Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם

יש לי פיאסטה דינמיק שנת 97 מנוע 1300 ידני, בזמן האחרון רק בזמן האטה כשאני מגיע למהירות בערך 30 קמ"ש המנוע נכבה

התופעה מתחילה לקרות רק לאחר רבע שעה של נסיעה, ביצעתי לפני זמן מה ניקוי של המצערת וזה עזר, אך כעבור שבוע התופעה שוב חזרה והיא הולכת ומחמירה(נכבה יותר ויותר).

אני מודה מראש למי שישלח רעיונות, מה עוד אני יכול לבדוק בעצמי?

פורסם

ההאטה עד ל-30 קמ"ש מתבצעת עם רגל על הברקס ?.

קוד המנוע כתוב ברשיון.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כן,האטה מתבצעת עם רגל על הברכס

אנא הסבירו את המשפט: הסמפטום האופייני - "בעיטה" של דוושת הבלם כלפי מעלה עם דימום הרכב

אפשר לבדוק את זה ויזואלית

פורסם

דוד - אתה בוודאי כבר יודע שאני נהנה לקרוא וללמוד מהתגובות שלך (ואם לא, אז הינה קומפלימנט שבאמת מגיע לך).

אגב - כשאני קורא שוב את השירשור אני רואה שאכן התמקדת על הבעיה, אם כי זה לא צוין מפורשות.

מה המקצוע שלך, אם מותר לי לשאול?

נ.ב. ועל זה כבר נאמר "כינת (קינאת) סופרים - תרבה חוכמה..." :-D

פורסם
הסמפטום האופייני - "בעיטה" של דוושת הבלם כלפי מעלה עם דימום הרכב

אפשר לבדוק את זה ויזואלית

הכוונה - כשאתה מדומם מנוע והרגל עדין על דוושת הבלם, אתה תרגיש שהדוושה דוחפת לך את הרגל כלפי מעלה.

הסיבה לכך היא חדירת אוויר למערכת הוואקום.

פורסם

ניסיתי את מה שדור אמר לי לעשות, אבל לא הרגשתי שהרגל שלי נדחפת כלפי מעלה,

בנוסף שמתי לב שהמנוע מתכבה בלי קשר ללחיצה על הברכס.

האם העובדה שניקוי המצערת עזרה לפרק זמן של שבוע יכולה לכוון לפתרון הבעיה כמו שצריך לעשות ניקוי יסודי יותר?או משהו אחר.

שוב תודה לכם על העזרה

פורסם

נסה לבצע את הפעולות הבאות:

1. הוזז את המצערת ביד, ובדוק אם היא הולכת וחוזרת חלק, ואין לה מעצורים במסלול הליכתה.

2. נתק א ת הקונקטור של הסנסור TP (חיישן מצערת) ובדוק עליו התנגדות, בין פינים מס' 2-3 כאשר הוא במצב סגור אמור להתקבל 290 אום. במצב פתוח (כלומר פול גז) 3490 אום.

התקלה שלך היא כאשר המצערת סגורה, לכן בדוק מס' פעמים במצב סגור (כלומר פתח סגור, ומדוד מס' פעמים.)

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...