Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מסחרי קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

אני מחפש רכב מסחרי קטן ואני מוכן לשלם עד 20 אלף ש"ח.

הרכב אמור לעשות נסיעות ארוכות (מהצפון למרכז) עם משקל העמסה נמוך ולעשות ק"מ של עד 1500 ק"מ בחודש.

האם ללכת על בנזין או על דיזל?

מה אתם אומרים על הרכבים הבאים:

רנו אקספרס (בנזין), סקודה טנדר/פורמן, סיאט אינקה?

האם יש הצעות נוספות?

פורסם

תמקד קצת את השאלה, הרכב הוא לעבודה נטו, או שהוא ישמש אותך גם כרכב פרטי לאחר העבודה?

רנו אקספרס וסקודה פורמן אפשר לרכוש בהרבה פחות מ 20 אלף ש"ח, לרוב במצב שחוט.

כמעט כל המסחריות מעל שנת 96-97 זמינות עם מנועי דיזל בלבד, מה שלא משאיר לך הרבה אפשרוית בחירה בין דיזל לבנזין.

אם אתה מעוניין להסיע גם יותר מנוסע אחד לפעמים, סקודה טנדר יורד מהרשימה - הוא במקור מגיע כטנדר פתוח, וגם אם הרכיבו לא ארגז סגור, הוא לא מתאים להסעת נוסעים.

סקודה פורמן זה סטיישן. הרכב המסחרי על בסיס סקודה סטיישן הוא סקודה VAN+, עם ארגז פלסטיק מקורי ועדיין 4 דלתות. לא יודע עד כמה הוא שימושי.

לדעתי היום,ב 20 אלף ש"ח כבר אפשר לרכוש ברלינגו מודל 97, שמודרני ועדיף בהרבה מכל הטנדרונים הישנים, יש לו 2 כריות אוויר, הגה כוח, מזגן מקורי, ואיבזור חשמלי מלא בכל הגירסאות.

אם תחליט ללכת על מנוע בנזין ( בקילומטרז' החודשי שלך זה לא ממש משנה, ומצב הרכב חשוב הרבה יותר), ההמלצה שלי היא רנו אקספרס, משנות הייצור האחרונה שלה (97 או 98 ).יש כאלו לפעמים פרטיות ולא מחברות, ועם קילומטרזי לא בשמיים.

תתעזר בסבלנות, תבדוק כמה שיותר מכוניות, ותיהיה מוכן להשקעה ראשונית גבוהה בכל רכב מהסוג הזה, שתקנה. מסחרית ב 20 אלף ש"ח תיהיה ב 99.9% שחוטה ועם מאות אלפי קילומטרים על השעון.

פורסם

מה נפח הסחורה שצריך להוביל? כמה יסעו ברכב?

אם נפח הסחורה לא גדול מידי אולי ניתן להסתפק בסטיישן. ב 20000 ניתן למצוא סקודה פליסיה דיזל סטיישן (או ניו פליסיה ) משנתון יחסית גבוה.

אסף

פורסם

אני יכול להסתפק בטנדר ללא הסעת נוסעים. ראיתי טנדר של סקודה שנת 2000 שעשה 128 אלף ק"מ במחיר של 14,500 ש"ח. האם זה לא עדיף על ברלינגו שנת 97?

פורסם

לא, הטנדר הזה מקורו באימפריה הסובייטית. הברלינגו היא מכונית עדכנית בהרבה. אין באמת מה להשוות בין השניים. את הסקודה לא הייתי מייעד ליותר מהובלות חצר מזדמנות. כמו טרקטור, רק בלי התחכום והעידון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...