Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה בשיפורים?

כי פה נתקלים בהכי הרבה תחום-אפור.

בהנתן החלפת מנוע באוטו - מה הנוהג המקובל?

מעבירים מספר מנוע?

מתחננים ליבואן לאשר את ההחלפה?

ניגשים לעמדה מספר אחת בחולון?

מוצאים חבר "עם קשרים" ?

לא עושים כלום ומתפללים לטוב?

ומה לגבי הביטוח - יש לי פיאסטה 84' עם מנוע 1000, שמתי לה מנוע קוזוורט, החלפתי מתלים ועשיתי מהאוטו רפליקת מרוצים של גרופ N, יש מצב לבטח את האוטו לפי השווי החדש שלו, או שלהמשיך לשלם 900 שקל צד ג וחובה ולהסתכן שבסיבוב הראשון שאקח עם האוטו כל ההשקעה תתלבש על מעקה בטיחות?

מה דעתכם?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ככה.

1. צריך אישור יבואן לשינוי. מה שבד"כ דורש החלפת כל המכלולים לכאלה שזהים לרכב שהגיע עם המנוע במקור.

ע"ע 205 GTI 1.6 --> הסבה ל-1.9.

2. אח"כ, עמדה מס' 1 בחובתיה עילית.

3. קשרים? לא שמעת את זה ממני.

4. ביטוח. כל החברות בארץ מחויבות לבטח כל אוטו (מחויבות!) עד גיל מסוים, נראה לי 15 שנה. מעבר לזה הם לא חייבים (E30, פיאסטה, אכלת אותה).

גם אם כן, הפרמיה נקבעת לפי הערכת שמאי + שיקולים של חברת הביטוח.

לי ביטחו רכב שעלותו 40K + תוספות של ,80K הערכת שמאי באזור ה-90-100K. ב-5.5K בערך.

5. בכל מקרה לא תקבל החזר מלא על עלות החלקים במקרה של טוטל-לוס. אבל אם תעבור תאונה קטנה והלכו לך הקוילאוברים הקידמיים, ב-10K, אתה תקבל אותם מהביטוח (כי הם ביטחו אותך לפי החלקים והערכת השמאי).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

לרון

אפשרות א

הזמנת ספרי החלקים המקוריים של הרכב כאשר דגם המנוע החדש מופיע ,ומספרי חלקי המתלה תואמים לשני דגמי המנוע והשלדה

הזמנת סיפרות הטכנית הנוגעת לרכב הנל כאשר שני המנועים מופיעים בו

ספר טכני לא מקורי

מכתב לא מחייב ממחלקת יחסי ציבור של היצרן,לגבי שינויי מתלה ובלמים בנוגע לדגמי המנועים

פגישה עם מהנדס היבואן לאחר שעשית שעורי בית מקיפים ברמה של עבודת מסטר כולל תזה פרטית משלך

לאחר המכתב המיוחל, עמדה אחת כאשר הרכב תקין ברמת הכנה למבחן רישוי שנתי(פנסים צמיגים הגה וכיו"ב), ותואם את הפרטים על גבי טופס הבקשה

לאחר קבלת רשיון ,הערכת מחיר אצל יצחק לוי אפילו אם אינך מתכוון לבטח ,מה יקרה אם רכבך יפגע על ידי גורם שלישי ,איזה סכום תתבע

הייתי מציע לך לחכות לקראת צאת הצווים והתקנות של החוק המוטורי ,ותוכל לעשות את מסע התלאות הזה ביתר קלות

אני עדיין מאמין

יגאל

פורסם
ככה.

1. צריך אישור יבואן לשינוי. מה שבד"כ דורש החלפת כל המכלולים לכאלה שזהים לרכב שהגיע עם המנוע במקור.

ע"ע 205 GTI 1.6 --> הסבה ל-1.9.

2. אח"כ, עמדה מס' 1 בחובתיה עילית.

3. קשרים? לא שמעת את זה ממני.

4. ביטוח. כל החברות בארץ מחויבות לבטח כל אוטו (מחויבות!) עד גיל מסוים, נראה לי 15 שנה. מעבר לזה הם לא חייבים (E30, פיאסטה, אכלת אותה).

גם אם כן, הפרמיה נקבעת לפי הערכת שמאי + שיקולים של חברת הביטוח.

לי ביטחו רכב שעלותו 40K + תוספות של ,80K הערכת שמאי באזור ה-90-100K. ב-5.5K בערך.

5. בכל מקרה לא תקבל החזר מלא על עלות החלקים במקרה של טוטל-לוס. אבל אם תעבור תאונה קטנה והלכו לך הקוילאוברים הקידמיים, ב-10K, אתה תקבל אותם מהביטוח (כי הם ביטחו אותך לפי החלקים והערכת השמאי).

אתה יכול לחדד יותר את הנושא של הערכת שמאי?

איך זה מתבצע בפועל?

אני מתקשר לסוכן שלי? לשמאי?

תודה על ההתיחסות.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

יוצר קשר עם שמאי רכב, עדיף כזה שהחברת ביטוח שלך מכירה בו.

תפתח דפי זהב, לא חסרים כאלה.

זה עולה כמה מאות שקלים.

אחרי שהוא נותן לך את המסמך עם הערכת השווי של הרכב, תפנה לחבה ותבקש לבטח לפיו.

פורסם

מנוע קוזי בפיאסטה? איך בדיוק?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מנוע קוזי בפיאסטה? איך בדיוק?

צר לי על הבילבול, השתמשתי בפיאסטה כדי להמחיש את השאלה, מדובר בE30 משודרגת.

ואם כבר, אז "אני רק עוד שאלה" - למישהו יש נסיון עם המחלקה הטכנית של קמור? יש עם מי לדבר?

רון.

oo==00==00

פורסם

קוראים לך אלפרון? אברג'יל?

אם לא, שכח מזה.

לפי מה שאני יודע, אין מה לדבר איתם.

היחידים שהיו נורמלים, זה לובינסקי, בגלל מעורבות אישית של אנשי המחלקה הטכנית, בעולם השיפורים.

תנסה, אין לך מה להפסיד.

פורסם

ידועה שנעשה.

כשזה נעשה במקום שמותר אז אין בעיה, כשזה נעשה במקום שאסןר, מעניין אותי איך פיאסטה עם מנוע טורבי אורכי (במקום רוחבי) עם הנעה אחורית או 4X4 (במקום קדמית) ועם תעלה ענקית בגחון בכדי לפנות מקום לתיבת ההילוכים+דרייבשפט+סרן אחורי ניגשת לטסט ולכן שאלתי.

מאחר וזה לא קרה, זה לא רוונטי.

על האופציה של שיחה עם המחלקה הטכנית על תסמוך יותר מידי.

כל השאר תחום אפור בהיר ועד שחור כהה.

פורסם

2 הערות:

1. במסלול מס' 1 נוטים לצלם אישורים טכניים שאנשים מציגים להם. לכן, אם שינוי כזה בוצע ואושר בעבר, אין צורך לעבור שנית את הפרוצדורה מול קמור.

2. לפחות במקרה שלי, לא נבדק דבר למעט המצאות המנוע המתאים ברכב. כך שאין צורך להגיע עם הרכב כאילו הוא עומד למבחן שנתי.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
2 הערות:

1. במסלול מס' 1 נוטים לצלם אישורים טכניים שאנשים מציגים להם. לכן, אם שינוי כזה בוצע ואושר בעבר, אין צורך לעבור שנית את הפרוצדורה מול קמור.

2. לפחות במקרה שלי, לא נבדק דבר למעט המצאות המנוע המתאים ברכב. כך שאין צורך להגיע עם הרכב כאילו הוא עומד למבחן שנתי.

שי

במקרה שלך?

אפשר יותר מלל בנושא?

איזה רכב \ איזה מנוע.?

רון.

oo==00==00

פורסם
במקרה שלך?

אפשר יותר מלל בנושא?

איזה רכב \ איזה מנוע.?

רון.

קסנטיה 1.8 ל-2.0.

אם מישהו רוצה, היום ניתן לחסוך את השיחה עם דרור האס בה הוא בודק מק"טים של חלקי מתלה, ולהגיע ישר לעמדה מס' 1.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

שי,

טוב, בשרשור מקביל דיברנו כבר על קלות העניינים עם דרור מהטכנית של לובינסקי, יש למישהוא דוגמא ליבואן אחר שהוציא מכתב כזה עבור מישהוא ולא בקומבינה?

אני לא מדבר על החלפות סטנדרטיות סטייל מנוע 1300 למיני, הסבת DL מ 1300 ל 1600 ,באריקה מ 1300 ל 1600 או באסקונה (והרשימה עוד ארוכה), אלא לדברים שיותר מעניינים אותנו?

אני בזמנו הוצאתי מגיל נוימן מ UMI (לא קשור בכלום לאיל נוימן) אישור להתקין מנוע 1600 באופל קדט 1300, זה עלה במאמצים קשים וארוכים.

• תוכן חדש...