Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז קודם כל, אני וחברה שלי מתכננים לנסוע לטיול לאיטליה למשהו כמו שבוע. חברה שלי אומנם חובבת רכב לייט, אבל היא לא תסכים שנשרוף יותר מיום-יומיים על ה"מכוניות שלי" בטיול. לכן עלי להיות מאוד ממוקד, ולבחור בקפידה איזה מקומות לבקר.

אני יודע שטחנו את הנושא הזה בפורום אלפא, וגם אני עברתי על כל הטופיקים שם, אבל ממה שהבנתי, רוב הדברים המעניינים דורשים תיאומים, הזמנות מראש ועוד כל מיני בלאגנים.

והכי חשוב, יש שם רק רשימות של מקומות, בלי המלצות יותר מדי גדולות של מה הכי טוב, ועל מה אפשר לוותר.

מכיוון שכל המקומות הללו נסגרים עד 15-18 בערב, אז בכלל לא נשאר יותר מדי זמן. ולכן:

מה שאני מבקש הוא המלצות חמות על מקומות חובה, שבלעדיהם, כאילו פיספסתי את איטליה מבחינה מוטורית.

אני אבהיר את עצמי: טיול למפעל של בוגאטי, כדי לראות את הבניין מבחוץ וכמה מכוניות חמודות בחניה, זה לא פיספוס מוטורי קריטי.

אני מדבר על המוזיאונים הגדולים, המקומות הפתוחים לקהל, ומקומות שמונים קצת יותר מ10 מכוניות ענתיקות שכולן נראות אותו דבר.

אגב - הטיול מתוכנן לצאת לדרך באזור אמצע ספטמבר הקרוב.

אה, ועוד דבר: האם קיימת אופציה לשכור רכב איכותי (סטייל אלפא GT, או עוד איזה רכב ספורט) למישהו בן 21 כמוני? ואם כן, כמה צפוי תענוג כזה לעלות נגיד ל3 ימים, ואיפה כדאי לבדוק מחירים?

כמו כן - יש אפשרות להשכיר רכב הכי פשוט (איזה פונטו 3 דלתות), אבל אז מה הסיכוי לשדרוג בד"כ?

אבקש שיגיבו רק אנשים שהיו/יודעים בוודאות פרטים בנושאים שהעלתי.

תודה רבה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני בדקתי שם. חרשתי את כל התת פורום הזה, ואת כל המדריכים. הבעיה היא שהגעתי לרשימה של משהו כמו 8 מקומות, ואין סיכוי שאני אספיק להגיע לכולם.

אז רציתי לשמוע רשמים של אנשים שטיילו שם בשנים האחרונות, שיגידו ממה הם הכי נהנו, איפה הם התאכזבו ולמה. לצורך העניין, אני אשים פה את הרשימה של המקומות שמצאתי לנכון "למרקר" - ואני אשמח אם אנשים כאן יוכלו להציע לי מתוך הרשימה:

Galleria Ferrari

Via Dino Ferrari 43, Maranello (Modena(

Lamborghini Museum

Via Modena 12, 40019 Sant'Agata Bolognese (BO)

Automobili Lamborghini SpA

Via Modena 12, Sant'Agata Bolognese

Centro Polifunzionale Ferruccio Lamborghini

Strada Statale 342, Dosso

Museo Storico Alfa Romeo

Via Santa Maria Rossa, Arese 20020

Tazio Nuvolari Museum

9 Piazza Broletto, Mantova

Museo dell'Automobile. Carlo Biscaretti di Ruffia Turin

Corso Unita d'Italia 40, Torino

Raccolta d'Auto d'epoca Collezione ( Privata Righini)

Castello di Panzano, Panzano di Castelfranco, Emilia

מי שביקר בחלק מהמקומות הנ"ל, אנא תרשמו התרשמויות שלכם, אם זה שווה ביקור, מחייב ביקור, מה מעניין, ואולי עוד דברים שלא ידעתי.

תודה מראש!

בברכה!

יונתן.

פורסם

ואוו, לחשוב שכבר עברו שנתיים מאז הטיול שלי באיטליה :shock:

קודם כל, לחובב רכב מצוי איטליה היא מוזיאון רכב בפני עצמו. בערים הגדולות אפשר למצוא המון "אקזוטיות" מדהימות, ובכפרים הקטנים יש המון ענתיקות מדהימות שגורמות למפגש של מועדון החמש להראות כמו סתם עוד מגרש חניה בכניסה לתחנת דלק.

לגבי מוזיאונים - אני ביקרתי במוזיאון של פאררי. מקום נחמד מאוד, אבל קטן ויקר יחסית. ועדיין, זה היה הכי קרוב שהגעתי (ונגעתי!) בפאררי בחיים, אז מבחינתי היה שווה. גם העייריה עצמה (מראנלו) מדהימה - בשעות הצהריים העובדים של פאררי יוצאים למנוחה, וכל העיר מתמלאת באנשים עם סרבלים אדומים של פאררי כאילו אוטוטו מתחיל מרוץ ברחובות העירייה. בנוסף, ליד המוזיאון יש את מסלול הניסויים של החברה, ולפעמים אפשר לתפוס שם כל מיני ניסוי דרך מגניבים. מנוע של פורמולה עושה רעש מגניב לאללה :evil:

איפה התאכזבתי? בפירנצה. לא מדהימה, במושגים של איטליה. אבל זה לא קשור למוטוריקה.

רכב שכור - רק דיזל, הדלק של יקר מאוד. אני שכרתי מהארץ פיאט פנדה ושודרגתי בשדה לפונטו-דיזל כי חבר בארץ דאג להזמין לי את הרכב עם כרטיס VIP והכניס הערה למחשב שאני SVIP או משהו כזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יונתן, אין לי מושג לגבי איטליה - אבל בגרמניה אפשר להשכיר בSIXT את כל המכוניות המשפחתית עד מרצדס E CLASS או BMW 5 החל מגיל 21 עם שנתיים וותק רשיון.

כמו כן, בקטגוריה של רכבי ה"פנאי" ניתן להזמין רנו מגאן CC או פולקסווגן EOS.

אלפא GT ושות' נמצאות כבר קטגוריה מעל ודורשות גיל מינימום של 24.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...