Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה שהרכב פגש עצמים שונים גם מקדימה וגם מאחור.

אם איני טועה, יכולה להיות כאן קצה שלדה (הלחמות, קורת רוחב קדמית).

הרכב לכשלעצמו נראה כמוזנח מאוד.

שריפת שמן+ חוסר שמן במנוע (הזנחה..ואם לא אז שריפת שמן חמורה מאוד)

חימום פנימי+מערכת קירור עם קורוזיה+התחממות יתר- מהמר על מערכת קירור בסוף חייה (רדיאטור ראשי/פנימי)

חיבור חלקים מאחור בברגים (!!!)

יש שינויים נוספים מלבד פילטר פתוח?

פורסם

לפי מה שאני רואה:

אתה תצטרך רדיאטור חדש, כיוון מנוע על מחשב....וזהו בעצם.

כל השאר - כסתחים.

החליפו או תיקנו מכות קטנות , אז.....

פורסם
הייתי בבדיקה עם רכב וזה מה שיצא . מישהו יכול לפרש לי את זה במילים פשוטות.

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/m/i/r/1/5/9/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309252258598828/200706052107109284/DSC00119.JPG

אתה יכול לפרט יותר לגבי הנתונים היבשים של הרכב(שנה ,ידיים) והאם ניסית לאמת את זה באיזשהי צורה?

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

שלום

המנוע פגום היות והוא שורף שמן

הרכב עבר תאונה ....בחזית ובצד עם החלפות של חלקי מרכב מרותכים כולל עמוד המהווה חלק השלדת המרכב.

בקיצור רכב לא מומלץ לרכישה אלא במחיר המתאים הווה אומר 15 אחוז ירידת ערך + עלות מנוע מפירוק (משומש)

לדעתי קורת רוחב היא רכיב ממבנה השלדה אבל ירידת הערך בגין החלפה מהווה רק 4 אחוזים בלבד .

דוד

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

כתוב לך שיש לך נזילת שמן, ואם זה מחזיר שמן אחורי, שתדיע לך זה עסק יקר לתיקון, חוץ מזה המנועים של הונדה די אמינים , והאוטו הזה ראה הרבה הזנחה, תירד מהאוטו תימצא משהו הרבה יותר טוב, כי פגיעות כמו פנס, צביעת כנף או דלתות זה שטויות הרגע שמעורב המנוע אל תיגע.

אל תתיאש בסוף תימצא אחת טובה.

רק תפרט איזה הונדה זאת? ומה אתה מחפש

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

המנוע זה מנוע ,אנני יודע כמה קלומטרים היא עבר ,אני מניח שזה בר תיקון ,צריך לברר עלויות ..

לעומת זאת הייתי מתייחס ברצינות יתר לגבי תאונות שעבר הרכב .

לתשומת ליבך ,מה שהבוחן אומר לא תופש בשום עירעור או תביעה משפטית ,רק מה שמצויין בטופס הבדיקה .

הרכב הנ"ל,עבר תאונה רצינית מקדימה ,כל הפח חזית מוחלף וכמובן שהוא מולחם לשילדה .

מאחור - הרכב קבל מכה לא קלה (הייתי אומר אולי קשה ) כנף אחורית מוחלפת ,כידוע הכנף האחורית לא מורכבת ע"י ברגים אלא נמצאת כחלק אינטגראלי מהמרכב .

כאמור להחליף כנף זו יש צורך לחתוך אותה עד העמוד ולרתך אחרת ,כמובן שישנה ירידת ערך וגם הדופן הפנימית נפגעת כתוצאה מטיפול זה .

לסיכום,לכל דבר יש מחיר וע"פ טופס הבדיקה מעבר לעלויות התיקונים המכאנים ,ישנה מכת שילדה ברכב .

• תוכן חדש...