Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

תראו-יש לי טוויטרים פשוטים ברכב,סתם שמתי אותם והם לא כאלה מפריעים לי (מבחינת צורמים,ממש לא!)

אז בתכלס,כשקניתי אותם קיבלתי אותם עם מין "מדבקות"כאלה שמדביקות אותם לחלון הקדמיXD.

אז מהחום(לפי דעתי)הם התייבשו,והתקלקלו.

עכשיו הטוויטרים משוחררים כאלה בתוך הרכב,מה אני אמור לעשות כדי להיפתר מזה ולגרום להם להישאר תלויים לתמיד למעלה?

בתודה,

שלומי:)

פורסם

תתאמן בקליעת טויטרים לפח

יש לך 2 ניסיונות

זה הדבר הכי מועיל שהטויטרים האלו יכולים לעשות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חבר'ה הבנאדם רוצה לשים את הטוויטרים מה זה משנה איזה ואיך אם נשמעים.

על השמשה לא ניראה לי פתרון טוב אבל הייתי שם אותם על הקורות או אפילו על הדשבורד

עם דבק דו צדדי כמו שכבר הציעו לך .

נ.ב

בדר"כ טויטרים כאלה מגיעים עם מין בית כזה שאתה מתקין את הבית ואז עליו מלביש את הטוויטר

אין חתימה!!

פורסם

איZה מערכת שלא תהיה לו, הטויטרים האלו מורידים לה את הרמה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
עם טויטרים כאלה יש בכלל רמה או תת רמה תשקיע קצת מה קרה

לא לכולם חייב להיות סופרימו ברכב וגם לא MT1! ואם אין לו כסף להשקיע אפילו על טויטר "נורמלי" ב-50-100 שקל? מה התגובה הסתמית הזאת?! ומה הבחור שאל ומה אתה ענית? אין לך מה לרשום, אל תרשום! נו באמת, התאפקתי עד עכשיו אבל דיי זה עבר את הגבול. :evil: :evil:

לפותח השירשור, כמו שאמרו לך דבק דו צדדי יעשה את העבודה. אבל, בחום הכבד בארצנו, יש סיכוי שגם הוא ייפול. ממליץ לא לחבר לחלונות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקי,תודה על ההמלצות.

-שאלה,אם אני מעוניין לעשות בניה,זה יהיה קשה?

למשל במקום כזה:

http://www.2send.us/uploads/830efb7089.jpg

(איפה שיש את העיגול)יהיה קשה?

וכאילו אם אני ארצה מתישהו להחליף לטוויטרים יותר טובים אני אוכל לעשות את זה מבלי לעשות בנייה חדשה?

תודה לעוזרים.

פורסם
איZה מערכת שלא תהיה לו, הטויטרים האלו מורידים לה את הרמה.

אתה לא יודע איזה טויטרים יש לו, אז למה אתה אומר מוריד רמה?

אם מתאים לו אז סבבה.

לי אישית, בחדר על השולחן יש 2 טויטרים שמחוברים למגבר של מערכת וכל אחד 20W ועלו לי 30 ש"ח,

ואני נהנה מהם.

זה מתאים לו אז סבבה.

שבת שלום.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
הדבק הזה לא נועד לחלון

הוא נועד לקורות

ברור שעל החלון הוא לא יחזיק

+1

אני לא מבין למה בן אדם שואל שאלה איך לתלות את הטוויטרים וכולם עונים לו לזרוק אותם לפח - הוא נהנה מהם, זה מה שחשוב!

דבר ראשון - להדביק אותם על החלון - לא מציע לך בכלל, מהסיבות הבאות:

1. מצמצם את שדה הראיה שלך.

2. בשביל להדביק על שמשות (זכוכית) צריך דבק לשמשות - הבעיה עם הדבק הזה - הוא כמעט בלתי שמיד! - החומרים שמסירים אותו הם מאוד לא בריאותיים (חומצה) ורוב הסיכויים שתנסה לפרק משם את הטוויטרים - חלק מהפלסטיק שלהם ישאר ואז אתה תהיה מסכן בנסיון ההורדה - זה עלול להגיע להחלפת שמשה קדמית.

3. יום אחד אתה תרצה למכור את הרכב - רוב הסיכויים שקונה הרכב ידרוש את ההסרה של הטוויטרים - ואז אתה תתקל בסעיף מספר 2.

דבר שני - להדביק על הדש עצמו או על הקורות הקדמיות לפי דברי שרגאמן - אתה יכול להשתמש בדבק דו צדדי מסוג משובח - אבל לרוב הדברים האלה לא מחזיקים מעמד כשמדובר במשהו שלא "שוכב" על משטח - על הדשבורד זה יעבוד קצת יותר טוב.

אם אתה כן מדביק עם דו"צ - אז אתה צריך לעשות את זה בדרך הבאה

1. תחנה את הרכב במקום שיש בו צל - בכדי לקרר את הרכב עד כמה שניתן - דבק בסביבה חמה הופך לנוזלי ולא מתייבש טוב.

2. נקה את אזור ההדבקה עם אלכוהול רפואי - שהדבק ידבק למשטח ולא ללכלוך.

3. שייף בעדינות את האזור שבו אתה מדביק את הטוויטרים - גם את הפלסטיק של הטוויטרים עצמם - כדי שההדבקה תהיה חזקה יותר - אבל תיקח בחשבון שכשתסיר את הטוויטרים אז יהיה לך שטח ממש מכוער לכסות בצורה כזאת או אחרת.

(סעיף 3 לא חובה - אבל זה חלק מהדרך לעשות את זה מקצועי)

4. תדביק ותשאיר את הרכב במקום המוצל כמה שעות טובות - אולי אפילו יום.

השיטה הכי טובה - היא להשיג טוויטרים כאלה שיש להם בית הברגה עם תופסנים - את בית ההברגה (התושבת של הטוויטר) אתה מבריג לקורה או לדש - ואת הטוויטר אתה פשוט דוחף לתוך התושבת עד שאתה שומע "קליק" - זה לעולם לא יפול.

- טוויטר כזה עולה בד"כ 30 שקל - שווה לקנות דגם שיש לו מיתקון עם הברגה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...