Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אני עושה אם נתקע רכב שקניתי באמצע שומקום?

רועי שלום
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בוא נגיד שאני קניתי רכב משומש, ביטחתי אותו בביטוח חובה ועשיתי את כל שאר הסידורים, ועכשיו אני צריך לנסוע עם הרכב לעיר אחרת, מרוחקת. באמצע הדרך מתרחשת תקלה מסוימת ואני מוצא את עצמי תקוע עם רכב לא תקין באמצע שומקום. מה אני עושה? מתקשר לשרותי גרירה? כמה זה יעלה לי? האם חובה ששירותי הגרירה יהיו ממוקמים באזור פחות או יותר בו אני נמצא? או אולי למוסך מסוים? האם הם ידאגו לקחת גם אותי מהמקום או שאצטרך לדאוג למונית? אשמח אם מישהו יבהיר לי את המצב כי אני ממש בערפל.

ועוד כמה דברים:

1) מה ציוד החובה שצריך להיות ברכב? (חוץ מביטוח, רשיונות, ת"ז, אפוד זוהר בצבע צהוב ומשולש)?

2) מנסיונכם, אתם ממליצים לי להחנות רכב גרוטאה בחניה ליד בי"ס תיכון? ועוד כשהדלת של תא המטען לא ננעלת וכמובן שהוא בלי אזעקה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך גרר דרך הביטוח אז הם אמורים לבא לכל מקום, אם לא גרר מתחיל ב 80 שקל והמחיר עולה ע'פ מרחק הגרירה.

בכל אופן הוא יכול לקחת אותך לאן שהוא לוקח את הרכב שלך, מעבר לזה הוא לא מונית.

לגבי הבית ספר, להחנות שם זה מעלה את הסיכוי שאיזה יום זעתות יגלה שהבאגז לא ננעל ו...

ציוד חובה ברכב:

לא חייב ת'ז אם יש לך רשיון, ובנוסף למה שרשמת: גלגל ספייר תקין

אני ממליץ גם לשמור בקבוק מיים, קונדום, סכין יפני/לדרמן, פלסטרים וכמה כדורי נרוסין (זה עוזר לשכח כאבים בלתי נסבלים במקרה תאונה קלה) וכלי עבודה שמתאימים לרכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי8)

האם ביטוח חובה כולל גרר? וכמה עולה ביטוח חובה לחודש (מחירי קיצון)?

נ.ב- למה אני צריך קונדום איתי? אני לא נוסע לבית ז***ת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנוסף הייתי ממליץ על פנס ופלאפון.

פנס כדי שיוכלו לראות אותך

ופלאפון כדי להיתקשר.

ירון מאיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא טוב.....קראתי בפורום באיזה שרשור אחד שלא כל חברת ביטוח עושה ביטוח לחודש.....

אשמח אם תכתבו לי כאן אם ידוע לכן על חברות ביטוח שכן מבטחות לחודש וסניפה נמצא באזור נתניה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עושים כשנתקעים באמצע שום מקום? כלום... מנסים לתקן לבד, ומרימים טלפון לגרר בסלולרי. עד שהגרר מגיע אפשר לשחק טאקי או אפילו דוקים.

ולשאלות האחרות -

א. ביטוח חובה לחודש אפשר לעשות רק דרך הפול. המחיר יקר, אבל הם היחידים שיבטחו אותך לזמן קצר כזה. חפש את האתר שלהם באינטנרט וצור איתם קשר לקבלת הצעת מחיר.

ב. ביטוח גרירה שנתי עולה 250 ש"ח. אני אישית ממליץ על חברת 'זברה', שנותנת שירות טוב בהרבה משגריר ודומיה. לא שואלים שאלות, לא מנסים לדחוף לך תיקוני דרך חאפרים - גוררים אותך לאן שצריך וזהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתי אפשרויות - 1. לסתום נזילות. 2. אם יתמזל מזלך לעצור לטרמפיסטית חביבה במיוחד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי8)

אמרת שאתה נוסע לבית ספר ,אל תגיד לי שאתה נוסע לשם כדי ללמוד ....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוסיף לרשימת הציוד הרצוי פח אשפה תקני - חובה לפי החוק.

לגבי דברים קצת יותר שימושיים:

וודא שיש ברשותך כל הנדרש להחלפת גלגל (ג'ק תקין, מפתח גלגלים שמתאים לברגים שמותקנים אצלך, וכו')

קומפרסור קטן לניפוח גלגלים בחירום - מומלץ (40-50 שקל, אין צורך להשקיע ביקר יותר לשימוש לעיתים רחוקות)

כבלי התנעה - מומלץ.

כפפות לטקס+מגבונים לחים (אם נתקלת בפנצ'ר או תקלה בדרך לאירוע חגיגי...)

מאוד מאוד מאוד מומלץ לעשות ביטוח צד ג'. אתה ממש לא רוצה לעשות נזק לאיזו מרצדס ולשלם על זה בכמה שנים הקרובות.

בד"כ כשעושים צד ג' ניתן להוסיף ביטוח שמשות, שירותי גרירה, וכו' במחיר סביר. מומלץ, במיוחד אם אתה מעוניין בשירותי גרירה, המחיר סביר ואתה מקבל כאמור עוד כמה דברים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אני צריך קונדום איתי? אני לא נוסע לבית זוNOT.

זה למה:

[להגדיל בחלון נפרד ולקרא עד הסוף]

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...