Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני חדש פה

ההורים שלי הזמינו ליאנה GLX חדשה ונחרדתי לגלות בספרון הזה שהם קבלו שהמערכת של האוטו "משובצת" בתוך הדש-בורד וממש לא נראה שאפשר פשוט לשלוף אותה ולשים משהו אחר במקום. לא נראה לי שהיא קוראת MP3....

אני רגיל למערכת MP3 מהאוטו הקודם ותכננתי להשקיע איזה 1500 שקל במערכת נורמאלית ולהעיף את מה שבא עם האוטו.

לאחר עיון קצר כאן ראיתי שבטויויטה למשל ישנו מתאם כזה שמאפשר לחבר מערכת סטנדרטית במקום המערכת המקורית, והנחתי שהעניין דומה גם בליאנה. היה כתוב שכל העניין של התקנת המתאם + המערכת יוצא בסביבות ה250-300 ש"ח סכום שאני מוכן להשקיע.

אז הרמתי כמה טלפונים ובסופו של דבר הגעתי לאיזשהו מתקין שאמור ליהיות המתקין הרשמי של סוזוקי.

האיש טען בתוקף שאין שום אפשרות להוציא את המערכת המקורית ואם העניין חושב לי כדאי שאזמין את "הדגם הפשוט" - אני מניח שהתכוון לדגם הGLS שבמפרט שלו לא מופיע רדיו-דיסק. כאמור ההורים שלי הזמינו כבר את הGLX.

רציתי לשאול אם באמת העסק בלתי אפשרי או שאפשר לגשת למקום שהוא לא המתקין הרשמי ושיוכל לבצע את העבודה הזו? אני נמצא באיזור חיפה.

ועוד שאלה, האם נראה לכם שיעשו לי בעיות אם אני אבקש לשנות את ההזמנה מGLX לGLS?

פורסם

שלום וברוך הבא .

את השאלה הזו תפנה אך ורק לסוכן של סוזוקי או "מכשירי תנועה" (שלדעתי הם יבואני סוזוקי) בסוכנות בה הזמנתם את הרכב - ואם זו סוכנות קטנה , סע לרחוב העצמאות בחיפה (ליד השווארמות שליד קרית אליעזר) וכנס שם לסוכנות המחודשת והנוצצת של סוזוקי ותשאל .

להם התשובות .

סתם שתדע ,

חבר שלי ביטל השבוע קנייה של הסוזוקי סוויפט החדשה (הדגם הכי יקר של הסוויפט) בגלל שיש שם מערכת שלא ניתן לפרק .

אי אפשר לדעת מה קורה בליאנה .. תעדכן אותנו .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
שלום וברוך הבא .

את השאלה הזו תפנה אך ורק לסוכן של סוזוקי או "מכשירי תנועה" (שלדעתי הם יבואני סוזוקי) בסוכנות בה הזמנתם את הרכב - ואם זו סוכנות קטנה , סע לרחוב יפו בחיפה (ליד השווארמות שליד קרית אליעזר) וכנס שם לסוכנות המחודשת והנוצצת של סוזוקי ותשאל .

להם התשובות .

סתם שתדע ,

חבר שלי ביטל השבוע קנייה של הסוזוקי סוויפט החדשה (הדגם הכי יקר של הסוויפט) בגלל שיש שם מערכת שלא ניתן לפרק .

אי אפשר לדעת מה קורה בליאנה .. תעדכן אותנו .

תומר

התיקון באדום .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצאתי 2 חלקים באתר מארצות הברית

האחד מתאם מה OEM HU של הרכב לDIN רגיל

והשני מתאם מהשלט שיש על ההגה לכל מערכת שיש לה שלט אינפרה אדום.

להלן קישורים לחלקים:

http://www.crutchfield.com/S-C6ICfxylFdn/cgi-bin/prodview.asp?i=120997952

http://www.crutchfield.com/S-C6ICfxylFdn/cgi-bin/ProdView.asp?g=118900&I=127SWIX

*הערה - הזנתי את פרטי האוטו באתר הזה והוא טוען שהחלקים מתאימים ספציפית לליאנה 2007

רק ששם כתוב AERIO כי זה השם של הליאנות בארצות הברית.

אתם חושבים שאני אוכל להזמין את החלקים האלה משם בראש שקט?

איך להביא אותם לארץ אני חושב שיש לי...

תודה מראש!

• תוכן חדש...