Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון בדיקה לרנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לקבל המלצה למכון בדיקה לרנו קליאו 2003 ידני?

אם יש באזור יפו אז בכלל שוק, אבל אם יש מקום ממש מומלץ בקרית שמונה אז גם טוב אם כי בכל זאת עדיף באזור.

נ.ב

עד איזה שעה בערך מכוני הבדיקה פועלים ? הייתי מתקשר אבל היום כבר שישי בערב.

פורסם

אם יש באזור יפו אז בכלל שוק, אבל אם יש מקום ממש מומלץ בקרית שמונה אז גם טוב אם כי בכל זאת עדיף באזור.

ביפו או בקרית שמונה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

באזור יפו יש מממ. ראיתי כתבות על מקרי מרמה שם אבל

אני מניח שמקרי מרמה מסוג זה קורים רק כשקונים מסוחר רכב

אחרת אני לא מבין מהו אינטרס לרמות.

בכל מקרה אני עשיתי בדיקה שם בקניית אוטו שלי והיה בסדר גמור.

בברכה,

פבל

פורסם

אני עושה את הבדיקה ביום שני או ביום ראשון, ובהנחה ויש מכון שפתוח לאחר 7 בערב אז ביום ראשון . ככה שבבקשה תגיבו אם יש לכם טיפ על מכון אמין עם עדיפות לאזור ת"א .

פורסם

מצטער, בלבלתי את השם, התכוונתי למכון הדרום ליד יפו.

בכל מקרה אני עשיתי בדיקה פעם אחת במכון הדרום בת"א דרום , פעם אחת במממ ליד קניון איילון

ופעם אחת בקומפיוטסט גם בת"א. בכל מקום היה בערך אותה רמת שירות.

אם אין לך חשדות שלמוכר יש קומבינות במכון ,כל מכון גדול עם שם יתאים לך.

פורסם

לא אני לא מודאג יותר מדי מקומבינות, יותר אני מודאג מבדיקה לא קפדנית וכסת"חית. זאת מאחר וקראתי לא מעט ביקורות שליליות על הרמה הכוללת של מכוני הבדיקה בארץ.

תודה על התשובה

• תוכן חדש...