Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי באיקאה, קניתי מדפים חדשים לדירה החדשה. עכשיו צריך לעשות 8 חורים בקיר כדי לקבע כל מדף.

עד היום השתמשתי במקדח קבוע - מקדח זול שקיבלתי עם המקדחה הזולה שלי. עשה את העבודה, אבל לצערי נהרס לחלוטין כשניסיתי להרחיב בעזרתו חור במתקן הכביסה שלי. בקיצור - אני זקוק למקדחים חדשים במידות שמתאימות לדיבל סטנדרטי. איזה סוג מקדח ואיזה קוטר לבקש בחנות?

כמו כן - אני מבין שמצב פטישון במקדחה אמור לקדוח גם בבטון. האם יש צורך במקדח מיוחד לבטון? כי בפעם האחרונה שניסיתי לעשות חור בבטון לא ממש הצלחתי להתקדם גם אחרי דקות ארוכות והמון כוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש להתאים את סוג המקדח לסוג המשטח .

יש מקדח לבטון , מתכת ועוד .

בקש בחנות סט מקדחים לבטון , מגיע במס' גדלים שונים , בדוק את הגודל הנדרש עפ"י הדיבלים המצורפים .

פורסם

מקדח לבטון יעשה את העבודה גם על קיר רגיל?

אגב, תמיד חשבתי שוידייה אלו מקדחים לפלדה :oops:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הכוונה ב"קיר רגיל" היא קיר בלוקים פנימי, אז כן, אותו מקדח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תישתדל לא היפגוע בחוטי חשמל, זה אחד.

שתיים, אם אתה קודח בביטון, יש סיכוי שתיפגע במוטות ברזל. איך אתה יודע שהגעת לאחד כזה? המקדח לא מיתקדם, והרעש נהיה אחר.

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מקדחי וידיה הם כסופים בד"כ וניכרים ב"גג" המוקשה שיש על קצה הקידוח. הם נועדו לקדיחה עם רטט בבטון, קרמיקה, בלוקים וכו. מקדחי היי-ספיד רגילים הם שחורים, מסומנים HSS ונועדו לקדיחה ללא רטט במתכת או עץ, וייצרו חום רב מידי על בטון. יש גם מקדחי מתכת מוזהבים (שכחתי את שמם כרגע) שאמורים להיות עמידים יותר, וגם לא נועדו לבטון.

אתה צריך סט של וידיה בהפרשים של 0.5-1 מ"מ בין מקדח למקדח. תתחיל מקוטר קטן יותר ממה שאתה צריך ותעשה חור הכנה, ורק אח"כ תקדח אותו לקוטר הסופי, שצריך להיות תואם לקוטר הקטן של הדיבל.

נמרוד

פורסם

מה שבטוח זה שאתה לא צריך סט,

תיקנה חבילת דיבלים + ברגים, ואז תיקנה מקדח VIDYA אחד שמתאים לקוטר של הדיבל (בד'כ 5-6 מ'מ), עם מקדחה רגילה שיש לה פטישון ומקדח כזה אפשר לחורר ממ'ד בכיף (בטון מZוYAן)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למה לא לקנות סט ?

לא אמרתי לו לקנות 20 מקדחים , יש סטים מינימליים שעלות הקנייה שלהם עשרות שקלים בודדים , וכך תמיד יש לך מקדח בכל גודל שאתה צריך .

פורסם

סט שלמקדחים טובים לא עולה עשרות שקלים אלא מאות שקלים. עדיף להשקיע במקדחים שאתה צריך ולקנות איכותיים במקום לקנות סט של מקדחים שיעלו אבק.

מקדחי וידיה מותמים לבטון כי הי ספיד נשחק ממנו במהרה וצורת הקצה החותך שונה. יש גם מקדחי וידיה לפלדה אבל הם שונים לחלוטין והרבה יותר יקרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא חושב שבן אדם שצריך לקדוח פעם בכמה חודשים / חג / קניית משהו חדש לבית , צריך להשקיע בסט יקר שעולה יותר מהמקדחה שלו .

בדיוק כמו שאני לא אקנה מעבד ב - 5000 שקל כדי להפעיל DOS .

פורסם

אופציה א': שבת. סוף סוף מגיעים לעבודת תחזוקה שמחכה כבר חודש. צריך לקדוח חור. אין מקדח מתאים. מפסיקים את העבודה באמצע. נוסעים לאייס. קונים מקדח. חוזרים הביתה. כבר צהרים וצריך לנסוע לחמותך לאכול. לא נורא, נמשיך בחודש הבא.

אופציה ב': קונים סט מקדחים בגדלים הנפוצים בסביבות 100 ש"ח. זה שוכב בבית, מחכה לך. שבת. סוף סוף מגיעים לעבודת תחזוקה שמחכה כבר חודש. קודחים את החור. גומרים את העבודה. נוסעים לחמותך.

מה עדיף?

נמרוד

פורסם
מה שבטוח זה שאתה לא צריך סט,

תיקנה חבילת דיבלים + ברגים, ואז תיקנה מקדח VIDYA אחד שמתאים לקוטר של הדיבל (בד'כ 5-6 מ'מ), עם מקדחה רגילה שיש לה פטישון ומקדח כזה אפשר לחורר ממ'ד בכיף (בטון מZוYAן)

מנסיון רב שנים מסכים בהחלט , אך כדאי זוג מקדחים מכל סוג (שיהיה ספר).

עמוס.

פורסם
אופציה א': שבת. סוף סוף מגיעים לעבודת תחזוקה שמחכה כבר חודש. צריך לקדוח חור. אין מקדח מתאים. מפסיקים את העבודה באמצע. נוסעים לאייס. קונים מקדח. חוזרים הביתה. כבר צהרים וצריך לנסוע לחמותך לאכול. לא נורא, נמשיך בחודש הבא.

אופציה ב': קונים סט מקדחים בגדלים הנפוצים בסביבות 100 ש"ח. זה שוכב בבית, מחכה לך. שבת. סוף סוף מגיעים לעבודת תחזוקה שמחכה כבר חודש. קודחים את החור. גומרים את העבודה. נוסעים לחמותך.

מה עדיף?

נמרוד

אתה ברצינות שואל מה עדיף?

הכי עדיף שבעולם זה: "ממי, אני חייב לקפוץ לאייס לקנות מקדח בשביל המדף הארור שהבאת מאיקאה אז למרבה הצער נבצר ממני זמנית להגיע לאמא שלך לצהריים!" :lol:

• תוכן חדש...