Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חס וחלילה. אין שום פסול ברעיון המקורי!

אני שואף "להוזיל עלויות" ולהשיג תוצאה דומה אם לא זהה. גם בשביל ARIEL_SQ וגם אולי בשבילי לעתיד.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לך טום על הרצון הטוב :)

עלה לי היום משהו בראש בזמן שנסעתי.

למגבר של המידבאסים יש בנדפס (סאבסוניק)

ובקרוס של ההד יוניט אני יכול לשים את הLP על800HZ או על 1KHZ ואת הHP על through

להשאיר את המגבר על פול ריינג',

ורק לתחום אותם למטה עם הסאב סוניק.

ואת הסאב אני אכוון עם הקרוס שלו

אל הסאב יגיע אות שלא חתוך מלמטה אלה רק נתחם עד 800 או 1000

ואז דרך הקרוס שלו אני אקבע לו עד איפה הוא יחתך ב LP מה שאני ארצה 50HZ או 60HZ

ואת הסאב סוניק שלו אני אשים על 15 או משהו כזה.

מה אתם אומרים פיתרון לא רע בכלל? או רעיון גרוע?

ואז חתכתי אותם הכי טוב שיש חוץ מזה שלא יהיה לי טיים קורקשין לסאב מה שלא הכי מפריע לי כי הוא דיי מדוייק גם ככה

או שאני יכול לאחר את כל הרמקולים טוויטרים ומידים ואז הסאב יהיה איתם.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

מה למען ה' קשור רמקול 4WAY אנחנו מדברים פה על קרוס אקטיבי ואתה מראה לי תמונה של רמקול?

פורסם
מה למען ה' קשור רמקול 4WAY אנחנו מדברים פה על קרוס אקטיבי ואתה מראה לי תמונה של רמקול?

oops

i wanna life man relax :x

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אריאל - זה לדעתי פתרון מצויין, ואולי יש שיחלקו עלי, ראה את תגובתו של לאנוספורס שנוגעת לרצונו להוסיף "צבע" למידבסים ושזה השפיע לו על הסאב גם, פשוט צריך לראות אם אפשר לשחק עם זה ככה שזה יתאים לטעמך האישי.

ושוב, אופציה שניה לדעתי שהיא גם זולה יותר מקרוס 4WAY זה קרוס 2WAY שיחובר לאחת היציאות ואז בכל זאת תהיה לך שליטה על כל אלמנט לחלוטין בנפרד.

פורסם

חשבתי על קרוס 2WAY אבל איזה קרוס מתאים לחיוך סאב ומיד באס?

אני מכיר רק קרוסים של 3WAY ואז פשוט לא להשתמש ביציאת היי

פורסם

חיי חידקי, אתה מציע לי להכניס BOSS למערכת שלי?:-o

שמרתי על איכות המרכיבים של כל פריט ופריט במערכת אין סיכוי שחברה כמו BOSS תכנס למפרט.

וחוץ מזה אני חושב בגלל שיש לי מגברים איכותיים מאוד לא תיהיה בעייה להשתמש בקרוס שלהם.

טום אני צריך ממך הסבר לגבי השימוש בטיים קורקשין, אבל זה לא קשור כבר לתרד' הזה

פורסם
תודה לך טום על הרצון הטוב :)

עלה לי היום משהו בראש בזמן שנסעתי.

למגבר של המידבאסים יש בנדפס (סאבסוניק)

ובקרוס של ההד יוניט אני יכול לשים את הLP על800HZ או על 1KHZ ואת הHP על through

להשאיר את המגבר על פול ריינג',

ורק לתחום אותם למטה עם הסאב סוניק.

ואת הסאב אני אכוון עם הקרוס שלו

אל הסאב יגיע אות שלא חתוך מלמטה אלה רק נתחם עד 800 או 1000

ואז דרך הקרוס שלו אני אקבע לו עד איפה הוא יחתך ב LP מה שאני ארצה 50HZ או 60HZ

ואת הסאב סוניק שלו אני אשים על 15 או משהו כזה.

מה אתם אומרים פיתרון לא רע בכלל? או רעיון גרוע?

ואז חתכתי אותם הכי טוב שיש חוץ מזה שלא יהיה לי טיים קורקשין לסאב מה שלא הכי מפריע לי כי הוא דיי מדוייק גם ככה

או שאני יכול לאחר את כל הרמקולים טוויטרים ומידים ואז הסאב יהיה איתם.

למה תמיד כשמישהו מוציא כזאת הודעה לאוויר העולם אני פוחד שזה יגמר בפיצוץ?

יעקוב-אס - אתה רוצה לחיות או אתה רוצה חיים :-D? - קצת התבלבלת - לא נורא.

ויש קרוס 2WAY - גם לאודיו קונטרול יש את ה2XS וגם אני חושב שיש לזטק קרוס דומה חצי DIN.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הצעתי להוסיף, רק נתתי דוגמה לדבר הכי זול שמצאתי באותו אתר...

כמובן שיש אופציות נוספות. עדיין הן יהיו יותר זולות לדעתי מקרוס 4WAY מלא או מכשיר HU תומך.

השימוש בקרוס של המגברים אכן אפשרי כמו שציינתי, אבל אז זה ישלוט רק על נקודת החיתוך של האלמנטים ולא על דברים אחרים (כמו טיים קורקשן לדוגמה).

לגבי השימוש בטיים קורקשן אתה מוזמן לשלוח לי בפרטי או להתקשר אלי, ואמור להיות לך את הטלפון הנכון שלי.

פורסם
חשבתי על קרוס 2WAY אבל איזה קרוס מתאים לחיוך סאב ומיד באס?

אני מכיר רק קרוסים של 3WAY ואז פשוט לא להשתמש ביציאת היי

עד עכשיו לא הבנתי למה לעזעזל נתקעתם על הרעיון של לבצע חיתוך בין הסאב למיד באסים?!

תבצעו אות בין המיד-באסים למידריינג'ים!

HU 3 WAY נכון?

אז הטוויטר חתוך ה-HU מנק' X ומעלה

הסאב מנקודה Y ומטה

אז המיד תחום בין הנק' X ו- Y

לכן בקלות ניתן לפצל את היציאה של המיד, בעזרת קרוס או אפילו קרוס של המגבר שכל רכיב יקבל את אשר הוא צריך לקבל!

בברכה ושבת שלום לכולם..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מנואל לא נראה לי שזה הדבר הנכון לעשות כי הסאב זה הדבר שהכי ק לתחום מהמגבר במיוחד כי יש לו סאב סוניק.

והמיד ריינג'ים צריכים לנגן מ800 ומעלה והמיד באסים צריכים לנגן מ800 ומתה עד 60 נגיד.

איזה מגבר ידע לחלק לי את ה60-800 לשני ערוצים ועוד 800 עד 3500 לשני ערוצים. אז חיתוך דרך המגבר אי אפשר.

אם אני משתמש בקרוס חיצוני אז אתה צודק כי אז אני יכול עדיין לשלוט על הטיים קורקשיין מהמכשיר.

אבל ההצעה שלך נכונה רק לגבי קרוס.

פורסם
מנואל לא נראה לי שזה הדבר הנכון לעשות כי הסאב זה הדבר שהכי קל לתחום מהמגבר במיוחד כי יש לו סאב סוניק.

אז לא.

כל מגבר שיש לא היי פאס ל- 2 ערוצים קדמיים ו LOW פס לאחוריים (יש כאלו שיש להם את שניי האפשרויות לכל הערוצים)

אתה חותך ב- 2 הערוצים של המיד-באס מ- 400HZ ומטה שם הוא כבר "פוגש" את החיתוך מה- HU עצמו (דהיינו 60HZ)

כלומר? המיד באס ינגן מ- 60HZ עד 400HZ

את 2 הערוצים של המיד ריינג'ים אתה חותך מ- 400HZ ומעלה ושם הם כבר "פוגשים" את החיתוך של ה- HU (נגיד 3800HZ)

המיד ריינג' ינגן מ- 400HZ ועד 3800HZ

קל להבנה והרבה יותר בריא לביצוע מאשר לחלק את תחום הסאב.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מנואל אשמח אם תסתכל על הציור של הקרוס של המגבר שהכנתי לך במיוחד בצייר ותגיד לי באיזה ערוץ לשים איזה אלמנט (הקרוסים קצת שונים)

ובאיזה פוטנציומטר לחתוך וכמה.

תודה מראש אריאל.

sundown.JPG

• תוכן חדש...