Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באפשרותי לרכוש לנסר 2005 מהדגם הספורטיבי בעלת מנוע 1600 אוט' שעשתה 20000 ק"מ במחיר של 85000 ש"ח, ואולי יהיה אפשר להתפשר..

בעיקרון הרכב אמור להיות משפחתי, לשרת אותי, את אבא שלי, אחותי ואמא שלי - כולנו נוהגים על הרכב...

מה אתם אומרים על הרכב הזה?

חיפשתי גם בפורום ומה שמצאתי היה ביקורות עליו מלפני שנתיים-שלוש כשהיא רק הגיעה לשוק הישראלי - מה ההתרשמות שלכם ממנה נכון היום - את זה אני אשמח לשמוע...

ד"א, אל תזרקו סתם הצעות באוויר לגבי מכוניות אחרות כי בדקתי וחיפשתי לגבי קורולה וסיוויק(המכוניות שבהם התעניינו בנוסף, מאזדה וסבוארו ופוקוס לא באים בחשבון) ולצערי לא מצאתי הצעות ברשת...

פורסם
באפשרותי לרכוש לנסר 2005 מהדגם הספורטיבי בעלת מנוע 1600 אוט'

:lol::lol: ספורטיבי בתחת שלי...

שמע - זה רכב מאוד בינוני, יש אפשרויות יותר טובות ממנו: קורולה, פוקוס ודמותיהן - אם אתה אומר שלא מצאת - סימן שלא חיפשת טוב.

נסה את לוחות הרכב המקוונים (YAD2 למשל).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ספורטיבי בתחת שלי...

להפוך את זה לחתימה החדשה שלי? :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אתה ידוע מה הבעיה?

שההבדל היחידי בין המאזדה 3 ללנסר בדמגי 2005 היא בקרת אקלים ושום דבר חוצמזה

ולא אמרתי שהרכב ספורטיבי, אלא רק הצורה שלו ספורטיבית

חוצמזה, הקורולה מאוד מעניינת אותנו, אבל קשה למצוא דגמי GLI למכירה, וכן, חיפשתי בכל אתר אפשרי שיש...

לגבי הפוקוס, צפופה ולא מרווחת ובכלל לא ממש אהבנו את הרכב...

פורסם

שמעו, אני גם מחפש רכב מבחינת אמינות

לא מעניין אותי כ"כ שיהיה חזק, מהיר - נוחות זה כבר עניין שכל אחד ומה שנוח לו

אז ככה שבעיקרון אותי מעניין רק אמינות של הרכב

פורסם
גם כשהיא שווקה ב-2005 היא לא נחשבה למכונית "חדשה".

חפש בפורום מידע עליה.

מצאתי עליה מידע בפורום וכבר ציינתי את ההבדל בינה לבין המאזדה 3 וכל היתר שהינו בקרת אקלים אלקטרונית שתכל'ס זה נחמד ביותר, אבל לא שווה תוספת של כמה אלפי שקלים

פורסם
אתה ידוע מה הבעיה?

שההבדל היחידי בין המאזדה 3 ללנסר בדמגי 2005 היא בקרת אקלים ושום דבר חוצמזה

נכון, זה ההבדל היחיד.

העובדה שהרכב מיוצר על ידי שני יצרנים שונים ומתבסס על שלדה שונה, מנוע שונה, וכו' - לא קשורה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
נוחות זה כבר עניין שכל אחד ומה שנוח לו

נוחות זה לא עניין של "כל אחד מה שנוח לו".

כל רכב משנת 2005, שלא הוזנח, ולא התעללו בו יהיה אמין. גם הלאנסר.

ההבדל בינה לבין המאזדה 3 הוא שמיים וארץ, ולא רק בקרת אקלים.

אם אתה בא לשאול - הקשב לתשובות.

אם אתה בא להסביר לנו - אין צורך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

למרות שאמרת שכבר ירדתם ממנה, בכל זאת אני אזרוק כמה מילים על הלאנסר:

ב2005 הייתה לי אחת כזאת לתקופה קצרה, ועם יד על הלב אני אומר שאני בחיים לא חוזר יותר לרכב הזה!

- הרכב מאיץ קצת יותר לאט מזקנה עם הליכון.

- תנוחת הישיבה לא טובה, אתה יושב גבוה מדי, ומקבל תחושה של טנק, חבל רק שהרכב ממש לא כזה.

ציינתי את שני הדברים שהכי הציקו לי, אבל יש עוד כמה דברים.

ובקשר להשוואה למאזדה 3, אני לא מבין איך המשפט הזה נאמר ברצינות!!

מדובר על מאזדה 3, אשר נכללת בהגדרה של רכב שכיף לנהוג בו (למי שלא מחפש יותר מדי מהרכב שלו), ומהצד השני על הלאנסר, רכב שהייתי מקלל את מי שהיה מציע לי סיבוב בה!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

קונדס - תהפוך תהפוך :)

לא אמרתי את מה שאמרתי סתם, מנהיגה על לאנסר 2006 - על הכביש: פרט לטיפטרוניק ומעט יותר אחיזה, אין לה שום יתרון על האלמרה 99 (שהונדסה אי-שם ב95). אה.. ותא הנוסעים שלה ממש, אבל ממש לא משתווה לקורולה\מאזדה 3\פוקוס. (שלא ברור לי איך היא יכולה להיותר לך צפופה, שכן היא מהמרווחות בקטגוריה לדעתי).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...