Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינתיים, לפי מה שידוע לי, ולפחות בארץ, הוא קיים רק בA3.

אמור להיות גם בA4 החדשה שתוצג בחודשים הקרובים (פרנקפורט?) ובA5 (לדעתי כבר הוצג אבל טרם התחיל להמכר).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה בטוח שזה המנוע החדש ולא הישן?

פורסם

אין בחירה טובה יותר ....

שמע,אני לא יודע על מה אתה מדבר,יש לך שנת 2007,חכה יא חביבי חכה...

עכשיו זה עוד רכב חדש,אם אתה מתכוון להחזיק בה מעבר לשנתיים שלוש ,אז נדבר.

אומנם אין לי את הרכב הזה(והלוואי היה לי סכום כזה לזרוק על רכב),אבל, אני פוגש מידיי פעם אנשים שכן יש להם או היה להם,ומין הסתם לא מודלים 2007 או 2006 אלה...קצת מעבר לזה,ומה לעשות שאני רואה רק את הצד ה"רע" כמו שאומרים, מה שהולך מאחורי הקלעים, במוסכים,אם אתה רואה כל כך הרבה מקרים ודברים שאני לא יודע מאיפה להתחיל ואיפה לגמור.

בכל אופן תהנה, זה אחלה רכב.

פורסם

אז את ה-1.8T בחדש שמים רק באודי ולא בכל הקונצרן? או שבעתיד ישימו אותו גם ברכבי הקונצרן השונים?

בתודה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הוא אמור לאט לאט להכנס לכל רכבי הקונצרן ולהחליף את ה1.8T הישן (בפולו GTI לדוגמא) ולהכנס במקום ה2.0 האטמוספירי בחלק מהדגמים.

פורסם

מנסים להיות כמו מרצדס ולהחליף את המנועים האטמוספרים במנועי טורבו שבמקרה במרצדס זה קומפרסור.

GL-10- בעיות? היו לאחי A3 שנת 02,03 ועכשיו 05 וחוץ מטיפולים שוטפים במוסך לא חווינו בתקלות מיוחדות אם כי

לא חווינו תקלות כלל. נוחות נסיעה, רכב משדר אמינות גבוהה.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

הרבה תגובות מעורבות וזה בדיוק מה שרציתי בשביל לשמוע את כל ההבטים

בקשר לאמינות יש לנו את הA6 שנת 2000 ואני נשבע לך לא היתה אף בעיה רצינית כל השנים האלו

שלא נדבר על הגיר והמנוע (2.8L) שעובד בצורה מושלמת עד היום (טפו טפו)

המנוע הוא המנוע החדש חדש מבית VW עם התיבה DSG עם פדלים לצד ההגה (לא יודע מה אני צריך את זה אבל שיהיה)

אני באתי להתיעץ איתכם לא בנוגע לפוזה שלו או לכמה הוא משדר יוקרה כי זה משהו שאני מחליט עם עצמי

אני ביקשתי את דעתכם כי אני מאמין שיש פה אנשים שבאמת מבינים ברכבים ויוכלו לתת לי דעה אמינה ומקצועית

ומה שחשוב לי לדעת (בהנחה שאני אוהב ומתעניין ב4 הרכבים שצינתי:A3, C30, 307CC וסידרה 1) זה:

איזה מבין הרכבים הוא הטוב והמשתלם ביותר בסדר המחיר של ה220+- (רכב עם חבילה כזו או אחרת ולא ערום)

והאם המחיר לאחר ההנחה שקיבלתי הוא באמת מחיר טוב

Discover... אכן אפור-לבה :-D

אחרי שישבתי במשך 20 דקות מול שני רכבים אחד עם הצבע הנ"ל ואחד בורדו מטלי פנינה

לבסוף בחרתי באפור-לבה, פשוט צבע מיוחד ומדהים

פורסם

אישית, נראה לי שהייתי לוקח את הC30 T5. אבל לא נהגתי, אז אין לדעת...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גם שלי אפור-לבה, וגם של 2 מהחברים שהזכרתי לפני זה.. מסתבר שאודי בארץ נדלקו על הצבע הזה וכל משלוח מפציצים איתו :)

פורסם
אני באתי להתיעץ איתכם לא בנוגע לפוזה שלו או לכמה הוא משדר יוקרה כי זה משהו שאני מחליט עם עצמי אני ביקשתי את דעתכם כי אני מאמין שיש פה אנשים שבאמת מבינים ברכבים ויוכלו לתת לי דעה אמינה ומקצועית

ומה שחשוב לי לדעת (בהנחה שאני אוהב ומתעניין ב4 הרכבים שצינתי:A3, C30, 307CC וסידרה 1) זה:

איזה מבין הרכבים הוא הטוב והמשתלם ביותר בסדר המחיר של ה220+- (רכב עם חבילה כזו או אחרת ולא ערום)

האמת?

אני חושב שבמחיר הזה, ובין המכוניות האלה שציינת, אתה לא תרגיש באמת בהבדל ביומיום.

איכות הנהיגה גבוהה מאוד, ב-TOP של הקטגוריה. מנועים טובים. אבזור דומה.

ההבדלים יהיו באמינות, ומעל הכל - בכיף שלך לנהוג באוטו.

ה"כיף" הזה נגזר ממספר גורמים, ובראשם ההתאמה של האוטו אליך ומה שהוא משדר (אחרים יקראו לזה "פוזה"). בנוסף, העיצוב הכולל של הרכב, החיצוני והפנימי, הוא שנותן לך את הכיף הזה, כשאתה יורד למטה מהבית, לוחץ על השלט, שומע את האוטו קורא לך ומחייך...

במשך ששת החודשים האחרונים חיפשתי רכב. סרקתי את מודעות המכירה יום אחרי יום, ראיתי הרבה רכבים, עד שמצאתי את האחד שלי. לא התפשרתי, כי ידעתי שאני רוצה **רק** אודי A4 מנוע 1.8T. האמן לי, גם פאסאט 1.8T עושה את אותה העבודה. מבחינתי מדובר ברכבים זהים טכנית. אבל ההבדל העצום בין המותג "אודי" למותג "VW" הוא שמשך אותי לאודי. הרכב הזה פשוט מתאים לי. על הדרך קיבלתי כל מני צ'ופרים, כמו גיר רציף (ומדהים!! אני מתלהב ממנו כל פעם מחדש!), איכות גימור עילאית ושלט שסוגר ופותח את החלונות מרחוק (אני מת על גאדג'טים).

אני לא חושב שמישהו יכול לקבוע ש-C30 טוב יותר מ-A3 או להיפך. בטח שלא בארץ שלנו, כשמנצלים את היתרונות האמיתיים של הרכב לפרקי זמן קצרצרים בקושי, ורוב הזמן מדובר בנסיעה עירונית+. בנוסף לכך, בכל פינת רחוב מתחבא שוטר, וכמות המצלמות רק הולכת ועולה. אני לוחץ על הגז, מתלהב מהמשיכה, מגיע ל-140 קמ"ש ושוב נשמע הרישרוש המטריד הזה באוטו. הביצים שלי... הן שוב רועדות ונוקשות אחת בשניה :oops:

בסופו של דבר, אני חושב שהבחירה הראשונית שעשית הגיעה מהמקום הכי נכון - מהבטן.

רכשת אוטו מעולה ואתה לא תצטער לשניה על הקניה.

ובכל מקרה, אם אתה מתכנן להחליף אותו, זכור את הכלל היחיד שחשוב לגבי רכבים: "לא חשוב איזה אוטו יש לך, העיקר שיהיה לו סמל עם ארבעה חישוקים" :wink:

תתחדש!

פורסם

מוטי, בוא נכניס דברים לפרופורציות. המכוניות האלו הן בתחתית ההיצע של היצרנים, עם מנועים פושרים לכל היותר, ובחו"ל נחשבות כאלטרנטיבה אופנתית והצהרתית למשפחתית גדולה, עדיין בהישג ידו של אדם מן השורה.

זה שהשוק כאן מעוות והרגילו את כולנו למכוניות זבל, לא אומר שכל מה שעולה 250K נוסע אותו הדבר. זה רחוק מלהיות השוואה בין A8, S וסדרה 7 - וגם ביניהן תמיד יש פייבוריטית.

הA3, הC30, הסדרה 1, וגם הA4 כולן מכוניות די רגילות עם לא מעט חסרונות, לפעמים מכוונים, בשביל להבדיל מהדגמים היקרים יותר. גרועות - הן בטוח לא. אבל גם קשה למצוא קומפקטית ממש גרועה בימינו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

Discover האמת ששלי הזמנה מיוחדת ככה שיכולתי לבחור בכל צבע ובכל צורה

והאמת גם שהשארתי אותה דיי רגיל (פשוט עם חבילת שארפ) כי כל תוספת זה סכומים בשמיים

roee נכון שבארץ הכל יקר ובתחלס עדיף לנסוע באוטובוס

אבל אם כבר בחרת לנסוע באוטו ויש לך את הכסף למשהו קצת מעבר למאזדה3 או רנו מגן

אז בחרתי לקנות אוטו ובחרתי גם תקציב ואני לא רוצה משהו מפשחתי או גדול מדיי (הספיק לי מה שיש לי עכשיו)

אני סה"כ בחור צעיר (24) ואני רוצה משהו צעיר, מהנה, שנוסע טוב, וכן גם קצת סטייל על הדרך

moti_r בכל הרצינות חשבת (או אולי אתה כבר) לכתוב באיזה מגזין רכב?

הרמת כתיבה וניסוח שלך מרשימים מאוד (אפילו שזה נראה שאתה עובד בשביל אודי :-))

נראה לי שמה שיהיה בסוף זה שאם אני יעשה את הטריד אין אני יקנה את האודי ואם לא אז אני יעשה עוד כמה נסיעות מבחן

ככה או ככה לפי מה שהבנתי מכולם פה מפסידים בטוח אין פה

פורסם
מוטי, בוא נכניס דברים לפרופורציות.

שמע רועי,

כישראלי שגר כאן כבר 31 שנים, עולם הרכב שאני מכיר, והעולם שאליו אני מתייחס הוא ארץ ישרואל שלנו. אין לי אלא להצטער אם יש הבדלים מהותיים בין חו"ל לארץ, אך כל זמן שכך המצב - אני מתייחס לעולם המוטורי שבו אני חי.

ובארץ, קיימים הבדלים מהותיים בין קומפקטית A3 לקומפקטית יונדאי אקסנט.

אתה כותב "קשה למצוא קומפקטית ממש גרועה בימינו". אני מסכים. נהגתי בשנה וחצי האחרונות על יונדאי גץ, שכורה מהעבודה. האמת? אוטו מאוד מפתיע. נוח, מרווח, התנהגות כביש מצויינת. רוצה שנשווה אותו ל-A3? גם היא נוחה, מרווחת והתנהגות כביש מצויינת.

במילים אחרות, רוצה לומר: כמובן שיש הבדלים בין קומפקטיות. כמובן שלכל רכב יש יתרונות וחסונות, בין אם במקרה או בכוונת יצרן. אני חוזר וטוען כי לטעמי אין הבדלים מהותיים בין הרכבים שצוינו כאן, ובטח שלא לנהיגת יומיום על כבישי הארץ, בידי נהג מן השורה (כמו פותח השרשור וכמוני).

וכשאין הבדלים מהותיים מבחינה מכאנית, אנחנו נשארים עם ההב(ד)לים האחרים - מראה, תדמית והתאמה לנהג.

וכאן - תחושת הבטן ("זה מה בא לי!") היא הקובעת.

פורסם

דבר ראשון אני רוצה להדות לכולכם

דבר שני בסופו של דבר הוחלט להשאיר את העסקה כמו שהיא

אז בשעה טובה ומוצלחת אני הולך מחר ומפקיד את הA6 הישנה אצל אודי וחותם על המסמכים

ועכשיו שאלה רק למי שמבין או בעלים של A3 מהדור הנוכחי..

בגלל שהם עושים לי הזמנה מיוחדת אני יכול להרכיב את הרכב איך שאני רוצה

רציתי לדעת מה לדעתכם תוספות שוות וכדאיות לA3

בנתיים האוטו הוא כזה: 3 דלתות, צבע אפור-לבה, חבילת שארפ, חישני רוורס

חוץ מזה הכל רגיל כי כל דבר שונה עולה מאוד ביוקר לדוגמה:

חישוקים שונים: 6000-12000שח לפי הדגם

שליטה ממהגה על המערכת: לא זוכר בדיוק אבל בערך 6000-8000שח

מושבי עור וספורט: 12000שח

גימורי עץ או אלומניום: בערך 8000שח אני חושב

פנסי קסנון: גם בסביבות ה6000שח או יותר

לא זוכר כבר מה עוד היה שם אבל הבנתם את הרעיון

יש משהו שכדאי במיוחד או דברים שלא רשמתי פה שהייתם לוקחים או שכבר יש לכם ברכב?

אני רוצה לציין שחישני רוורס מאודי עולים 4000שח והתקנה מקומית בארץ (דרך אודי) זה 1000שח

רציתי לדעת אם יש הבדל או עדיפות להתקנה בגרמניה בחברה או ללכת על התקנה ב3000שח פחות בארץ?

שוב תודה לכולם!

• תוכן חדש...