Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא כזאת:

השעון במחשב בבית מאחר ב2 דקות.

השעון בסלולרי מדוייק.

השעון באוטו מדוייק.

השעון במחשב בעבודה מקדים ב2 דקות.

את השעונים במחשבים לא ניתן לכוון מאחר והם חוזרים אחרי כמה דקות לזיוף של 2 הדקות.

אז נכון, 2 דקות זה בטולרנס, אבל 2 דקות ועוד 2 דקות זה כבר 4 דקות וזה ממש לא בטולרנס.

מה שקורה הוא שאני מפסיד ביום כ5 דקות בבוקר אבל מחזיר אותם לעצמי בערב.

למעשה אני יוצא בשעה מסויימת (אשר מופיעה במחשב) מהבית, נכנס לאוטו ומגלה את הסטייה, מגיע לעבודה, ומגלה שוב סטייה.

זה כמו ג'ט לג כל יום מחדש.

ישנן 2 אפשרויות:

1. לכוון את השעונים במחשבים בצורה קבועה.

2. לגרום שלא יפריעו לי 2 דקות זיוף בשעון (מה שדיי קשה)

השאלה היא:

האם מישהו יודע איך מכוונים את השעון במחשב בלי שהוא יחזור לזיוף הקבוע שלו?

XP.

פורסם

לחץ פעמיים על שעון המחשב, גש ללשונית 'שעון אינטרנט' ותבטל את הסינכרון האוטומטי.

או שפשוט תיגש לפסיכולוג:-D

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
לחץ פעמיים על שעון המחשב, גש ללשונית 'שעון אינטרנט' ותבטל את הסינכרון האוטומטי.

תן לי קצת קרדיט :wink:

פורסם
תן לי קצת קרדיט :wink:

איזה קרדיט אפשר לתת למישהו ש4 דקות מוציאות אותו מאיזון?

אצלי בבית כל השעונים (פרט לרכב ולטלפון) מפגרים בשעה כי לא הזזתי אותם כשנכנס שעון הקיץ ואני לא יוצא שעה מאוחר מידי לעבודה. אם אתה יודע שיש לשעון 2 דקות סטייה למה אתה פשוט לא לוקח את זה בחשבון (תצא 2 דקות מאוחר יותר מהבית או שתנקה את החלונות של האוטו בבוקר).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
איזה קרדיט אפשר לתת למישהו ש4 דקות מוציאות אותו מאיזון?

אצלי בבית כל השעונים (פרט לרכב ולטלפון) מפגרים בשעה כי לא הזזתי אותם כשנכנס שעון הקיץ ואני לא יוצא שעה מאוחר מידי לעבודה. אם אתה יודע שיש לשעון 2 דקות סטייה למה אתה פשוט לא לוקח את זה בחשבון (תצא 2 דקות מאוחר יותר מהבית או שתנקה את החלונות של האוטו בבוקר).

זה נשמע פשוט כשאתה אומר את זה, בפועל זה לא פשוט בכלל, יש לי בעיה עם דיוקים (ו2 דקות באמת מפריע לי), כשאתה קם בבוקר ורואה את השעה, אני פשוט לא חושב על להתחיל לחשב זמנים, בקיצור, אני כבר 5 חודשים ככה, ולא הצלחתי ליישר קו.

ולא לכוון את השעונים במחשב :evil:

פורסם

קבע את השעון ב-BIOS (בהפעלת המחשב לחיצה על Del / F1 / F2 תלוי ביצרן שבב ה-BIOS) ואז בתפריט הראשון אתה יכול לשנות את השעה

לפני היציאה תדאג שאתה בוחר ב-Save & Exit ותהנה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אצלי בבית כל השעונים (פרט לרכב ולטלפון) מפגרים בשעה כי לא הזזתי אותם כשנכנס שעון הקיץ

:roflmao::roflmao::roflmao:

הזכרת לי אותי בדיוק.

רק שגם באוטו לא טרחתי להזיז.

בכלל,

למי יש כח לטפס על הכיסאות בשביל מחוג?

רק אשתי תמיד מסתכלת על השעון ומתרגזת.

( בסוף תמיד אני מזיז אבל איכשהו אחרי שבוע צריך להזיז חזרה.)

פורסם
יש לי בעיה עם דיוקים

גם לי הייתה בעייה כזו, הסמל שלי בצבא ניסה ללא הועיל לפתור לי אותה...

ו2 דקות באמת מפריע לי

איזה קטע!!! גם לו!

ארז, די לסמים...:drinking:

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

אני מציע לארגן קנייה קבוצתית של כמה מדבקות קטנות עבור ארז.

הוא יוכל להדביק אותן על המסכים המתאימים, במקום שבו נמצא השעון. :wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא עוזר בביוס, גם ברגעים אלה ממש השעון במחשב מאחר ב2 דקות, ממש כמו מקודם.

(למי שלא הבין, הסיפור כיסוי היה בסך הכל סיפור כיסוי, אני סתם מחפש איך לשנות באופן קבוע את השעונים במחשבים, אני מקווה שלא לקחתם ברצינות, אמנם הסיפור היה דרמטי מידי, אבל להרגע, כן?)

פורסם

השעונים היחידים שמקדימים הם אלה שכיוונת בעצמך

תאחר אותך כך שיתאימו לשעונים המאחרים ואז המקדימים יפסיקו להקדים והמאחרים לאחר וכולם יזוזו ביחד.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...