Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו במשך כל השבועיים האחרונים ממשיך ליפול עלי חרא בצרורות, והפעם הסאב פירק לי את כל ההברגות לתיבה, בעיה שנשמעת פשוטה אם היה לי רמקול עגול ונורמלי, אבל הרמקול מרובע(יופי קיקר) ואי אפשר להטות אותו בכמה ס"מ ולקדוח על חור חדש, יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה בלי להדביק את הרמקול\להיעקץ בתיבה חדשה?

מצורפת תמונה של התיבה, בגדול כל הברגים התחתונים משוחררים, העליונים גם לא טובים אבל תודה לאל עוד עומדים בלחץ (לא שזה עוזר לי כבר)

תודה לכל העוזרים :)

kicker.JPG

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

תוסיף עוד פלטה מחזקת על הפאה שהסאב יושב עליה , תדביק אותה בצורה מלאה עם דבק נגרים לפאה המקורית.

מה שיתך לך פלטה חדשה , וקצת יותר נפח לתיבה:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי בכבודו ובעצמו? :)

דבק נגרים ייתפוס על הפלטה הקיימת? היא הרי חלקה כמו שאתה רואה..

באיזה נפח העץ? ואיזה (עוד פעם MDF?)

פורסם

יש קליפסים מיוחדים שמכניסים מהצד הפנימי של התיבה( הקליפס הוא אום עם 4 שיניים. שנתפסות העץ. )

ומבחוץ מכניסים בורג עם הברגה רגילה. (בורג מיוחד שמתאים לקליפס ) ואין סיכוי בעולם. שתלך ההברגה.

והוא ישתחרר.

חפש בנגריות. חניות מיוחדות לברגים. ומקומות שמתעסקים בבניה של ארגזים מקצועיים לעבודה. (פלייט קיס)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי , זה לא שההברגה הלכה לו

זה הפלטה עצמה נשחקה מהרעידות של הסאב.

כנראה הברגים לא היו מתאימים

soundman

אתה בטח מתכוון לאלה http://www.partsexpress.com/pe/showdetl.cfm?Partnumber=260-776&AID=1457538&PID=1313893

זה אסון לעץ במקרים של רטט עז כדוגמת ה L7 של הבחור.

ממליץ יותר על ברגים בסגנון http://www.partsexpress.com/pe/showdetl.cfm?&Partnumber=081-425

עם ת'רדים עמוקים מהרגיל, בשביל תפיסה טובה יותר בעץ

כמובן לא לשכוח לקדוח חורים קטנים לפני ההברגה בשביל לא לפוצץ את ה MDF.

אם אתה ממש רוצה להגזים :)

זה ה Monster cable של הברגים

http://www.grainger.com/Grainger/wwg/itemDetailsRender.shtml?ItemId=1613560246

ארז, בנוגע להוספת עוד פלטה , כן, דבק נגרים, כשמו כן הוא, דבק נגרים, מיועד להחזיק חתיכות עץ צמודות אחת לשניה , לפעמים אפילו יותר טוב מברגים.

אחרי שתדביק , תוך כדי שהדבק עדיין לא התייבש , תבריג פנימה ברגים עמוקים כדי להבטיח הצמדות מלאה [שים גם משקל על התיבה].

אלי בכבודו ובעצמו?

איפה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לאור הכתוב חסר לך בורג טוב.(צחוקים)

שים לב:אתה קונה ברגים ראש עגול 5-M ואומים באורך המתאים ( לעץ +הסאב) לכל בורג 2 דיסקיות אבטחה משוננות

(שיני-משור) שימנעו מהבורג להסתובב בהידוק ומהאום להיפתח. אתה מוציא את הרמקול ומהצד הפנימי של התיבה אתה מכניס בורג+דיסקית כך שראש הבורג יהיה בתוך התיבה.כך תקבל תיבה עם ברגים ,שיוצאים מחוצה לה.

יש לבצע איטום סביב הברגים ע"י חומר בטמבוריות-"קיט-מונטג .

שגם ימנע סיבוב הבורג ואף ידביק אותו. לאחר הייבוש תרכיב הרמקול וסגור עליו האומים עם דיסקית אבטחה.

פורסם

חחחח טוב מרוב דובים לא רואים את היער

חוץ מלשמוע שיש לי אסון טוטאלי על הפלטה לא הבנתי מה לנסות קודם

לנסות להבריג ברגים גדולים יותר?

לקנות את הדבר הזה שמתלבש מבפנים?

חבל שלא דירגו לי את זה מהקל לכבד :)

אלי מה יהיה איתך??

פורסם

אליקו.

אני עובד עם עגלות. וארגזים. שהגלגלים מחוברים בשיטה הזו!

הם לא נפתחים! הם לא יוצרים בעיות לחץ בעץ. ואין חורים שנאכלים על ידי ההברגה.

יש סוג עם 4 שיניים. (הכי מומלץ!@ ) מנסיון.

קודחים את החור. מורחים טיפה דבק. מכניסים את האום. ומבריגים את כל הברגים. חזק עד שהם נעצרים.

ולמהדרין. מורחים דבק של לוק טייט. (לא סופר גלו.) על הבורג. ואז הוא גם לא יפתח! בקלות

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

נשמע אחלה חוץ מהקטע של לא ייפתח בקלות (מי יודע אולי אני יירצה להחליף תיבה מתישהו)

בכל אופן יש לך תמונות של הדברים האלה שאני יידע מה לחפש?

הרעיון עם הברגים מבפנים והאומים היה נשמע לי הכי קל דווקא :)

פורסם

הקישור הראשון שאלי נתן. אבל לא עם 3 שיניים. עם "4" שיניים.

והקטע של לא יפתח בקלות זה בגלל הרעידות של הסאב. שהברגים לא יפתחו. עם מברג וטיפה כוח הם יפתחו בקלות

• תוכן חדש...