Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"מדהים" בטוח שלא היה.

לטעמי המסלול עצמו היה גרוע, גם לצופים ועוד יותר לנהגים!

האירגון לא היה ברמה מקצועית בכלל

ואישית לא נהניתי.

שמחתי מאוד לפגוש את עוז עם הרכב המהמם שלו!

ואת ליאון שהצליח להתחמק מהילוך ראשון תקוע!

למזלי נס הרים היה בקרבה שהצליח לפצות על האכזבה...

בברכה, וכנראה שלא נתראה בפעם הבאה...

(אם לא יהיה שינוי רציני.)

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה סרטון (13 שניות) של הB4 עד שהיא נכנסה בקונוס...

היה אירוע נחמד

מזל טוב לזוכים ולזוכות !

(4 תמונות מצורפות).

Picture2 112.jpg

Picture2 106.jpg

Picture2 109.jpg

Picture2 113.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

מיכל ינאי התנהלה על המסלול כאילו היא מחפשת חניה בקניון הזהב ...

ארוע יבש מאוד ביחס לארועים קודמים

ארוע לקידום הספורט המוטורי בישראל ?

תעשו לי טובה

(אהבתי מאוד את הכרמן גהה על המסלול )

פורסם

חוץ מהכרמן היה באמת משעמם.

(מצאתי לי זמן להביא את אחי הקטן וללמד אותו מה זה מוטוריקה..."זה הכול?" "משעמם לי!")

טעות.

אני מבין שההשקעה היא לא קטנה,אבל לא הייתה חשיפה לארוע.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
לצערי לא נשארתי לגמר והעדפתי לתקוף בנס הרים עם שחר :twisted: ולעשות טיול רגלי ארוך מידיי בסטף :-) .

אני מצטער שלא ציינתי גם את עוז שדפק שואו מדליק עם רכב בן 42 שנה!:mm_yeah:

אני בטוח שהשמות האלו יעלו בעתיד , עוז אתה צריך את הכלי המתאים ואתה למעלה.

לגבי גב' בן ארי - שוב אני מצטער , לא ראיתי...

עומר,הכלי המתאים עבורי הוא כלי שכזה.ההנאה שאני מקבל מהרכבים שברשותי לא משתווה לשום 106 ראלי ולשום רכב אחר.זה שאני צריך את הכלי המתאים אני ואתה כבר יודעים ממזמן ודיברנו על זה לא פעם ולא פעמיים.הדילמה בין כרמן גיאה לבין 106 ראלי בשבילי היא דילמה מאוד קלה.לפחות עד שאני מגיע לאירועים ומתבאס מזה שאין לי שום שוויון לעומת הרכבים האחרים אז אני נכנס ונותן את מה שאפשר להוציא מהרכב.נכון שג'ימיקאנה באה לבדוק את איכות הנהג ולא הרכב,אבל עדיין צריך שוויון מסוים.

דווקא אתמול קיבלתי הזדמנות ראשונה להיות בשוויון מול כולם,אז זה היה נחמד(חוץ מהפנלטי שעלה לי בשלוש שניות,אבל לא נורא,זה הספורט).היה נחמד עד כדי כך ששוב התחלתי לחשוב על לרכוש 106 ראלי,וכרגע אני בודק את האפשרויות הקיימות בשוק,בהתאם לאפשרויות שלי.

בכל אופן,תודה רבה לכולם על המחמאות,נחמד לשמוע דברים טובים :)

פורסם

לכל המבקרים היקרים,

הביקורת חשובה לנו מאוד, אך יש ביקורת בונה ויש להשמיץ!

1. לגבי לתלונות של קטגוריית הנשים והג'וניורים: אנחנו צריכים לתת הזדמנות שווה לכולם אם אנחנו רוצים ספורט מוטורי איכותי

ושכולל אוכלוסיה מגוונת (הרי אף אחד לא נולד נהג).

הכי קל להביא תמיד את אותם משתתפים מנוסים ולעשות תחרות ביניהם, את זה אפשר לעשות בהזדמנות אחרת. המטרה היא

להגדיל את מעגל המשתתפים ולקדם את הספורט המוטורי ותרבות הנהיגה, בניגוד לדעתם של חלק מהמבקרים.

2. לגבי לאבטחת האירוע: היו שומרים בכל כניסה, היו מספיק סדרנים, אמבולנס נכח במקום במשך כל האירוע, מחסומים

הפרידו בין איזור הג'ימקנה לאיזור הקהל.

3. לגבי תחילת האירוע האיחור: צוות האירוע ואנשי הלוגיסטיקה הגיעו למקום ועמדו בלוח הזמנים שנקבע, איחור המשתתפים נבע

מהזזת השעון לשעון קיץ ומהעובדה שעמידה בזמנים היא לא הצד החזק בתרבות הישראלית.

4. אז מה בכל זאת היה חסר? בעצם כלום, אבל אם עומדים קצת על דקויות החום התיש את האנשים, תחרויות הג'ימקאנה לא

סיפקו את האקשן שלו ציפו לאחר האירועים הקודמים . היה חשוב להעביר את המסר שרוב הציבור ולא רק קומץ משוגעים לדבר רוצים ספורט מוטורי.

5. מה שכן היה: מזג אויר נפלא, מוזיקה מצויינת, אוירה טובה, מכוניות יפות, ומתחרים חדשים בעלי יכולת לא מבוטלת,

ודחיפה נוספת להגברת מודעות הציבור לספורט המוטורי.

לסיכום, אנחנו בקובי רייסינג נמשיך לקדם את הספורט המוטורי ואת תרבות הנהיגה בישראל גם בעתיד, נפיק לקחים ונשתפר.

חג שמח לכולם

קובי כהן והצוות

פורסם

קובי, באמת כל הכבוד לך ולצוות על ארגון הארוע ועל הרצון הטוב.

אני בטוח שכולנו אסירי תודה על עצם הנסיון לקיום ארוע מוצלח,

אבל אתה לא יכול להתעלם מהעובדות שבאמת הפריעו להצלחה המתוכננת.

מבחינתי, מה שהכי הפריע פרט לחוסר האקשן בצד הבידורי היה נושא הבטיחות.

נהגים נכנסו ויצאו מהמסלול דרך הצופים וכשהרכבים המציגים יצאו ברייס אחד אחרי השני

זה היה הקש ששבר את גב הגמל.

אנא ממך,

קרא שוב את השרשור ובפרט את הודעתו של ואדים, נסה להפנים ולא להתרגז

וככה באמת תוכל להפיק לקחים.

שוב,

אני באופן אישי אסיר תודה על קיום הארוע אבל זה לא אומר שלא התאכזבתי.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

לדעתי האירוע הזה היה אכזבה מאוד גדול לספורט המטורי בישראל...

מסלול מאוד זול,נהיגה של הנהגים ברמה לא גבוה,זה ניראה כאילו אירגנו את האירוע הזה 24 שעות לפני :?

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

קובי, גם אני הייתי בין המאוכזבים. הנה ההצעות שלי לשיפור:

1. הגברה. שעון קיץ יכול להיות תירוץ בשביל המשתתפים, שאין לך שליטה עליהם. לא למשהו שקשור להפקה. כמו שאתה דואג לעצמך ולאנשים שלך שיעמדו בזמנים, כך גם אתה צריך לעשות סבב טלפונים בבוקר עם כל שאר מי שאמור להגיע, ולוודא שקמו בזמן. מה שקרה היה שבמשך שעתיים אנשים הסתובבו שם בלי שאפשר יהיה אפילו לפנות אליהם, להסביר מה קורה ולמה יש עיכוב.

2. הכנת קרקע. אני צריך לקבל קצת יותר מידע על המתחרים מאשר שם פרטי.

3. תכנון. אם אני אמור לשפוט לבדי בתחרות יופי, כדאי שיהיה לי ברור מראש מה ואיך. לא סביר שאקבל שתי רשימות, אחת לכל קטגוריה, ואז מתברר שאין כל קשר בין הרשימות למכוניות שבפועל משתתפות - ושבעצם יש גם קטגוריה שלישית.

4. עמידה בתקנות ובכללים של עצמך. לא יכול להיות שאתה משנה באמצע את הכללים ופתאום מחליטים לתת עוד הקפה לבנות. אתה מכיר עוד איזה תחום של ספורט מוטורי שבו זה יכול לקרות?

5. לא להבטיח מה שלא בטוח שאפשר לקיים. זה יוצר ציפיה, עם פוטנציאל לאכזבה. כך שלומר "מקצה סלבריטיז" שבשטח כולל רק את מיכל ינאי זה לא רציני. אז אומרים "אורחת כבוד: מיכל ינאי" וזהו. יגיע עוד מישהו? יקבל את הכבוד המגיע לו.

6. לתקתק את העניינים. ג'ימקנה זה לא הספורט המוטורי הכי מרתק בעולם. העסק צריך לרוץ. זה אומר שמישהו מחוץ למסלול מתרוצץ ומוציא את הנשמה כדי שכל הזמן שני המתחרים הבאים לפחות - לא אחד, שניים מינימום! - יושבים במכוניות ומחכים לתורם. הכי טוב: לשים את קו הסיום והזינוק במקומות שונים, כך שאיך שהמתחרה הנוכחי מזנק כבר אפשר להביא את הבא בתור ולשים אותו במקום שיהיה מוכן.

7. לדעת לעצור בזמן. "הדגמת נהיגה" לא צריכה להמשך יותר משתיים-שלוש הקפות, וקל לעבור את הקו העובר בין הדגמת נהיגה/שליטה לסתם השתוללות. את הקו הזה עברת. התוצאה לא נראית טוב גם אם אין בעיה של בטיחות - והיתה בעיה כזו.

8. אם זה ספורט מוטורי, ואם אנחנו רוצים לקדם את הספורט, לא יכול להיות שזה יכלול אקטים של סחבקיה. עם כל הכבוד לאימפרזה ולמוסטנג, לא היה לענין להעלות אותם על המסלול, והיה עוד מקרה אחד שעלית עם מישהו "סתם", לא זוכ עם איזה אוטו. זה מראה על חוסר רצינות וחיפוף.

9. בספורט מוטורי לשמו, מענישים מתחרים ואפילו די בחומרה על התנהגות פרועה בפיטס.

לסיכום, אני שותף לדעה שבאירוע הזה ראינו מעט ספורט מוטורי ועוד פחות מזה קידום. צריך לעשות חושבים והכנות הרבה יותר מדוקדקות לפני האירוע הבא.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
3. לגבי תחילת האירוע האיחור: צוות האירוע ואנשי הלוגיסטיקה הגיעו למקום ועמדו בלוח הזמנים שנקבע, איחור המשתתפים נבע מהזזת השעון לשעון קיץ ומהעובדה שעמידה בזמנים היא לא הצד החזק בתרבות הישראלית.

נו, באמת. אז השעון הוזז שעה קדימה. אז במקום בשעה 8, התדרוך יתחיל ב-9. ניחא, את זה ניתן להבין ולקבל.

עדיין, אי אפשר להתעלם מהעובדה שבין השעה 9:00 לשעה 10:30 (שעת תחילת התדרוך בפועל) מפרידות 90 דקות תמימות! רבכ, היה אפשר כבר לראות בזמן הזה איזה משחק כדורגל!

נ.ב.: להאשים את הציבור הישראלי באי-עמידה בזמנים זה לא פתרון. אם אני יכול לקום בשש בבוקר בלילה שבו עוברים לשעון קיץ ויש לי פחות שעת שינה ולשעוט על כביש 6 כאילו אין מחר רק כדי להספיק להגיע עד השעה 8 לתדרוך - לאף אחד אחר אין תירוץ. מי שלא בא עד 8 הפסיד את התדרוך. רצית לצאת בסדר ונתת צ'אנס להגיע עד 9? יפה מאוד. אבל אחרי 9, העסק כבר נהיה מגוחך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היה ארוע מצויין!

הנה התמונות שלי, שחלן מהן ShayRally פירסם כבר, וחלק נכבד עוד יפורסמו

2uqoy90.jpg

30213f9.jpg

4dmjqf6.jpg

47aercw.jpg

29mq7ww.jpg

4h7pyep.jpg

2iks5sx.jpg

48d5753.jpg

2pshulc.jpg

2zzrono.jpg

42k8qd5.jpg

זהו לבינתיים:wink:

Boris.K

פורסם
באמת, איזה שה תמים אתה. ממש רחמנות. שניה, אני מעיף כאפה לעצמי כעונש על הביריונות שלי.

אין לי בעיה עם זה שניסית לחנות ודפקת מישהו אחר - זה קורה לטובים ביותר.

אבל להגיד שאני לוקח קשה מידי את העובדה שיצאת אחרי המקצה שלך מהמגרש בפירפורים ונכנסת למקום החניה שלך במהירות שבחלומות הגרועים ביותר שלי לא הייתי מעז לנהוג בה בנסיבות שהיו שם תוך שאתה בודק את יכולות השליטה שלך ברכב אגב הרמת בלם היד ושבירת ההגה שמאלה זה חתיכת חוצפה מצידך! :evil:

ושלא יהיה לך ספק: ראיתי אותך כל הדרך מהרגע שיצאת מהמגרש ועד לרגע החניה והשפשוף, עמדתי על הסלע בחניה שצופה על המגרש, בדיוק מצד שמאל שלך (כשעלית).

אני לא רוצה להעליל עליך דברים שלא קרו, אבל נדמה שאם בעל ה-106 לא היה רואה אותי קופץ מהסלע מהמקום שלי ובא לראות אם יש נפגעים, הוא בכלל לא היה שם לב באותו רגע לנזק שגרמת לו וכנראה היה מגלה אותו רק מאוחר יותר, כשלא היה לו כבר את מי להאשים.

מה ניסית להוכיח בדיוק עם השטויות שלך? נהנית מהמסלול? שרפת קצת צמיגים? יופי. שמור את זה למקצה, התחרות מתנהלת שם ולא במגרש החניה. בדיוק אנשים כמוך הם התירוצים של אותם מלעיזי הספורט המוטורי.

מעניין, אם היית פוגע בהולך רגל במקום ברכב, גם היית אומר שלקחתי את זה קשה מידי?

תתבייש.

נ.ב.: אם היית שותק ולא קופץ, לא הייתי מסגיר כל פרט נוסף אודותיך ואודות המעשה המטופש שלך. היות שבחרת להגיב, לא נשאר לי עוד דבר להסתיר.

אלעד דבר ראשון נכון היו שבירות הגה ואמברקסים בזמן שהתחרתי במסלול, חשבתי שמותר.

כשיצאתי מהמגרש בפרפורים אני מודה שהתרגשתי יותר מדי כולי רעדתי מהתרגשות אחרי נהיגה קיצונית והקהל הרחב, מודה בחיים לא הופעתי מול קהל וחברים שמסתכלים ומעודדים אותי.

וזה שצעקת כמו ילד מתלהב: "שייייאוווווווו" שמעתי טוב מאוד, אז לא הספקתי לבלום על החצץ, את האמת מיהרתי כי ממש רציתי לראות את דניאל מתחרה מיד אחרי כי הוא מתחרה רציני שלי.

ואני מודה שהתרגשתי יותר מדי ורעדתי ולא ממש חישבתי נכון איפה אני יבלום, אז תוך כדי ברקס אני החלקתי לכיוון האוטו שלו והשארתי לו שריטות, מיד יצאתי מהרכב והלכתי להעריך את הנזק, לפי הרכב שלי אני חושב שאתה הבנת שלא שפשפתי הרבה אנשים, הטמבונים כמו חדשים.

האם תוכל להסביר לי לפי מה קבעת שאני יברח לאותו בחור? אתה מכיר אותי? שמעת עליי דברים רעים מניסיון שלך?

מעניין למה עמדתי ליד אותה ראלי וחיפשתי את הבעלים?! הבחור הגיע הבין לגמרי את העניין וסיכמנו בינינו על ההסדר

לפי התמונות שתמצא באינטרנט מאותו אירוע לא תוכל לראות את הנזק, אז למה כל הרעש?

נ.ב לא קפצתי, אני לא מתבייש בטעות שעשיתי ואני מודה באשמה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...