Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכן אני יתבאס לקנות אוטו יד שנייה אם הצבע מגעיל אותי, אפילו אם הוא 0 קילומטרז ויד ראשונה.

אהם?!

ולא אומרים שתקנה צבע שמגעיל אותך..

פשוט אם הרכב שאתה רוצה לא זמין בצבע שאתה רוצה - תאלץ להתפשר על צבע שאתה פחות מעדיף.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מיתוסים לא מתים כנראה....

במבדק רציני של ירחון "אוטו" לפני כמה שנים הוכח שהמיתוס הגורס כי צבעים כהים מביאים להתחממות דרסטית של הרכב, זאת בהשוואה לצבעים בהירים, איננו נכון ואין בו שום אמת.

הרכבים הכהים מאוד, לרבות השחורים כמובן, התחממו בניסויים נערכו בכרבע מעלה זניחה לגמרי(כלפי מעלה) בהשוואה למכוניות הלבנות(מישהו העיר קודם שההבדל בניסוי היה 2-4 מעלות וזה איננו נכון!). משמעות הפער ברורה למדי, קרי פרמטר הצבע איננו רלוונטי לסוגיית ההתחממות בשמש כמעט כלל.

בדיקה דומה ראיתי גם בחו"ל.

יום טוב והמשך שבוע שקט ונעים לכולם....

דני

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
סתם מתוך סקרנות, יש מזדה 3 ידנית?

לא שאני ארצה חס וחלילה, אבל מעניין לדעת.

חס וחלילה שומו שמיים שתרצה כזו...

geneve-mazda-3-mps-3b.jpg

אגב, יש גם גרסת MPS. אני הייתי לוקח אותה בשמחה.

Mazda3-MPS-vorne_high.jpg

m3mps_engine_variklis.jpg

אתה מוזמן לחפש נתונים עליה, היא אמנם לא מיוצרת על ידי הצרפתים, אבל היא יכולה להציע איזושהי תמורה בכל זאת :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אין אותה בארץ, את ה MPS, מה זה עוזר לי? סתם להוציא לי את העיניים? סתם לגרום לי להזיל ריר ולהרוס עוד מקלדת? אה?

אני מאמין שבסכום הנכון אפשר לייבא אחת כזאת.

השאלה היא למה?במחיר שידרשו ממך אפשר לקנות דברים יותר טובים שכבר קיימים בארץ.

פורסם

שמעת אי פעם על המושג SLEEPER ?

זה למה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מיתוסים לא מתים כנראה....

במבדק רציני של ירחון "אוטו" לפני כמה שנים הוכח שהמיתוס הגורס כי צבעים כהים מביאים להתחממות דרסטית של הרכב, זאת בהשוואה לצבעים בהירים, איננו נכון ואין בו שום אמת.

הרכבים הכהים מאוד, לרבות השחורים כמובן, התחממו בניסויים נערכו בכרבע מעלה זניחה לגמרי(כלפי מעלה) בהשוואה למכוניות הלבנות(מישהו העיר קודם שההבדל בניסוי היה 2-4 מעלות וזה איננו נכון!). משמעות הפער ברורה למדי, קרי פרמטר הצבע איננו רלוונטי לסוגיית ההתחממות בשמש כמעט כלל.

בדיקה דומה ראיתי גם בחו"ל.

יום טוב והמשך שבוע שקט ונעים לכולם....

דני

ממליץ על בדיקה קצרה של עקרונות האנרגיה הסולרית. מכל מקום, אם המזגן של ה 3 לא השתפר, מאז ביליתי זמן לא ממש צונן במזדה 3 לפני מספר שנים, הרי שלא כ"כ משנה אם אתה טועה.
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הסיבות לכך שאין כמעט מזדות 3 שחורות וגם עם גיר ידני הם מפניי שהיבואן של מזדה לא לוקח סיכונים מיותרים הוא יודע שרוב הצרכנים מעדיפים את הצבעים הנפוצים,לבן,כסף,תכלת,שמפנייה,אדום וכו' לא שווה לו להחזיק במלאי צבע שחור ולחכות עד שצרכן הספציפי המיוחד שיזמין שחור ,וברור שלא בעיה בשבילו להביא צבע שחור המטרה של היבואן למכור כמה שיותר ויותר מהר פשוט לא שווה לו ,לא שולל את זה לגמריי אני מאמין למשל שמתוך מאה מזדות 3 שנמצאות אצל היבואן יש אולי 2 מזדות שחורות.

מזדה 3 הוא רכב משפחתי סטנדרטי , לרכבים ספורטיבים או דמוי ספורטיבים יש שוק הרבה יותר גבוה לצבע שחור והיבואן יודע זאת,בקיצור היבואן פועל לפי השוק.כל מה שכתבתי מתייחס גם לגיר ידני שאין בארץ במזדה 3 רוב השוק מעדיף אוטומט.

ודרך אגב אני חולה על צבע שחור.

פורסם
הסיבות לכך שאין כמעט מזדות 3 שחורות וגם עם גיר ידני הם מפניי שהיבואן של מזדה לא לוקח סיכונים מיותרים הוא יודע שרוב הצרכנים מעדיפים את הצבעים הנפוצים,לבן,כסף,תכלת,שמפנייה,אדום וכו' לא שווה לו להחזיק במלאי צבע שחור ולחכות עד שצרכן הספציפי המיוחד שיזמין שחור ,וברור שלא בעיה בשבילו להביא צבע שחור המטרה של היבואן למכור כמה שיותר ויותר מהר פשוט לא שווה לו ,לא שולל את זה לגמריי אני מאמין למשל שמתוך מאה מזדות 3 שנמצאות אצל היבואן יש אולי 2 מזדות שחורות.

מזדה 3 הוא רכב משפחתי סטנדרטי , לרכבים ספורטיבים או דמוי ספורטיבים יש שוק הרבה יותר גבוה לצבע שחור והיבואן יודע זאת,בקיצור היבואן פועל לפי השוק.כל מה שכתבתי מתייחס גם לגיר ידני שאין בארץ במזדה 3 רוב השוק מעדיף אוטומט.

ודרך אגב אני חולה על צבע שחור.

שאלה אליך ולשאר הפורום:

במידה והיבואנים יציעו בקטלוגים שלהם רכבים ידניים, אבל לא יחזיקו אותם במלאי. זה עדיין לא יהיה רווחי בכל פעם שיוצא משלוח מהמפעל להוסיף גם כמה מכוניות ידניות שהוזמנו מראש?(נגיד שלרוכשים אין בעיה לחכות כמה חודשים לרכב).

ד.א

יש משהו מצחיק בחלק מהקטלוגים של היבואנים- בתמונות פנים הרכב הם מראים גיר ידני אבל בארץ הוא לא מוצע בכלל. זה משעשע (לפחות אותי :))

פורסם
שאלה אליך ולשאר הפורום:

במידה והיבואנים יציעו בקטלוגים שלהם רכבים ידניים, אבל לא יחזיקו אותם במלאי. זה עדיין לא יהיה רווחי בכל פעם שיוצא משלוח מהמפעל להוסיף גם כמה מכוניות ידניות שהוזמנו מראש?(נגיד שלרוכשים אין בעיה לחכות כמה חודשים לרכב).

ד.א

יש משהו מצחיק בחלק מהקטלוגים של היבואנים- בתמונות פנים הרכב הם מראים גיר ידני אבל בארץ הוא לא מוצע בכלל. זה משעשע (לפחות אותי :))

כל עוד המכוניות הוזמנו מראש אז אין בכלל בעיה ליבואנים להוסיף למלאי גיר ידני,לדוגמא: מחר אתה נכנס לסוכנות מזדה ומעוניין להזמין מזדה 3 אני מאמין שמזדה 3 קיימת בגרסה הידנית,(לא ראיתי בארץ)אני בטוח שהסוכן יגיד לך שאין במלאי ,יש רק אוטומטיות ,אבל בהזמנה מראש במשלוח הבא היבואן ידאג להכניס למלאי את המזדה שלך,

ההיתי עם המעסיק שלי בסוכנות UMG הוא רצה להזמין שברולט סוואנה שחורה ואמרו לו שאין במלאי ואולי גם לא יהיה בגלל שהיבואן אף פעם לא מכניס את הצבע הזה למלאי הציעו לו,אפור עכבר,לבן,כסף,שמפנייה,רכבים כאילו שיש כרגע במלאי

הוא לא רצה ובקש רק שחור והזמין שחור אומנם הוא חיכה איזה 8 חודשים אבל בסוף הגיע,והבנתי שאם בהזמנה כזאת הקונה

מעוניין לבטל את העיסקה כונסים אותו בסכום מסויים.

פורסם

לפעמים בן אדם לא לחוץ על רכב, וממש בא לו על צבע מסויים, או רמת גימור מסויימת, אז כן, למה לא?!

אני מכיר מישהי שחיכתה חצי שנה לגולף ירוק כהה מטאלי בחוץ עם אפור או בז' בפנים (לא סגור על זה).

זה מה שהיא פינטזה, זה מה שהיא הזמינה.

לא עניין אותה בכלל מה יש במלאי.

פורסם

זה מזכיר לי שבשנת 2001 כשרצינו לקנות גולף SDI לא ולא היו במלאי רכבים, אז הסוכן אמר שתוך חודש צריכה להגיע אחת כזו בצבע כחול פחם מטאלי (למי שמכיר ב-VAG). כששאלתי למה מביאים רק רכב אחד בצבע הזה אז הוא אמר שזה סתם לצורך גיוון :) מסתבר שהיתה לנו גולף SDI היחידה בארץ עם הצבע היפה הזה:)

בסופו של דבר אם לא מוכנים להתפשר על כלום שווה לחכות למשהו שרוצים ואוהבים.

פורסם
שאלה אליך ולשאר הפורום:

ד.א

בוניווני - שמע, יש פרט שאתה שוכח. מי יטפל בגיר הידני? מי יחזיק חלקים? קלאצ'ים? הכשרה לטכנאים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...