Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

באיזה אופן מתחבר למנוע וכיצד פועל מד הסל"ד ברכב? והאם ניתן לחבר מד סל"ד למנוע סובארו ea71? כיצד ניתן לשנות את לוח השעונים המקורי ו"השתלת" שעון סל"ד ? או ששעון חיצוני זו האפשרות היחידה? (רכב סובארו טנדר 1994 1600 2X4)

תודה מראש,

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ניתן לחבר מד סל"ד לכל רכב. סה"כ המד הזה מקבל "פולסים" ומתרגם אותם לתצוגה בשעון.

ניתן להחליף את לוח המחוונים שלך ללוח עם מד סל"ד, אם יוצר כזה לרכבך. בנוסף להחלפת הלוח יכול להיות שתצטרך לערוך שינויים בצמה \ ות החשמליות המתחברות אל הלוח מאחור. אפשרי אך דורש זמן ועבודה מסודרת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי... תודה,

אני מתעניין יותר בצד הטכני, כיצד ולאן הוא מתחבר במנוע? ומה עקרון פעולתו?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מתחבר ליציאה מהכויל שנותנת פולסים של הסל"ד.

בזמנו רציתי לבנות מעגל שיתן מד סל"ד דיגיטלי ואף מדדתי את היציאה באמצעות סקופ אבל לא היה לי כוח להמשיך אז הזנחתי את הפרויקט.

חפש את הנושא שפתחתי מזמן לקבל פרטים...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אתה יכול לחבר את מד טורים חיצוני ישירות לכויל הצתה (עולה בסביבות 200 שקל)

ואפשרות שניה זה לקנות לוח שעונים שתואם לדגם הרכב שלך עם מד טורים (אני לא יודע אם לדגם שלך יש),

אצלי קניתי מד טורים חיצוני וחיברתי לכויל, שיקולים שלך.

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...