Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי נתפס הלילה נוהג המהירות 141 קמ"ש בכביש החוף ליד עתלית. לאחר הפחתה של 5 קמ"ש המהירות שנרשמה בדו"ח היא 136 קמ"ש.

הוא קיבל הזמנה לבמ"ש ולהיתייצבות אצל קצין משטרה.

שאלות :

מה המהירות המותרת במקום זה (כביש החוף - כביש מס'2 ליד מחלף עתלית ) - 90 או 100 ?

מה העונש הצפוי לו - בן 29 נוהג 11 שנה ללא עבירות קודמות ?

האם כדאי לקחת עורך דין ? אם כן, אשמך לקבל המלצות.

תודה.

פורסם

מהירות מותרת 90 קמ"ש

אפשר לנסות לבקש המרה של העבירה לאזהרה או משהו כזה (מעל 3 או 5 שנים ללא עבירות תנועה ועוד כמה תנאים), בצע חיפוש דובר על זה הרבה

כדאי מאוד לקחת עורך דין

פורסם

אם הוא לא קיבל שלילה מנהלתית ל 30 יום במעמד התפיסה זה כבר נחמד ( או שלא היה קצין בסביבה )

הכביש הוא של 90 כלומר מדובר במעל 40 קמ"ש מעל המותר, אם זו הייתה עבירה פחות חמורה מבחינת החוק,

הייתי ממליץ לך לשלוח מכתב בקשה להמיר באזהרה או קנס אבל במקרה הזה סיכויים נמוכים שזה יעבוד ( שווה לנסות בכל מקרה )

לגבי עורכי דין כדאי לבצע חיפוש כי יש כמה המלצות ( תלוי גם היכן המשפט )

פורסם

הוא לא קיבל שלילה במקום, אבל זומן להיתייצב אצל קצין משטרה. אני מניח, שקצין משטרה ישלול לא את הרישיון ל 30 יום.

האם אתם בטוחים, שמותר שם 90 ולא 100? הכביש הזה הרי מוגדר "כביש מהיר".

פורסם

הוא זומן לקצין משטרה על מנת שהקצין ישמע אותו ויחליט אם להחרים לו את הרישיון ל-30 יום מנהלתי.

מניסיון, הסיכוי שהקצין לא יקח לו את הרישיון הוא אפסי. כדאי לרוץ כל עוד יש רישיון לעו"ד. עו"ד יוכל לבטל את ה-30 יום מנהלתי ולהוציא אותו עם קנס בלבד.

מהיכרות לא קטנה עם הנושא, סיכוי אפסי שהדו"ח יהפך לאזהרה.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

מה הקטע של כולם כל הזמן להמליץ לקחת עו"ד? לא חבל על הכסף?

במקום המדובר מותר לנסוע 90, לפני שנה שהייתי בן 22 נתפסתי על 152 בדרך לטבריה (גם מותר 90) ולאחר ההפחתה 147 קמ"ש, גם לי הקצין לא לקח את הרישיון (אין עבירות קודמות), ושהגעתי למשפט אמרתי לשופט שאני מצטער ולמדתי את הלקח וטוב שהשוטר תפס אותי ובלה בלה בלה, יצאתי עם חודש שלילה ו 500 ש"ח קנס, מה שכן אני בטוח שאם מה שיצא לי מהפה היה יוצא מהפה של עו"ד גם שלילה הוא לא היה נותן לי.

בכל מקרה אני לא הייתי לוקח עו"ד, 11 שנה על הכביש ללא עבירות קודמות זה מכובד, שיתנצל לפני השופט ויסביר לו שהוא למד את הלקח, אני בטוח שיהיה לו יותר משתלם מלקחת עו"ד במקרה הזה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

ברור שלא.

אבל צריך להפעיל קצת ראש, להכין "נאום" קטן בשביל השופט ולשנן אותו טוב טוב, למצוא סיבה למה חשוב לך לא לקבל שלילה, למצוא סיבה למה צריך הפחתה בקנס, להסביר שזאת "מעידה חד פעמית" ולא תואם את אופי הנהג, להתנסח ולדבר יפה כדי להיות כמה שיותר משכנע.

לא סתם להגיד לשופט: "שמע סליחה זה מקרה חד פעמי תוותר לי".

הסיכוי שמשהו יתפקשש תמיד קיים.

רציתי להראות שיש גם דרך אחרת חוץ מעו"ד לצמצם נזקים.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אני נתפסתי על 136 קמ"ש לאחר הפחתה בכביש של 90 (כביש 5). 8 שנים ללא עבירות. הקצין לא לקח לי את הרשיון למחרת מכיון שזו עבירה ראשונה שלי.

שכרתי עורך דין ולאחר 4 חודשים התיק בוטל ונמחק מהרקורד שלי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
להכין "נאום" קטן בשביל השופט ולשנן אותו טוב טוב, למצוא סיבה למה חשוב לך לא לקבל שלילה, למצוא סיבה למה צריך הפחתה בקנס, להסביר שזאת "מעידה חד פעמית" ולא תואם את אופי הנהג, להתנסח ולדבר יפה כדי להיות כמה שיותר משכנע.

"אדון דרבנן כבודו יהום עולם,

אני פונה אל הלב שלך! אומנם כבוד השוטר הגיבור תפס אותי נוהג במהירות מופרזת, אך אני מיהרתי אל אמי אשר חולה בגבה ושוכבת מזה זמן רב בבית החולים. חיכיתי רבות להזדמנות לבוא ולבקרה ולא רציתי להחמיץ את שעת ביקור החולים, על נהגתי במהירות מופרזת. אני פונה ללב הישראלי החם שלך. אנא, בטל לי הדו"ח!"

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ארז , מספיק שהייתי נופל על שופט במצב רוח רע , או אחד פחות סלחן וגם היו יכולים לעשות ממך דוגמא עם חצי שנה שלילה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...