Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ידוע לי שחברת הנורות osram היא אחת החברות המובילות בתחום ואם לא מספר 1.

ראיתי אצלהם באתר שיש להם קיטים של קסנון,בבעלותי סיאט איביזה 07 ויש לי את האפשרות להביא קיט מגרמניה. השאלה שלי אם זה מומלץ למרות שאין לי פרוג'קטור בפנס ואם זה שווה אז איזה קיט כדאי? ראיתי שיש שם d2s /d2r ואותו דבר רק אם הספרה 1. האם החברה באמת מעולה בקסנון והאם זה יהיה חוקי שיהיה לי קיט כזה על הרכב.

אשמח לקבל תשובות בתודה בן.

Got To love It

פורסם

תודה אבל דיברתי ספציפית על החברה הזאת. ידוע לי שלמנורות הלוגן הן הכי טובות שיש . ויש לי אפשרות להביא מגרמניה את הקיט קסנון השאלה איזה יתאים לי לאוטו ואם זה יהיה חוקי. ראיתי קיט d2s וd2r .

Got To love It

פורסם

אוזרם מייצרת בלסטים עבור נורות מסוג D1S

הקיטים של חברת קסנלייט מתאימים ומסופקים גם עם נורות D2S של אוסרם או פיליפס.ניתן לרכוש גם מתאמים מיוחדים עבור H7 ואז תוכל לעשות שימוש מלא עם נורות D2S.

תנסה להכנס ל EBAY ולחפש שם קיטים של אוסרם.

ברוך -

פורסם

למה איביי? אני יכול להביא לבד מגרמניה ..השאלה שוב אם זה יתאים..פשוט להגיד להם שאני צריך קיט קסנון?

השאלה איזה קיט מתאים עבור הרכב.

Got To love It

פורסם

אתה צריך קיט קסנון H7.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אכן אתה צריך H7. כי הפנסים שלך לא נודעו לנורות קסנון מקוריות.

תבדוק איזה נורות יש לך כיום.

אם תרצה עזרה וייעוץ תרגיש נוח להתקשר אלי 054-2424999 ברוך

ברוך -

• תוכן חדש...