Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם כמה מוסכים מורשים פורד-מאזדה באיזור שלי, והייתי רוצה לקבל המלצה

לאחד מהם. אני מתכנן להכניס את הרכב בקרוב לטיימינג מלא (מחזירים,משאבת מים,מותחנים) ולטיפולים קטנים יותר.

יש המלצות?

הרכב הוא פורד פוקוס 03' מנוע 2,000 - יש לציין שנתקלתי במורשה אחד שלא ידע שיש מנוע כזה בפוקוס, על כן אני מחפש מוסך מקצועי שמכיר את המנוע והרכב.

פורסם

מניסיון - האחים תורג'י. אמינות 100%. טיפלתי במשך 4 שנים לאורך של 160,00 ק"מ. חוץ מטיפולים היה לי תקלת יוניט אחת של המאוורר (40 ש"ח) וזהו. לא בגללם אלא בגלל שזו הייתה מזדה, אבל במוסך אחר לא יודע מה היה יכול להיות....

מומלץ.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

גם אני טיפלתי אצלהם ב "איביזה" שהייתה לי, הם הסכימו לטפל בי כי התחננתי יפה. והעבודה הייתה משביעת רצון.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...