Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

US F1 race questions

Tvr_speed_12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

hi

sorry for writing in english but i have no hebrew keys and no time to find web solutions for that.

I am going to see the US f1 race this sunday in indianapolis, the race is starting at 13:00

but when do u think i should get there ?

In addition what attractions does the event has besides the race , in the paddock , what should i expect and focus on ?

thanks in advance.

פורסם

עם תגיע בשעה עשר או תשע תראה את מקצי האימונים.

אל תשכח לספק תמונות:-P

live free or die very hard.:snipersmi

pontiac grand prix 2007 gxp

'cause I need the 303 hp to the front 19" o.z

פורסם

הכל החל לפני שבועיים בערך כאשר חברי לעבודה אומר לי כדרך אגב "אתה יודע שמתקיים מירוץ F1 ב 17.6 באינדיאנאפוליס"

אני שבד"כ מעודכן פיספסתי את האירוע הזה כשאני ס"הכ 200 ק"מ ממנו ? לא יכול להיות.. :shock:

טוב מסתבר שיכול להיות :oops:,בתור פיצוי התחלתי לגגל באותה שנייה us gp tickets ועוד באותו יום נרכשו ב 100$ לכרטיס

מושבים ב south west vista שלאחר בחינת המסלול הגעתי למסקנה שיספקו את מרבית העיניין.

נתקדם ליום המירוץ ,יצאנו בזמן כאשר אנו מתוכננים להגיע למסלול שנמצא במערב אינדיאנאפוליס בסביבות 11 בבוקר.

הנסיעה עד לאינדיאנאפוליס עברה ללא בעיות מיוחדות ( חוץ משעמום קל מהסיבובים שלא קיימים בכביש המהיר )

אבל אז כתוצאה מהתרגשות + מפה מחורבנת + ניווט גרוע של עבדכם הנאמן מצאנו את עצמנו חיש קל במזרח העיר,

הפרעה קטנה לאופנוען לתדלק את ההארלי שלו ואנחנו חזרה בכיוון הנכון רק שכתוצאה

מהטעות השעה כבר 12 כאשר אנו מתקרבים למסלול והפקקים לחנייה מתחילים כבר כמה ק"מ

מהמסלול ב 12:30 מגיעים לקופות כדי להחליף את השוברים בכרטיסים

עצמם, גם כאן כמובן יש תור כמו בכל אירוע אמריקאי שמכבד את עצמו :evil:, 12:55 הכרטיסים אצלנו כאשר אנו נמצאים בפינה הדרום מזרחית וצריכים להגיע

לפינה הדרום מערבית , שנינו פותחים בריצה מטורפת (הכל יחסי..:) ) לעבר היציע שלנו

כשברקע הכרוז כבר מדליק את הקהל וברקע נשמעות יללות מקפיאות דם מהחלליות שמתמקמות על קו הזינוק.

כל המאמץ והזיעה לא עזרו כי את הזינוק פיספסנו ב 20 שניות ואנחנו מתיישבים שלהק כבר בתוך הפניות הראשונות.

כאן מתחיל השוק הרציני כשאני נרגע ומרים את הראש לעשרות אלפי אנשים המריעים לגיבורים שלהם שמקיפים את המסלול

במהירויות דמיוניות,עבור ישראלי שהאירוע המוטורי היחיד שהוא ראה לא דרך מסך הטלוויזיה הוא MDC החוויה מקבילה לנחיתה על מאדים.

אחרי שאני מסתגל קצת אני מתחיל לזהות את המתחרים להיות מוקסם מהרעש שמרגיש כאילו יכול לרסק לך אברים פנימיים

ולהידהם כל כמה שניות מחדש כאשר מכונית אחרת מבצעת את פניות 1-3 שכוללות בלימה ממהירות של כ 330 ק"מש

תוך כדי הורדת 4 הילוכים כניסה לפנייה מס 1 האצה עד לפני פנייה מספר 4 תוך העלאת הילוכים עד ל 5 ושוב בלימה וירידה להילוך

שלישי בכניסה לפנייה מס 4 , כל התאור הארוך הזה מתבצע תוך שניות ספורות במהירויות פנייה ותאוצות בלתי נתפסות.

את תוצאות המירוץ אתם כבר יודעים רק היה קצת מבאס לראות את צמד מכוניות הפרארי בנסיעה "מנהלתית" וללא עקיפה.

לסיכום קשה לי לתאר במילים את עוצמת החווייה ונותר לי לומר לכל מי שלא ביקר במירוץ F1 אתם חייבים לפחות פעם אחת

בחיים להשקיע את הסכום הנדרש על מנת לראות מירוץ כזה חד וחלק!

פורסם

נשמע אדיר,אתה גורם לי לקנא.

יש תמונות?

מיכאל

live free or die very hard.:snipersmi

pontiac grand prix 2007 gxp

'cause I need the 303 hp to the front 19" o.z

• תוכן חדש...