Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע ש-IBM סוסי עבודה (היו לי כמה, כולל אחד מהעבודה שהחזיק 6 שנים רצוף ללא תיקון) , אבל אני מחפש משהו זול. (3.5K - לאינטרנט ועבודה בסיסית נטו).

פורסם

לי יש, עם דגם ישן (משנת 2001).

יצאתי פראייר והתקמצנתי על 340 ש"ח שהיו מאריכים את האחריות משנה לשלוש שנים. אחרי שנה הסוללה מתה לחלוטין והמסך קיבל פס שלם של פיקסלים מתים לאורכו.

קיבלתי הצעה של כ-4000 ש"ח לתיקון של הנ"ל. לא תיקנתי, עבדתי עם ספק כוח מחובר תמידית והתרגלתי לפס במשך 3 שנים נוספות.

בסה"כ המחשב היה חזק ביחס למחירו דאז, ואילו הייתי "משקיע" באחריות המורחבת, אני מאמין שהייתי מרוצה ממנו עד היום.

פורסם

הם לא רעים,במחיר של איזור ה3700 אתה יכול לקנות FS מסך 14 אינץ' עם דואל קור,512 מגה זיכרון,60 ג'יגה.

שים לב שמערכת ההפעלה שמגיעה איתם היא אנגלית עם תמיכה בעברית ולא עברית מלאה.

פורסם

מחשבים לא רעים..

יש לי אחד כזה עם מסך 15.4

עובד סבבה כבר שנה וחצי.

אין בעיות מיוחדות

חוץ מזה שהמחשבים האלו קצת כבדים במשקל והבטריה שלהם מחזיקה פחות זמן (אולי יצאו דגמים אחרים של פוגיטסו ששסותרים את זה, שווה בדיקה).

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

לא הייתי קונה, חברים בחברה בה אני עובד מקללים את הלפטופים באופן יומיומי,

אני גם עומד בפני רכישת לפטופ עכשיו וככל הנראה זה יהיה DELL עושה רושם שזה תמורה טובה לכסף וכל מי שאני מדבר איתו מרוצה עד הגג מהם...

פורסם

מסכים עם עתיד.

היה לי ניסיון גם עם DELL וגם עם פוג'יטסו-סימנס ואכן ה- DELL היה מוצלח יותר בכל הפרמטרים.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

היה לי אחד כזה בשימוש חודשיים, המסך שלו היה אחד המסכים היותר טובים שנתקלתי בהם בשוק הניידים (17") אם לא הטוב ביותר.

אבל הייתה לו בעיה אחת, שהחברה אפילו לא הצליחה להתמודד איתה, כאשר הכנסתי לבפנים 2 ג'גה זיכרון פנימי המחשב התחיל לקרוס, למרות שבהצהרות יצרן הוא היה יכול לקבל את הגודל זיכרון הזה...

בכל אופן, עד שהוכנסו בו השינויים ע"י החברה, נהנתי משהשימוש בו, אבל מצחיק שחברה מצהירה על דבר שהיא לא יודעת אם היא יכולה לספק...

בסופו של דבר היבואן בארץ החזיר לי את הכסף, ודרך אגב אני לא מדבר על הדגמים הזולים, אני לא זוכר כרגע את הדגם המדויק, אבל לפני שנה הוא עלה לי 11,500 שח', אז בטח הדגמים הפחות יקרים גם פחות יציבים...

פורסם

אני עובד עם לפטופ של פוג'יטסו (AMILO-1655) כבר יותר מ 7 חודשים ויש לי רק מילים טובות עליו.

קניתי אותו במחיר זעום (4300 ש"ח) לעומת המתחרים (1 ג'יגה זיכרון, צורב DVD, מהירות מעבד 1.6)

האמת שאתמול הבאתי אותו מתיקון במסגרת האחריות, הוונטה שבקה חיים ועל הדרך החליפו לי את ה CD רום שהיה תקול. אני חייב לדווח על השירות המצויין והמהיר שקיבלתי, בהתחלה אמרו שהתיקון ימשך שבוע ימים בגלל שאין CD במלאי, אבל לאחר שביקשתי לוותר על התיקון של ה CD בגלל שאני חייב את המחשב לעבודה (אני צלם) התפלאתי לקבל טלפון לאחר יום עבודה אחד ואמרו לי לי שהמחשב מוכן כולל CD חדש.

מחשב חזק (אני עובד עם תמונות כבדות ופוטושופ, בזמן שהאימיול עובד קשה), ומסך מעולה!, אני מרוצה מעל הגג.

קנייה מצויינת, והוא נותן תמורה מעולה למחיר! לחבר שלי יש מחשב של HP מדגם 6001 והוא מקלל את היום שהוא קנה אותו (מה גם שהוא עלה כ 1000 שקל יותר, והנתונים שלו פחות טובים מהפוג'יטסו)

זאת דעתי, יום נעים.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...