Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל חורף יש נזילות קטנות מהגג, צריך לזפת את הגג, וזה נעשה יותר מפעם אחת.

זה משתפר, אך אין אפס. למישהו יש המלצה לחומר יעיל שיהיה אחד ולתמיד? כבר כאב ראש קיבלתי מלסייד את הדירה כל קיץ.

וגם יש גם בעל מקצוע, זה יתקבל בברכה.

אביחי

פורסם

תדביק יריעות ונגמר הסיפור.

יש יריעות כאלו שמצפים איתן את הגג. אני לא יודע איך בדיוק זה נקרא אבל הצד העליון מחוספס בצבע אפור. סוג של גומי כזה. זה מגיע בגלילי ענק, בעל המקצוע מחמם עם מבער תוך כדי שהוא מגלגל אותן על הגג ובסוף מדביקים בחיבורים ומסביב. עושים את זה פעם אחת ולתמיד. תמצא את זה על גג כל מבנה מודרני. אני משער שזה דיי יקר יחסית לזיפות אך כאמור זה נותן מענה לשנים.

קרא כאן:

http://www.itumen.co.il/site/viewArticle.asp?ID=333

פורסם

מצטרף להמלצה על יריעות ביטומניות - הפיתרון היחיד שבאמת מחזיק שנים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מצטרף להמלצה על יריעות ביטומניות - הפיתרון היחיד שבאמת מחזיק שנים.

פיתרון טוב אבל לא היחיד ולא הכי טוב.

יש פיתרון בצורת צבע דו רכיבי על בסיס פוליאוריטן שמיושם בהתזה בלחץ גבוה ובחום ע"י ציוד מיוחד. הוא נותן שכבה עבה וגמישה שמתקשה תוך שניות (למעשה מתיזים ומיד ניתן לעלות עליו). היתרון שלו על פני היריעות הוא שאין תפרים, ההצמדות שלו טובה מאוד ושהוא מגיע לכל פינה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קבל תיקון: הפיתרון הכי טוב שאני מכיר בתור דייר בעל תקציב מוגבל בבניין רב-קומות ועתיר שנים ושיפוצים.

סיקרנת אותי. אפשר לקבל לינק?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני בקושי יודע מה אני מתכוון, רוצה שאדע ל-מה אחרים מתכוונים?

הפעם אמצא לנכון להתחשב במצבך הבריאותי והנפשי.

:)

אביחי

פורסם

בערב אעלה יותר נתונים. פשוט הייתי בסמינר ציפויים לפני כמה ימים והציגו שם את החומר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש חברות שמיתמחות באיטום גגות, המחירים סבירים, וה"בונוס" הוא שיש אחריות לתקופה ארוכה (אם אני זוכר טוב 10 שנים)...

לא שווה לך להזמין אחת כזו ולא להיתחרקש עם זה לבד?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
שמר, זה מה שאביב התכוון?

אביחי

אכן הכוונה הייתה ליריעות ביטומניות.

בכל מקרה בקישור יש את שלל הפתרונות, כולל מה ששי הציע.

פורסם
יש חברות שמיתמחות באיטום גגות, המחירים סבירים, וה"בונוס" הוא שיש אחריות לתקופה ארוכה (אם אני זוכר טוב 10 שנים)...

לא שווה לך להזמין אחת כזו ולא להיתחרקש עם זה לבד?

כמובן.

לא חשבתי אחרת.

תודה לכווולם. :lol:

אביחי

• תוכן חדש...