Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, עשיתי ניתוח לייזר ביום רביעי שעבר וברשיון כתוב לי שאני מחוייב להרכיב משקפיים או עדשות מגע.

יש איזשהו מסמך שאני צריך להסתובב איתו ועם הרשיון שמוכיח שעשיתי ניתוח?

בקיצור, איך אני מוכיח לשוטר שאני חף מפשע...?

תודה.

פורסם

פשוט תגיד את זה לשוטר, או שתגיד שאתה על עדשות מגע, יעזוב אותך בשקט.

מבחינה ביוקרטית, אני הייתי מעדכן את משרד הרישוי, ויורידו את הסעיף הזה ברישיון.

אביחי

פורסם

אני לא חושב שיש שוטרים ששמים לב לזה..

ואם כן, אם באמת הוא שואל על זה, אני מניח שהשוטרים מודעים לזה שיש אנשים עם עדשות

ואולי יש להם איזה לוח לבדוק אם אתה רואה מרחוק, כמו שהם בודקים אם אתה שיכור על ידי המכשיר שלהם.

ואולי לא ואני סתם ממציא עכשיו מדע בדיוני, כי אצלי בארץ שום דבר לא נורמלי.

אתה מוכיח לו בזה שאתה יכול לקרוא את הלוחית רישוי של הרכב שמתקרב?! :\

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

תראה לא יזיק ואפילו הייתי אומר לא יזיק בכלל אם תחזיק אצלך באוטו איזשהו מסמך שיעיד על הניתוח שעברת (ואני מניח שלא חסרים מסמכים כאלה, מכתב שחרור מבית חולים וכו') כי אצלנו בארץ אי אפשר לדעת איזה שוטר נופל עליך...אבל כעיקרון לא צריכה להיות בעיה אם תגיד שעברת ניתוח ובמקרה הכי גרוע תציג לשוטר אישור ותפתור את הבעיה בשניות למעשה...אפשרות שניה היא שתפנה למשרד הרישוי ותבקש להבדק שוב על מנת להוריד את ההגבלה לגמרי מהרשיון (אופציה יותר עדיפה לטעמי, סתם מציק בעין ההגבלה הזאת).

בהצלחה!

פורסם

בכל מקרה, כדאי שתטפל בזה בירוקרטית כפי שהוצע כאן. הייתי מאוד דואג ממצב בו מתרחשת תאונה כלשהי ומתגלה שהיית בלי משקפיים. זה לא משנה אם אתה רואה טוב או לא, כי כרגע נתת לחברת הביטוח עוד סיבה להתנער ממך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הפתרון לכך פשוט מאוד. המכון/בי"ח בו ביצעת את הניתוח אמור לצייד אותך במכתב המצהיר על ביצוע הניתוח ועל כך שראייתך טובה. באם לא קיבלת מכתב כזה, פנה למקום בו נותחת ובקש מהם את המכתב.

עם המכתב פנה למשרד הרישוי ובקש שיעדכנו את רישיונך. בד"כ הם יסירו את ההגבלה הכתובה ברשיון, לעיתים נדירות הם ישלחו אותך לבצע בדיקת עינים חוזרת אצל אופטמטריסט מוסמך, ורק אז יורידו את ההגבלה מהרשיון.

פורסם

מחזק את התגובה מעלי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש לי רק קבלה על הניתוח, אין שחרור מבית חולים כי לא הגעתי לבית חולים.

בינתיים אני מחזיק אותה איתי. ולגבי המכשיר שבודק אם יש עדשות מגע או לא אז יש דבר כזה וקוראים לו מגה-לייט.

מישהו יודע אם משרד הרישוי שובת היום?

פורסם

לפני הגעה למשרד הרישוי נראה לי יעזור עם תעבור בדיקת עיינים שלהם שוב (אצל אופטומטריסיטים שעובדים עם משרד הרישוי) ותבוא כבר מגובה בטופס רישמי עם תוצאות הבדיקה מעודכנות.

הבדיקה עולה כ-50 ש"ח.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
הפתרון לכך פשוט מאוד. המכון/בי"ח בו ביצעת את הניתוח אמור לצייד אותך במכתב המצהיר על ביצוע הניתוח ועל כך שראייתך טובה. באם לא קיבלת מכתב כזה, פנה למקום בו נותחת ובקש מהם את המכתב.

עם המכתב פנה למשרד הרישוי ובקש שיעדכנו את רישיונך. בד"כ הם יסירו את ההגבלה הכתובה ברשיון, לעיתים נדירות הם ישלחו אותך לבצע בדיקת עינים חוזרת אצל אופטמטריסט מוסמך, ורק אז יורידו את ההגבלה מהרשיון.

רק אחרי חודשיים אתה תקבל אישור כזה.

עד אז אתה עובר הל החוק, ולכן מומלץ להחזיק את המשקפיים הישנות.

בכל מקרה, שוטר שיעצור אותך לא יתעקש [קרה לי, הם מגלים הבנה]

ולרופא שעשה לך את הניתוח מותר לתת לך אישור שאינך צריך משקפיים רק בתנאים מסויימים, בהם הניתוח הצליח, ועברה תקופת התייצבות של כחודשיים, שלאחריה נבדקת בבדיקת ראיה ונמצא שאין לך פכם ראיה כזה שמצריך משקפיים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני גם עשיתי ניתוח לייזר ונוסע כך בלי בעיה , גם בבדיקה שגרתית שנערכה בלילה (שבוע שעבר) לא עלה הנושא.

דעתי שזה סתם ביזבוז מיותר של כסף לאגרות , הרי אף אחד לא הולך עם הרישיון על הצוואר.

תהנה מהעיניים "החדשות " .

אלנטרה 2002

שרייד 1997

• תוכן חדש...