Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר קורה שהאוטו קר יחסית, ואחרי בסביבות ה10 דק' נסיעה אין את זה

כשמאיטים מהר (כלומר לא עצירה הדרגתית וארוכה מאוד) שומעים רעשים כאילו של עצירת פתע שהאוטו חורק

לא בידיוק אותו דבר אבל דומה,

הגלגלים לא מחליקים על הכביש (זה לא עצירת פתע), והאוטו נישאר בשליטה ועוצר טוב.

לפני כמה זמן מוסכניק שבדק את זה אמר שזה בסדר, ושזה אופייני לאוטו (פולו שנת 98)

בכל מקרה זה לא ניראה לי בסדר, שקונים אוטו חדש אין את זה

מה זה יכול להיות? (וזה קורה כל בוקר, או כל פעם שמתחילים לסוע אחרי 6-8 שעות של נסעו באוטו)

(עשיתי חיפוש, ולא מצאתי תשובה)

פורסם

שנת 98 ( ה-8 עם ה')' יצר 8) )

אני כימעט בטוח שזה ברקסים,

את האמת זה נישמע כאילו אין רפידות וזה שתי חתיכות ברזל שמתחכחות, אבל שהאוטו טיפה חם אין את זה

פורסם

כנראה רפידות בלם גמורות. גש לבדיקת מוסך כמה שיותר מהר. אסור להזניח בעיה כזו.

אם אתה צריך המלצות למוסך רשום מהיכן אתה ותקבל.

פורסם

אבל אם הבעיה ברפידות הרעשים לא צרייכם להיות גם שהאוטו לא קר?

האוטו עבר טסט עם הבעיה הזאת

בכל מקרה אני מאיזור המרכז (סביבת ת"א)

אשמח לקבל המלצה למוסך טוב, וניבדוק גם שם את הבעיה

פורסם

רעש בלמים היא בעייה קוסמטית בלבד שנתנת לטיפול, אך היא גם יכולה להעיד על בלמים בלויים לכן כדאי להכנס לבדיקה במוסך.

מכוון שהרעש נעלם לאחר מספר דקות נסיעה, לדעתי מדובר בצלחות בלם או רפידות בלם מסוג זול שצוברות שכבת חלודה במשך הלילה הקר והלח, לאחר מספר בלימות שכבת החלודה משתפשפת ויורדת והרעש נעלם.

• תוכן חדש...