Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפוש נרחב בפורום לא מצאתי יותר מידי אנשים שעשו 3 אמפינג.

אז ככה, יש לי שלושה אלמנטים מקדימה.ואני לא כל כך יודע איך לחבר אותם ולחתוך אותם הייתי שמח לקצת עזרה.

האלמנטים:

טוויטר Q של MB QUART

מיד באס Q 5.25

והוספתי עכשיו גם את המיד ריינג' של מורל CDM54

חשבתי על כמה אופציות:

1)המכשיר שלי קלריון 775 שולט 3WAY

אבל 3WAY במכשיר אומר HI MID SUB זה אומר שהוא לא יכול לשלוט לי על כל האלמנטים אקטיבית ואני לא יוכל להשתמש בו כקרוס של הסט?

או שיש דרך לעשות את הדבר אפשרי?

נגיד לפצל את היציאה של הסאב ושהמיד באס ינגן תדרים כמו הסאב עד 80 המיד ריינג יחתך ב300 והטוויטר ב2400?

2)או שאפשר להתאים קרוס פסיבי של סט כמו האלייט שתומך גם בבי אמפינג ואז אני מחבר לקרוס רק את הוופר והמיד בבי אמפ ומחבר את הטוויטר אקטיבית למגבר וחותך דרך ההד יוניט?

3) קרוס אקטיבי 3WAY לשלוט על ה3 חלקים מקדימה אותו דבר כמו עם הקרוס של המכשיר לפצל את היציאה של הסאב מהמכשיר ולתת את היציאה הזאת אחת למונו ואחת לוופר ולחתוך דרך הקרוס האקטיבי את הסט הקדמי ודרך המונו את הסאב.

4)קרוס 4WAY שזה הפיתרון האידיאלי שאני מחפש אחד כזה וחוץ מהPPI שיש פה למישהו מהפורום לא מצאתי אופציה אחרת ואת הPPI עצמו לא מצאתי גם לא באי ביי. אם מישהו יודע על קרוס 4WAY שיוכל להתאים לי אני אשמח לדעת. גם חדש בא בחשבון.

עוד רעיונות יתקבלו בברכה.

אריאל

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

Audiocontrol 4XS - מה שמופיע לי בחתימה

האפשרות הנוספת היא להשתמש בקרוס הפסיבי של הסט בשביל הטוויטר.

לחתוך את המיד בעזרת הHU

ולחתוך את הסאב ואת המידבאסים בעזרת המגברים ובעזרת קרוס מדרגה ראשונה בבניה אישית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
Audiocontrol 4XS - מה שמופיע לי בחתימה

האפשרות הנוספת היא להשתמש בקרוס הפסיבי של הסט בשביל הטוויטר.

לחתוך את המיד בעזרת הHU

ולחתוך את הסאב ואת המידבאסים בעזרת המגברים ובעזרת קרוס מדרגה ראשונה בבניה אישית.

הקורס שלך מאפשר 4 WAY?

תסביר לי איך החיתוכים הולכים אצלך בבקשה..

אריאל אם בידך תקציב של 700-800$ הייתי ממליץ לך לחפש HU תומך 4 WAY הקלריון 9255

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

דווקא אני יחרוג ממסורתי ואני לא ימליץ פה על קלריון 9255 עם כבר אתה עם תקציב ואתה מעוניין לקבל חבילה מושלמת לך על הECLIPSE CD7100 מכשיר שבאמת כולל כל דבר שתרצה עם זה קרוס 4WAY אקטיבי ועם זה אקולייזר ועם זה מעבדי 24 ביט ועם זה פנאל נשלף ואפילו MP3, אבל במקרה ואתה לא מעוניין בהשקעה ויש לך מגברים ברמה פשוט תפנה למישהו שמתמצא במערכות ממש טוב כמו עופר, ניר, דני ועוד כמה ותנסה להרכיב קרוס פסיבי ל3 אלמנטים

פורסם
דווקא אני יחרוג ממסורתי ואני לא ימליץ פה על קלריון 9255 עם כבר אתה עם תקציב ואתה מעוניין לקבל חבילה מושלמת לך על הECLIPSE CD7100 מכשיר שבאמת כולל כל דבר שתרצה עם זה קרוס 4WAY אקטיבי ועם זה אקולייזר ועם זה מעבדי 24 ביט ועם זה פנאל נשלף ואפילו MP3, אבל במקרה ואתה לא מעוניין בהשקעה ויש לך מגברים ברמה פשוט תפנה למישהו שמתמצא במערכות ממש טוב כמו עופר, ניר, דני ועוד כמה ותנסה להרכיב קרוס פסיבי ל3 אלמנטים

ב- CD7100 אין 4 WAY קרוס.

פורסם
הקורס שלך מאפשר 4 WAY?

תסביר לי איך החיתוכים הולכים אצלך בבקשה..

אריאל אם בידך תקציב של 700-800$ הייתי ממליץ לך לחפש HU תומך 4 WAY הקלריון 9255

פשוט מאוד - ל4XS יש מלמעלה לחצן של 4 או 2 ערוצים - ברגע שבוחרים שני ערוצים הסאונד מתחלק ככה:

high front - חיתוך תדר גבוה לטוויטרים.

low front - עושה חיתוך בנד-אפס למיד ריינג' - כשהגבול העליון הוא החיתוך של הטוויטרים רק שזה חיתוך לו-פאס פילטר ואילו הגבול התחתון הוא היי-פאס פילטר שחותך את תחילת המיד - ונכון, ניחשת זה גם הגבול שיחתוך את הוופר כלפי מטה.

low rear - חיתוך של הוופר ב לו-פאס פילטר בהתאמה למיד.

sub woofer - יציאה לסאב וופר שכרגע אצלי חתוכה ב90 הרץ ומטה אבל אני לא מתשמש באופציה הזאת של הקרוס.

ככה שאתה מקבל כאן יפה מאוד חיתוך 4way אפקטיבי.

יכול להיות שאני טועה כאן באחד החיבורים אבל זה רק טעות של שם - בכל מקרה, תוריד את ספר ההדרכה של המכשיר ותראה בעצמך - חוץ מזה - זה עובד, אין לי מה לאמר מעבר לזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
פשוט מאוד - ל4XS יש מלמעלה לחצן של 4 או 2 ערוצים - ברגע שבוחרים שני ערוצים הסאונד מתחלק ככה:

high front - חיתוך תדר גבוה לטוויטרים.

low front - עושה חיתוך בנד-אפס למיד ריינג' - כשהגבול העליון הוא החיתוך של הטוויטרים רק שזה חיתוך לו-פאס פילטר ואילו הגבול התחתון הוא היי-פאס פילטר שחותך את תחילת המיד - ונכון, ניחשת זה גם הגבול שיחתוך את הוופר כלפי מטה.

low rear - חיתוך של הוופר ב לו-פאס פילטר בהתאמה למיד.

sub woofer - יציאה לסאב וופר שכרגע אצלי חתוכה ב90 הרץ ומטה אבל אני לא מתשמש באופציה הזאת של הקרוס.

ככה שאתה מקבל כאן יפה מאוד חיתוך 4way אפקטיבי.

יכול להיות שאני טועה כאן באחד החיבורים אבל זה רק טעות של שם - בכל מקרה, תוריד את ספר ההדרכה של המכשיר ותראה בעצמך - חוץ מזה - זה עובד, אין לי מה לאמר מעבר לזה.

נשמע מעניין מאוד ואם אפשר לשאול [=

כמה עולה קרוס כמו שלך בארה"ב נגיד?

פורסם
נשמע מעניין מאוד ואם אפשר לשאול [=

כמה עולה קרוס כמו שלך בארה"ב נגיד?

תראה - אני קיבלתי אותו מחבר - ללא עלות כמו שאומרים.

כשביררתי באוטופרט - חדש כזה עולה סביבות ה1700 ש"ח בארץ וגם אני לא חושב שמדובר ממש ביחידה חדשה - אני לא בטוח אם הם עדיין מייצרים.

תנסה להרים טלפון לאוטופרט - תשליח על המחיר הזה פחות 30 אחוז מכס, פחות המחיר של המשלוח וזה פחות או יותר מה שצריך לצאת בארה"ב.

Pioneer TS-X150

פורסם

כשביררתי באוטופרט - חדש כזה עולה סביבות ה1700 ש"ח בארץ וגם אני לא חושב שמדובר ממש ביחידה חדשה - אני לא בטוח אם הם עדיין מייצרים.

תנסה להרים טלפון לאוטופרט - תשליח על המחיר הזה פחות 30 אחוז מכס, פחות המחיר של המשלוח וזה פחות או יותר מה שצריך לצאת בארה"ב.

למה להפסיק לייצר מוצרים כאלו?

פורסם

זה המכשיר המדובר?

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=1253

אם אני לא טועה למכשיר הנ"ל יש אפשרות ל- 3 WAY

2 יציאות לטוויטרים

2 יציאות למיד-באסים

2 יציאות לסאב

במצב הנ"ל היציאות של הסאב לא עובדות כסטריאו לכן לחבר אותם למיד-וופרים תהיה בעיה לא?

פורסם

תשים לב לחתימה שלי...

אם לא ברור לך עד עכשיו - זה מותקן אצלי כקרוס 4WAY וזה עובד! נקודה!

אני משתמש בו כקרוס 3WAY אבל באותה המידה אני יכול פשוט לחבר אליו את הסאב והכל יעבוד פרפקט.

למה שלא תוריד את הPDF מהאתר שלהם ותבצע נוהל RTFM?

וצדקתי בקשר למחיר - תוסיף ל150 דולר 30 אחוז מס + הובלה ותקבל מחיר סביר לחלוטין למכשיר הזה - בארץ תוסיף לזה עוד מס גזילה עצבני ואתה מגיע ל1700 שקל :-)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...