Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב כמובן שעשיתי חיפוש בעיניין וכמובן שלא היו שם תשובות שיחדשו לי אז החלטתי לעשות משהו בנדון ואני צריך (מבקש) את העזרה שלכם.

לכל מי שלא יודע המסילות בגג של המגאן קופה עשויות מפלסטיק מסריח , אשר נשברות במהרה.

עלות התיקון היא נורא יקרה (קרסו חולי נפש).

הפלסטיקים שמחזיקים את הסאן רוף הם דיי קטנים ובטוח שיש מישהו שיכול לשכפל אותם, או לסדר אותם ולעלות סוף סוף על הבעיה שמשגעת את כל בעלי הקופה.

מה שאני מוכן לעשות זה להוציא את הגג שלי מהרכב ולתת אותו לבעל מקצוע שלאט לאט יעלה על הבעיה ויסדר אותה.

לבנתיים הרכב שלי יחנה להנהתו למטה.

האם מישהו מכיר בעל מקצוע תותח שמוכן לנסות ולסדר את זה , הבעיה היא שהחתיכת פלסטיק שנעה על המסילה נסדקת לשתיים, ואי אפשר להדביק אותה (בגלל הלחץ).

מה שאני כן יודע שבזמנו שוקי דרימס מכפר סבא (לכל מי שלא מכיר הוא היה מתמחה בפיבר} ששמע על הבעיה אמר לי שאין בעיה לסדר את זה שהוא פשוט יעתיק את המסילה מפיבר ואז הוא ייצוק אותה או מפלסטיק או ממתכת קלה.

לצערי הרב הוא פשט רגל ואין לי מושג איפה הוא היום (אם מישהו יידע אז זה יהיה מעולה)

תודה לכולם ואני מקווה שנצליח בפתרון הבעיה .

ולכל י שרוצה תמונות אני מפרק את הגג רק ברגע שאני כבר יודע לאיזה בעל מקצוע לשלוח אותו, כי האוטו יישאר בלי זכוכית והפירוק של הגג הוא ממש לא קל (אני לא יכול לפרק להחזיר ולפרק ולהחזיר).

החתיכת פלסטיק שנישברת היא בערף 5 ס"מ גובה וס"מ אחד רוחב.

תודה רבה רבה.

פורסם
לכל מי שלא יודע המסילות בגג של המגאן קופה עשויות מפלסטיק מסריח , אשר נשברות במהרה.

עלות התיקון היא נורא יקרה (קרסו חולי נפש).

הפלסטיקים שמחזיקים את הסאן רוף הם דיי קטנים ובטוח שיש מישהו שיכול לשכפל אותם, או לסדר אותם ולעלות סוף סוף על הבעיה שמשגעת את כל בעלי הקופה.

כמה שאלות סקרניות - שגם נועדו לתחום גבולות - מה גודל החלק? האם אתה יכול להעלות צילום שלו? (לא מכיר מגאן - מכיר בעלי מקצוע) וכמה קרסו דורשים בעבור האוצר?

פורסם

בקשר לגודל של החלק אז כפי שכתבתי בהודעה למעלה הוא 5 ס"מ גובה רוחב 1 ס"מ בכל צד יש חלק אחד כזה.

החלקים הללו אמורים לעלות גרושים פשוט קרסו מוכרים את כל הגג קומפלט , המחיר הוא 5500 לפני מע"מ ועבודה.

בפירוקייה אני משיג את כל הגג ב-1000-1500, אבל אז זה גם מתישהו יישבר, אני צריך מישהו שיכין לי חלק כזה מחומר הרבה יותר עמיד, או שמישהו יעשה שם קומבינה אחרת.

פורסם

תמונה - ידידי - תמונה.

כך אפשר יהיה לדעת אם זה חלק שניתן להכין בשיוף, כירסום ואולי דווקא ביציקה.

כל אחד מהמקרים האלה הוא שונה בתכלית.

פורסם

תנסה אצל אורי גורדזי רפד רכב ותיקון מנגנונים,035621051

האיש בעל סבלנות,וידיים טובות ואם צריך כירסום או ייצור של חלק הוא פשוט יעשה

הכתובת היא בית הלל 5 תל אביב

יגאל

פורסם

אני אשתדל להשיג תמונה אבל אולי פתאום תהיה לי הפתעה מאחד חבריי הפורום שמכיר בעל מקצוע שמוכן להתמודד עם הפרוייקט הזה.

למי שעוד לא הבין אני לא מתכוון לעשות את רק בשבילי אני עושה את זה גם לבעלי מגאן אחרים שיש להם בעיה כמו שלי (ויש הרבה הרבה) אני מוכן להשבית את האוטו שלי גם לחודש רק בשביל שמישהו יצליח.

אני כבר 4 שנים בלי הגג וכמעט נשברתי וקניתי מרנו, אבל זה פשוט משגע אותי הרמאות של החברה בדבר.

רק לצורך ההבנה המחיר של הגג היה פעם בחברה 3500 (שזה גם הרבה) וברגע שהם גילו שנהרס להרבה חברה הגג אז לאט לאט הם העלו את המחיר (כנ"ל גם באירופה} ואז זה עלה ל-4200 ואחרי זה ל-4800 ונעצר ב-5500 פשוט גועל נפש.

וכל זה בגלל 2 חתיכות פלסטיק מסכנות שלפרק אותן מהגג לוקח 2 דקות.

אבל צריך לציין שכל בעלי המקצוע שהייתי אצלהם טוענים שמחיר לגג שלם ב-5500 זה מציאה , אבל זאת לא סיבה מוצדקת לקנות גג שלם בגלל שני מסילות קטנות.

פורסם

לא יאמן כמה מגעיל יכול להיות יבואן .

הרי מדובר בתקלה סדרתית , והיבואן והיצרן מכירים אותה היטב .

אז נכון , התקלה מופיעה לאחר תום תקופת האחריות , אז לא מבקשים לתקן אותה בחינם , אבל רבאק , לפחות תנו מחיר סביר , על תקלה שאתם יודעים שהיא תקלה סדרתית .

נגיד אפילו 500 שח עבור זוג מסילות הפלסטיק האומללות הללו , אבל 5200 ?

תמעות , חמדנות , וניצול של לקוחות .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

זה שזה לא הוגן כבר הבנתי, אבל בטוח יש מישהו שיכול לסדר את זה ויש לי חודש לנסות מישהו כזה עד שיתחילו הגשמים ואז אני יכול לשכוח מזה.

כי ברגע שאני מסיר את הגג ומוסר אותו לתיקון אז אי אפשר להניח את החלון בחזרה ואז אני נשאר עם חור בגג.

פורסם

אולי תצלם או תכין שרטוט מדוייק של החלק?

אם תצליח להכין שרטוט מדוייק, אני אוכל לבדוק את הנושא מהצד שלי.

• ספונסר פורום
פורסם

אםתוכל להעביר אליי רק את החלק הדפוק,או להגיע אליי בנסיעה עם הרכב לפני הפירוק כדי שנוכל לבדוק אם זה אפשרי,אני מוכן לנסות לייצר כזה חלק מאלומניום(כמות) בCNC

2 לך והשאר לי:-D.

בברכה, אורן בן סימון

פורסם

טוב תראו מה אני אעשה.

מחרתיים אני מפרק את הגג מהאוטו.

אני אצלם אותו מכל כיוון ואני אעלה את התמונות לפה, הבעיה רק שאני לא יודע איך שולפים את המסילות אבל עדיין אני אוכל לצלם אותן בלי בעיה.

בעל מקצוע אחר שלף אותן מולי תוך 2 דקות פעם אבל אני לא זוכר איך הוא עשה את זה.

בכל אופן אם למישהו יהיו עוד רעיונות אז הן יתקבלו בברכה.

דרך אגב אני זוכר פעם שניסינו לתקן את המסילה, והיא לא היתה ישרה, זאת אומרת שהיא מלבנית ופשוטה ויש לה קימור מסויים , והבחור שניסה לסדר אותה אמר לי שצריך מישהו עם מיכשור מתאים וידיים טובות ושלא תהיה בעיה לסדר אותן.

אותו בעל מקצוע שאמר לי את הדברים הנ"ל פשט את הרגל לא מזמן ואני לא יודע איפה הוא.

אני רק יכול לומר זה שהוא מתעסק במנגנונים של חלונות לרכב והוא היה בטוח שהוא בשניה מעתיק את החלק, והגג באמת עבד לכמה דקות עד שהחלק שהוא בנה יצא מהמסילה, והוא אמר שצריך מכשור אחר שפשוט אין לו.

פורסם

יש הרבה רעיונות, אם רק תצליח להכין שרטוט שניתן יהיה לעבוד ממנו ותוכל לשלוח אותו.

זה לא קשה להכין שרטוט מחלק, רמת הדיוקים שם לא מגיעה למאיות.

פורסם

זה מק"ט אחד לכל הגג, אבל ברגע שנצליח להעתיק אז אנחנו ניתן לכל חלק מק"ט משל עצמו ונחרוט על כל חלק מאחורה את המילה "carsforum" ככה שבכל העולם יידעו מהיכן התחיל הפרוייקט המדהים :-P

וליאור , אם זה יעבוד אני אישית טס לבריטניה ומחלק לכולם את זה בחינם.

תגידו שאני לא אופטימי!!!

• תוכן חדש...