לגבי שבלרות, אבל גם את זה אני אבדוק בימים הקרובים, רק בגלל צורת הדיבור שלו וההתנהגות שלו, אני מרגיש כאילו שכופים עלי והוצב לי אולטימטום "חכה עד שאני אסדר את התשלומים", אני בכלל לא אוהב לחכות ולהיות תחת אולטימטום, מה שמביא אותי לכיון של עוד יותר לסגור איתו את הפרשה הזו, בכל דרך שלא תהיה.

אייל, לגבי הסידורים: אין לי הרבה ברירות, מניאק הוא מניאק, ואם אני מבקש ממנו ללכת לסדר את זה הוא בכוונה מביא במריחות של "אין זמן", ככה שאם אני לא אעשה את הריצות כאן, האוטו ישאר על שמי לנצח.

פורסם
לגבי המכה של הדוחות: לא הבנתי איך תבוא לי מכה שניה אם אני אדאג לברר עם המשטרה ועיריית ראשל"צ על הדוחות ולחסל את כל הדוחות ? מדבריך ניתן להבין שהוא מעולם לא יצא את תחומי ראשל"צ וכל הדוחות שהוא צבר הם רק מראשל"צ. להזכירך - דו"ח שמודבק על חלון ניתן לשלמו תוך 90 יום. בד"כ חודש אחרי ה- 90 יום שולחים לך בדואר הודעה לשלם. כלומר רק אחרי 120 יום בערך תדע שהיו עוד דו"חות.

מעבר לכל זה, אני "מאיים" עליו כל יום, שהרכב יועמד (כרגע לא אמרתי כלום על התשלום של החוב, אני מנסה לגרום שהוא ישלם את זה), והוא מאיים על חיי, לפי מה שאני יודע אני לא יכול להתלונן במשטרה לגבי שבלרות, אבל גם את זה אני אבדוק בימים הקרובים, רק בגלל צורת הדיבור שלו וההתנהגות שלו, אני מרגיש כאילו שכופים עלי והוצב לי אולטימטום "חכה עד שאני אסדר את התשלומים", אני בכלל לא אוהב לחכות ולהיות תחת אולטימטום, מה שמביא אותי לכיון של עוד יותר לסגור איתו את הפרשה הזו, בכל דרך שלא תהיה. מה שאתה כותב כאן רק מחזק את ההשערה שלי, שאחרי שתהיה פריאר פעם אחת, הוא ימשיך לסחוב אותך ולנצל את תמימותך וטוב ליבך ותהיה פריאר פעם שניה ושלישית.

אייל, לגבי הסידורים: אין לי הרבה ברירות, מניאק הוא מניאק, ואם אני מבקש ממנו ללכת לסדר את זה הוא בכוונה מביא במריחות של "אין זמן", ככה שאם אני לא אעשה את הריצות כאן, האוטו ישאר על שמי לנצח.

זה לא יעלה לך 2,000 שקל. זה יעלה לך הרבה יותר מאשר לקחת עו"ד. כשפתאום תגלה בעוד מס' חודשים שאיזה שני דוחות על אור אדום ועשרים נקודות + שלילה בדרך, אתה עדיין תחשוב שהוא יהיה נחמד ויקח את זה על עצמו ?

גם אם אתה רוצה להיות פריאר ולשלם במקומו את מה שאתה יודע, עדיין אתה צריך מסמך חתום (רצוי באימות אצל עו"ד), שבו הוא מצהיר שהרכב בשימושו הבלעדי וכל דו"ח שהיה בתקופה X יחול עליו.

.

פורסם

אם כל העיקול הזה הוא 2000 ש"ח, זה מה שאני הייתי עושה:

1. מנסה לשבת לו על הראש שיביא לך 2000 ש"ח ואתה כבר תדאג להוריד את העיקול ולהעביר את הרכב על שמו.

2. אם לא הולך - שוקל לשלם מהכיס את ה-2000 ש"ח, להוריד את העיקול, ולהוריד את עצמי מהבעלות על הרכב.

ככה לפחות תפתור את הבעיה מהנקודה הנוכחית והלאה.

לגבי דו"חות שנמצאים בצנרת - אפשר להתייעץ עם עו"ד

מה לעשות, לדעתי צריך להיות אפשרי להגיע לבימ"ש עבור כל דו"ח כזה ולטעון שהבעלים השני נהג ברכב.

אם תציג אליבי סביר אז אין סיבה עקרונית שיידבקו דווקא אליך. רצוי להתייעץ בעו"ד לגבי הקטע הזה כי אני ממש לא בטוח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מעבר לכל זה, אני "מאיים" עליו כל יום, שהרכב יועמד (כרגע לא אמרתי כלום על התשלום של החוב, אני מנסה לגרום שהוא ישלם את זה), והוא מאיים על חיי, לפי מה שאני יודע אני לא יכול להתלונן במשטרה לגבי שבלרות, אבל גם את זה אני אבדוק בימים הקרובים, רק בגלל צורת הדיבור שלו וההתנהגות שלו, אני מרגיש כאילו שכופים עלי והוצב לי אולטימטום "חכה עד שאני אסדר את התשלומים", אני בכלל לא אוהב לחכות ולהיות תחת אולטימטום, מה שמביא אותי לכיון של עוד יותר לסגור איתו את הפרשה הזו, בכל דרך שלא תהיה.

לזה יש פתרון פשוט (בתנאי שהבחור באמת מוכן לשתף פעולה ולסגור את החוב), אתם הולכים לעורך דין, חותמים על חוזה ובו רשום שאתה מלווה לו 2000 ש"ח (והוא יחזיר לך כשיהיה לו) בתנאי שהוא מתחייב לשלם את החוב ולהעביר בעלות.

אני לא מבין איך אתה קורא לכזה דבר חבר, אני לא הייתי נותן אפילו טיפת רמחים לבנאדם שפל ושקרן כזה. אני הייתי הולך למשפט ומעדיף לשלם את הכסף לעו"ד כדי לשים סוף לסיפור הזה. יש בעיה מוסרית קשה כשאתה רושם שהוא מאיים על החיים שלך ומצד שני אתה רוצה לשלם את החובות שלו וכאילו להלוות לו כסף.

ד"א, יש סוף קצר מאוד לסיפור הזה, הרכב מבטוח? אם כן קח אותו לסיבוב, תרסק אותו על איזה בטונדה ונגמר הסיפור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...