Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגיע הזמן להחליף את הפולו97 1600 שלי במשהו חדיש יותר, ההתלבטות בין המכוניות הנ"ל שהדאגה העיקרית שלי היא אמינות, לא רוצה לראות מוסך ובעיקר לא רוצה להיתקע (לא בגשם ולא בשמש, ובלי פלסטיקים שנשברים או חלונות נופלים).

התקציב עד 50 אלף +-

הדרישות המשניות לאחר האמינות: חיסכונית בדלק, נוחה לנסיעות של 100ק"מ ליום בינעירוני לנהג בודד, תא נוסעים שקט.

רק אוטומטית.

הבנתי שהיאריס הכי אמינה אבל כתוצאה מכך הכי יקרה, שווה את זה?

הקליאו ניראת סבבה וזולה, אך האם הצרפתיות אמינות? (אני מאוד פוחד מהן)

והגטס זולה מאוד אבל חסרת נוחות, חיסכון או שקט, משתלם?

אשמח להמלצות נוספות לרכבים אם יש, אני לא מצאתי...

תודה.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

היאריס הכי אמינה, לפחות מבחינת המוניטין. יהיה קשה למצוא אחת טובה ב-50000, אבל אפשרי. שים לב שהן פשוט נחטפות.

הגטס מאוד בסיסית פשוטה וזולה. יש המון מהשכרה/ליסינג ולכן המחירים נמוכים והתמורה בהתאם. היא כנראה אמינה, אבל מאוד בסיסית ועם אבזור ליסינג ממש קמצנית (גם בבטיחות).

הקליאו בטוחה ונעימה לנסיעה. הבעיה היא שהתיבה האוטומטית לא טובה והאמינות נפגעת כתוצאה.

בגדול, לכל מכונית משלוש אלו יש יתרונות וחסרונות בשבילך, ואתה צריך להחליט מה אתה מעדיף. אפשר להניח שהיאריס תהיה הכי מתאימה, אבל יהיה הכי קשה למצוא אחת טובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אישית הייתי נשאר עם הפולו.

לא תראה הבדל של שמיים וארץ בהתחדשות הזו.

בכל מקרה, אם מאסת בפולו וממש בא לך להתחדש ואתה חייב לבחור בין אלו,

אני הייתי רוכש את הקליאו או את היאריס ומוותר על הגטס.

למה? סיבוב בכל אחת מהן ותבין הכל.

פורסם

פיג'ו 206 ממש לא, בעיקר בגלל האמינות.

את הפביה אני לא מכיר (ראיתי חיצונית רק אחת על הכביש 5 דלתות והיא סבבה יחסית), אך איך היא מבחינת אמינות? הבנתי שהסקודות הן על הבסיס של רכבי פולסווגן ואני לא רואה בזה הרבה יתרונות.

בפיאט פונטו נהגתי והיא עינוי שלא יאמן מבחינת נוחות.

אני מעוניין להשתדרג בעיקר בגלל שאני עושה נסיעות ארוכות וזה יימשך כך לעוד 3 וחצי שנים (זאת גם התקופה שאני מייעד לרכב החדש עד החלפה נוספת), אז אני רוצה משהו שאני אוכל לסמוך עליו בעיניים עצומות שלא יעשה בעיות במאמצים כאלה, והפולו כרגע מרגישה לא בנוייה לזה.

כולם מתים בסופו של דבר, אבל לא כולם חיים בדרך.

פורסם

אני רוצה להמליץ בחום על היאריס! אשתי נוהגת ביאריס 1.3 אוטו' מבציר 2001 עם קרוב ל180.000 ק"מ על מד המרחק (החמוד להפליא - תלת מימד). הרכב טופל מאז ומתמיד במוסך המורשה (יחזקאל). השירות אדיב ומקצועי ולמעט תקלה אחת (חיישן חמצן ששבק חיים) לא היו בעיות כלל!

פורסם

גטס ופונטו לא נחשבות לשידרוג של ממש, תסלחו לי :|

לגבי הפביה,

ערוך חיפוש - נכתב עליה לא מעט.

אם יהיו שאלות נוספות, אתה מוזמן לשאול.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

היאריס=נהדרת ,אמינות מופתית,זולה לאחזקה,זריזה מאוד .

אני ממליץ לך או על היאריס- עדיפות ראשונה , או על הפאביה.

פורסם

הנסועה החודשית שלך היא (לפי הכתוב) כ30K

מדוע שלא תישקול דיזל ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מצטרף להודעות התומכות בטויוטה יאריס.

כפי שאמרו קודמי, הרכב אמין ביותר, זריז יחסית, זול לאחזקה וחסכוני בדלק.

כפועל יוצא של הנ"ל, הביקוש של היאריס כרכב משומש הוא בשמיים ולכן בתקציבך יהיה קשה מאד עד בלתי אפשרי למצוא אחת שמורה מהסיבה הפשוטה שרובן נסחרות בפועל מעל מחיר המחירון.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...