Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרק בעיקרון אחד הפרוייקטים העתדיים שלי זה CAR-PC

בעיקרון חבר ואני כבר תכננו משהו כזה לפני מספר שנים אך ירדנו מהענין כיוון שלא הייתי שלם עם שימוש בדיסק קשיח רגיל. דיסק קשיח מבוסס זיכרון הוא גם יקר וגם הנפחים קטנים. יכול להיות ששוה להשקיע במערכת בלימת זעזועים למחשב.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי VAG-COM יתאימו את התוכנה שלהם לצעצוע החדש של אפל IPHONE שיגיע בסוף השנה לארץ וזה יכול להיות פיתרון יעיל ונוח.

איזה כייף לי :)

פורסם

כי אם זה לא חלק מCAR-PC אני לא אשים סורק קבוע ברכב, אני מבין את היעילות של זה אבל זה עדיין לא משהו שאני אשים, פעם בשבועיים בערך אני מבצע סריקה עם VAG-COM להוציא תקלות אם קיימות וזהו מלבד זה זהו שיש תקלה אני בודק אותה

פורסם

קראתי את המפרט באתר, וזה בהחלט נראה כמו אביזר חביב ביותר. תמורת 100 וקצת דולר זה אפילו לא יקר במיוחד ובהחלט שווה.

חבל שאין לי OBD-II ברכב :?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה רציני שאתה מבצע סריקת תקלות פעם בשבועיים ?

בחודשיים האלו כן כי האוטו חדש, ועכשיו גם החלפתי חיישן אני עוקב אחרי המצב לראות שהתקלה שהיתה לא חוזרת

בגדול ברכב הקודם לא ביצעתי סריקה בכלל אלא אם כן הרגשתי שינוי כלשהו או בעיה כלשהי

פורסם

רעיון נחמד מאוד.

מרק, השאלה היא האם כלהמכוניות תומכות בהצגת כל הפרטים שהוא יכול להציג?

האם זה מותנה בכך שהנתונים צריכים לעבור דרך מחשב ניהול המנוע?

באילו סוגי רכב הוא תומך? מה הסבירות שהוא לא יתאים לסוג רכב מסויים?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מועדון הרודסטרים הישראלי יצר קשר ישיר עם היצרן האמריקאי של ScanGauge2! אף על פי שהיצרן האמריקאי איננו עוסק ביצוא, (קיים סוכן אירופאי יקר במיוחד האחראי גם למזרח התיכון), קיבלנו מחיר מיוחד לחברי המועדון הכולל משלוח לישראל במסירה ביד, במחיר הנמוך בעולם. נכון לעתה, המכשיר הותקן כבר אצל 4 בעלי מיאטה. החיבור מהיר וההתקנה פשוטה. המכשיר מאפשר בקרה רציפה ואמינה של כל חיישני המנוע ובנוסף מציע מחשבונים להצגה של כוחות סוס למשל, מחשב דרך משוכלל, בדיקות של מערכות בקרת זיהום אוויר ועוד. ניתן להתאים גוון המסך לכל גוון קיים ברכב. מומלץ ביותר לכל בעל רכב שרוצה להיות מעורב בנעשה תחת מכסה המנוע!

ScanGauge-1.jpg

S3700020.jpg

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...